[КСК 2012] Журналистика и ВО vol. 2
Модератори: svetlio.varna, Boromir
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Re: [КСК 2012] Журналистика и ВО vol. 2
Спокойно, места за спорт има за всички. И не сте разделени по специалности.
В смисъл: ако изберете катерене, ще ходите с хората от всички специалности и факултети, които са избрали катерене. Ако изберете фехтовка - също. Просто има по-търсени спортове (катеренето е сред тях, да знаете), за които местата свършват рано. Но няма начин да няма места във всички спортове.
Съветът ми е да си харесате 2 спорта предварително (прочетете из подфорум Спорт какво се коментира в темите) и веднага щом ви излезе програмата (или първия, или втория учебен ден), си хващате листчето с програмата и отивате на мястото, на което става записването за съответния спорт. Виждате в какви часове се провежда, гледате кога сте свободни по програма и се записвате. Мисля, че дори и в най-най-търсените спортове местата не свършват още първия ден.
А, и още нещо. Когато си вземете листчето с програмата, разписана по часове, някъде ще има написан един блок "Спорт". Примерно... във вторник - 16-20 часа: Спорт. Това не означава, че точно тогава трябва да ходите на спорт, а просто че трябва някак някъде да си вмъкнете спорт в програмата. Но понеже няма как да знаят кой какво и по кое време ще запише, пишат обобщено "Спорт" в някакви свободни часове от самата програма, а вече вие си го нагласяте както ви е удобно.
Примерно, ако сте на катерене в четвъртък следобед, във вторник от 16-20 часа няма да имате нищо.
Съжалявам, ако изглежда, все едно обяснявам на идиоти - не ми е това целта, просто знам, че тая територия ви е непозната.
В смисъл: ако изберете катерене, ще ходите с хората от всички специалности и факултети, които са избрали катерене. Ако изберете фехтовка - също. Просто има по-търсени спортове (катеренето е сред тях, да знаете), за които местата свършват рано. Но няма начин да няма места във всички спортове.
Съветът ми е да си харесате 2 спорта предварително (прочетете из подфорум Спорт какво се коментира в темите) и веднага щом ви излезе програмата (или първия, или втория учебен ден), си хващате листчето с програмата и отивате на мястото, на което става записването за съответния спорт. Виждате в какви часове се провежда, гледате кога сте свободни по програма и се записвате. Мисля, че дори и в най-най-търсените спортове местата не свършват още първия ден.
А, и още нещо. Когато си вземете листчето с програмата, разписана по часове, някъде ще има написан един блок "Спорт". Примерно... във вторник - 16-20 часа: Спорт. Това не означава, че точно тогава трябва да ходите на спорт, а просто че трябва някак някъде да си вмъкнете спорт в програмата. Но понеже няма как да знаят кой какво и по кое време ще запише, пишат обобщено "Спорт" в някакви свободни часове от самата програма, а вече вие си го нагласяте както ви е удобно.
Примерно, ако сте на катерене в четвъртък следобед, във вторник от 16-20 часа няма да имате нищо.
Съжалявам, ако изглежда, все едно обяснявам на идиоти - не ми е това целта, просто знам, че тая територия ви е непозната.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Само да ви ориентирам как ще изглежда програмата ви (тази е на МО, махнали са разписанието на часовете във ФЖМК, така че не мога да демонстрирам с програма от нашия факултет):
http://www.law.uni-sofia.bg/SemR/DocLib ... D1%81.aspx
Представете си, че това е вашата програма, с която ще се запознаете още първия (или втория) учебен ден. МО явно нямат задължителен спорт, но вие ще имате и ще го пише, да речем, в понеделник от 12-15 часа (преди Конституционно право според тази примерна програма). Това обаче не значи, че трябва да търсите спорт, който има занятия точно тогава, а че си имате задължителен спорт, на който можете да ходите по което и да е време, когато нямате лекции.
Пак казвам - линкът е към програма на първи курс МО, показвам ви просто как изглежда разписът на занятията в СУ, та да имате представа.
http://www.law.uni-sofia.bg/SemR/DocLib ... D1%81.aspx
Представете си, че това е вашата програма, с която ще се запознаете още първия (или втория) учебен ден. МО явно нямат задължителен спорт, но вие ще имате и ще го пише, да речем, в понеделник от 12-15 часа (преди Конституционно право според тази примерна програма). Това обаче не значи, че трябва да търсите спорт, който има занятия точно тогава, а че си имате задължителен спорт, на който можете да ходите по което и да е време, когато нямате лекции.
Пак казвам - линкът е към програма на първи курс МО, показвам ви просто как изглежда разписът на занятията в СУ, та да имате представа.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- SugarWithSpice
- От дъжд на вятър
- Специалност: Журналистика
- Курс: първи
Някой да знае как става освбождаването от спорт в СУ?
"Най-хубавото се вижда само със сърцето. Най-същественото е невидимо за очите."
Екзюпери
Екзюпери
-
although
- Плиний Стари
- Обратна връзка:
Записваш се на някакъв спорт, взимаш си необходимата медицинска бележка и я представяш на преподавателя, при който си се записала! : )
Не е щастлив човек, но затова пък е нещо изключително рядко - той е добър човек. Добър, но без късмет. Удивително, колко често тези неща вървят заедно."
Ъруин Шоу "Хляб по водите"
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Ама тогава май трябва да ходи на кинезитерапия.
В края на ноември
В края на ноември
-
Ер Малка
- Вазов
- Специалност: Връзки с обществеността
- Курс: втори
. . . . . .
Последно промяна от Ер Малка на 23 Юли 2012, 12:15, променено общо 1 път.
"Quiero hacer contigo lo que la primavera hace con los cerezos."
-
although
- Плиний Стари
- Обратна връзка:
Не точно, кинезитерапията е само за тези, които изрично искат да я посещават. Никой не би трябвало да я задължи да ходи на нея, ако тя не иска. Миналата година при треньорката по плуване дойде едно момиче с такава бележка и тя ѝ каза, че директно ще се видят в края на учебната година. : )Търговецът на кристал написа:Ама тогава май трябва да ходи на кинезитерапия.
Не е щастлив човек, но затова пък е нещо изключително рядко - той е добър човек. Добър, но без късмет. Удивително, колко често тези неща вървят заедно."
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Мен ме караха да ходя. Аз не че ходих, де, ама уж се водеше задължително и накрая като отидох за бележка, тая от кинезитерапията ми направи фасон и бая ми мрънка, докато ми я даде. Но, както се казва, то било отдавна - преди 6 години някъде. Явно нещата са се променили - аз затова и казах "май" по-горе.
В края на ноември
В края на ноември
-
Ер Малка
- Вазов
- Курс: втори
Малко ни в клин, ни в ръкав ще го изтърся, ама сега се сетих
Търговец, в един от постовете си в тази тема беше казала за това как ти е минал изпитът и в едно изречение беше написала нещо от сорта на "лелята се провикна" и точно преди да вляза при комисията се сетих за това, не знам защо, и го намерих за изключително забавно, такъв смях ме напуши, че сигурно съм приличала на тази зелена иконка като им казах "добър ден"
Държах да споделя. xD
Търговец, в един от постовете си в тази тема беше казала за това как ти е минал изпитът и в едно изречение беше написала нещо от сорта на "лелята се провикна" и точно преди да вляза при комисията се сетих за това, не знам защо, и го намерих за изключително забавно, такъв смях ме напуши, че сигурно съм приличала на тази зелена иконка като им казах "добър ден"
Държах да споделя. xD
"Quiero hacer contigo lo que la primavera hace con los cerezos."
-
McDreamiell
- В началото бе словото
Честито! И записването за спорт е онлайн вече.
http://www.uni-sofia.bg/index.php/bul/u ... bna_godina
http://www.uni-sofia.bg/index.php/bul/u ... bna_godina
“The only way out of the labyrinth of suffering is to forgive.”
- california
- Писаружяк
- Специалност: журналистика
Охо....йога! 
По стъпките на ''Яж, моли се и обичай''
ORIGINAL FORUM PROFILE
©2013 - All rights reserved by california
©2013 - All rights reserved by california
-
McDreamiell
- В началото бе словото
По тая логика аз ще запиша спортно хапване.california написа:Охо....йога!
Иначе се чудя между плуване, катерене и туризъм. Ама какъвто съм надарен физически мани...
“The only way out of the labyrinth of suffering is to forgive.”
- sunny.v.b
- Форумозавър Рекс
"На един клик разстояние" 
"..вечно и свето е само мъртвото,
живото живее в грях."
One more depending on a prayer
And we all look away
People pretending everywhere
It's just another day
живото живее в грях."
One more depending on a prayer
And we all look away
People pretending everywhere
It's just another day
-
Borisg
- Легендарен флуудър
- Курс: трети
- Обратна връзка:
йогата е за студенти с увреждания, само.california написа:Охо....йога!
http://www.youtube.com/watch?v=9hVp47f5YZg
So can I get a window seat, I want nobody next to me
So can I get a window seat, I want nobody next to me
А някой знае ли защо няма тенис на маса?И изобщо някъде може ли да се практикува този спорт ако не в спортната база,то в някой от факултетите на СУ?Иначе от другите спортове най-много ми допада плуването.