ЦИЕК - Център по източни езици и култури 2

Това е общият студентски форум - за всичко свързано със следването на настоящите студенти на Софийския университет - бакалаври, магистри и докторанти.

Модератори: sientelo, peterdi, Ангел

Публикувай отговор
Аватар
IMAGINATION_X
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Re: ЦИЕК - Център по източни езици и култури 2

Мнение от IMAGINATION_X »

Здравейте,
бих искал да попитам дали има възможност да запиша 2-ра специалност след време,при положение че ще кандидатствам индология.

Благодаря предварително! :)
[color=#0080FF]В началото бе мисълта....[/color]
Аватар
antoniakochos
От дъжд на вятър
Курс: първи

Мнение от antoniakochos »

От тази година ще съм студентка във ФКНФ,но все още не знам каква специалност със сигурност :) както и да е.Въпроса ми е относно мястото на провеждане на лекциите-аз си мислех,че голяма част ще са в Ректората,но май не е така.Ще ми разясните ли къде ще се провеждане-в ЦИЕК,Ректората,или и двете? :)
We are all mad here.

https://www.facebook.com/antoniakochos
although
Плиний Стари
Обратна връзка:

Мнение от although »

Много зависи каква филология ще учиш. Ако ще си някаква източна - Арабистика, Иранистика, Японистика, Китаистика, Кореистика, Индология или Тюркология, то всичките ти часове ще са в ЦИЕК, но ако си някаква западна филология, занятията ти ще са в Ректората. :wink:
Не е щастлив човек, но затова пък е нещо изключително рядко - той е добър човек. Добър, но без късмет. Удивително, колко често тези неща вървят заедно."
Ъруин Шоу "Хляб по водите"
Аватар
antoniakochos
От дъжд на вятър
Курс: първи

Мнение от antoniakochos »

еее,жалко,надявах се да уча и в Ректората,много ме кефи сградата :)
We are all mad here.

https://www.facebook.com/antoniakochos
Аватар
clinical_dead
Вазов
Специалност: Биология и химия
Курс: втори

Мнение от clinical_dead »

Всички сгради са интересни :wink: Направи си разходка из Биологическия и се опитай да се качиш на 4-тия етаж. (приеми съвет - там тоалетните са най-хубави, но е трудно да намериш пътя нагоре :lol: )
Изображение

Изображение
bdp_silopi
В началото бе словото
Специалност: ФНПП

Мнение от bdp_silopi »

although написа:Много зависи каква филология ще учиш. Ако ще си някаква източна - Арабистика, Иранистика, Японистика, Китаистика, Кореистика, Индология или Тюркология, то всичките ти часове ще са в ЦИЕК, но ако си някаква западна филология, занятията ти ще са в Ректората. :wink:
няма такова нещо.... разпръснати са.
Английска, френска, скандинавистика и т.н. са в сградата на ректората. Но примерно португалска, румънска, унгарска и т.н. са в т.нар. Блок 3, при стопанския факултет, недалеч от хотел Плиска
although
Плиний Стари
Обратна връзка:

Мнение от although »

Всъщност и ти не си изцяло прав, ако трябва да сме максимално точни. Много малка част от занятията на румънска филология се провеждат в СтФ. Единствено по време на втория учебен семестър има няколко учебни часа, които се провеждат там, но иначе всичко останало е в Ректората. За другите две филологии съм съгласен, че главно занятията им са там, а са изключения посещенията им в Ректората.
Не е щастлив човек, но затова пък е нещо изключително рядко - той е добър човек. Добър, но без късмет. Удивително, колко често тези неща вървят заедно."
Ъруин Шоу "Хляб по водите"
Публикувай отговор

Обратно към “Студенти - общ форум”