[КСК 2012] Английски език

Архив от КСК 2012-2013. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Boromir

Заключено
Ер Малка
Вазов
Специалност: Връзки с обществеността
Курс: втори

Re: [КСК 2012] Английски език

Мнение от Ер Малка »

Chauncey написа: аз пък бях твърде словоохотлив, а въведението ми беше по-дълго от всеки един от двата core параграфа, но явно са решили да не се заядат... видях, че искаш психология, затова си позволих да ти пиша, иначе не бих ти обърнал внимание :D т.е. и аз там, макар и все още неофициално
Е, аз не съм там със сигурност- исках, ама петица не ми върши работа за тази специалност. Успех на теб с психологията (въпреки че си си вътре), аз си самостискам палци за второ желание ^^
"Quiero hacer contigo lo que la primavera hace con los cerezos."
mjlv
В началото бе словото

Мнение от mjlv »

обаждах се току що до СУ и ми казаха, че ако не си приет на първо класиране трябва да подадеш молба, че искаш да участваш във второто.Питах ги дали в ректората трябва да се подаде, но ми казаха, че не знаят и да проверявам в сайта.
Аватар
ColdHardBitch
Драскач
Курс: кандидат-студент

Мнение от ColdHardBitch »

Чл. 34. (1) Класираните кандидат-студенти от първия етап от 31 юли до 3 август включително имат възможност:
1. Да се запишат в специалността, в която са класирани, като не участват в следващите етапи.
2. Да депозират диплома-оригинал за средно образование и да попълнят декларация за участие в следващите етапи на класиране за по-предна желана специалност.
3. Да не потвърдят или да не се запишат. В тези случаи те отпадат от всички класирания.
4. Класираните по първа желана специалност кандидати трябва да се запишат на този етап от класирането, без право на потвърждаване или изчакване края на класиранията.
(2) Некласираните от този етап кандидати, участват автоматично в следващия етап на класирането.
Aко говориш на Господ си религиозен, ако Господ ти говори си психично болен!!
mjlv
В началото бе словото

Мнение от mjlv »

ами да, аз затова се обадих, защото го бях видяла това, а една приятелка ми каза, че миналата година е трябвало да се подава...не знам..като излезе първото класиране пак ще се обадя да питам.
Мими
В началото бе словото

Мнение от Мими »

Според вас има ли шанс резултатите от класирането да излязат до 26??? До тогава ми е записването в Пловдивския..и не знам какво да правя сега :?
Аватар
Coco
В началото бе словото

Мнение от Coco »

Мими написа:Според вас има ли шанс резултатите от класирането да излязат до 26??? До тогава ми е записването в Пловдивския..и не знам какво да правя сега :?
Не мисля, че ще ги пуснат толкова рано. И аз кандидатствах в Пловдив и съм приета и много се чудя какво да правя, защото с бал 20.58 не ми изглежда много вероятно да ме приемат Английска филология при положение, че има 191 момичета преди мен... Ама мисля да рискувам и да изчакам до 30-ти :D Ако не - догодина :P
Аватар
sunny.v.b
Форумозавър Рекс
Курс: първи

Мнение от sunny.v.b »

Ами, запишете се, после ще се отпишете, ще си ви сърнат парите и така.
"..вечно и свето е само мъртвото,
живото живее в грях."

One more depending on a prayer
And we all look away
People pretending everywhere
It's just another day
Аватар
Coco
В началото бе словото

Мнение от Coco »

За жалост в Пловдив не връщат парите :) Пък 300 лв или там колкото е никога няма да са ми излишни ;D
Мими
В началото бе словото

Мнение от Мими »

Coco написа:За жалост в Пловдив не връщат парите :) Пък 300 лв или там колкото е никога няма да са ми излишни ;D
Не връщат ли?? тц тц ...е сега тотално ме садна :) Моят бал по принцип е 21.36, ама не знам дали ще ми стигне за Английската Филология... пред мен има 158 момичета с по- висока оценка...уф дилема...
Аватар
liv
Стенограф
Специалност: право

Мнение от liv »

Е, не всички са за АФ. Има такива, които кандидатстват МО, японистика, скандинавистика и пр. Не отписвайте толкова бързо специалността, а и миналата година на първо класиране балът мисля, че беше 19 и нещо, а оценките по АЕ също бяха високи. Така че не се отчайвайте.
We stopped checking for monsters under our bed because we realized they were inside us.
Аватар
sunny.v.b
Форумозавър Рекс

Мнение от sunny.v.b »

Дори миналата година бяха по-високи. Някъде бях чела 60 пълни шестици от единия пол.
живото живее в грях."

And we all look away
It's just another day
Аватар
liv
Стенограф
Специалност: право

Мнение от liv »

Да, като ви чета мненията, резултатите тази година не са толкова добри в сравнение с миналата.
We stopped checking for monsters under our bed because we realized they were inside us.
Аватар
Coco
В началото бе словото

Мнение от Coco »

Надеждата ми е, че повечето са се запътили към Психология, МО и подобни :)
И миналогодишния бал донякъде ме успокоява :)
Аватар
sunny.v.b
Форумозавър Рекс

Мнение от sunny.v.b »

Добре, а да питам. Само не си мислете, че се заяждам или нещо такова, просто ми е интересно. Като така или иначе не искате да се запишете в другите университети, защо ходите на изпити там и си подавате документи за класиране?
живото живее в грях."

And we all look away
It's just another day
Аватар
antoniakochos
От дъжд на вятър

Мнение от antoniakochos »

И аз съм приета в Пловдивския,но не бях на изпит,а кандидатствах със сертификат по Английски и само трябваше да подам документи.Там не бих учила никога,защото 1)не искам да оставам в родния град,а да отида на място с повече шансове за реализация като София и 2)нивото в ПУ е изключително ниско,малко са хубавите специалности.Аз лично си подадох документи там за всеки случай ако нещо стане на изпита в СУ и не изкарам нужната оценка.Все пак,реално съм кандидатствала само в СУ и трябваше да имам резервен вариант.
Предполагам,че и другите са кандидатствали там по тази причина. :)
We are all mad here.

https://www.facebook.com/antoniakochos
Заключено

Обратно към “КСК 2012-2013”