[КСК 2012] Английски език

Архив от КСК 2012-2013. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Boromir

Заключено
Аватар
LittleBlackStar
Да живей словото
Специалност: Славянска филология
Курс: първи

Re: [КСК 2012] Английски език

Мнение от LittleBlackStar »

Ами, до колкото разбрах, каквито и да било работи ще можем да гледаме след края на КСК... Ако бъркам, да ме поправят. ;)
"Най-щастливият човек на света не е този, който няма проблеми, а този, който се научава да живее с неща - далеч не идеални"

:mrgreen: Славянска филология, 1-ви курс! :mrgreen:
Nemalp
Да живей словото
Специалност: Публична администрация

Мнение от Nemalp »

Златина Дошева,мда, май наистина е така, колкото и да не ни се иска : ) !

Предполагам след второто класиране ще изнесат информация, обаче нямам големи надежди за трети етап : ) !
Аватар
macharok
От дъжд на вятър

Мнение от macharok »

Абе хора, вместо да се чудите и да питате на всяка страница едно и също и взаимно да се заблуждавате, защо не седнете да си прочетете какво пише в правилника за прием на сайта на СУ? Там всичко си е казано от ясно по-ясно - процедурата за класиранията, датите, идентифициране на работи и т.н.

http://www.uni-sofia.bg/index.php/bul/p ... aniya_2012
Velkata
От дъжд на вятър

Мнение от Velkata »

31-03.08.2012 е идентификацията
Аватар
antoniakochos
От дъжд на вятър

Мнение от antoniakochos »

благодаря :)
We are all mad here.

https://www.facebook.com/antoniakochos
Мими
В началото бе словото

Мнение от Мими »

Някаква статистика за оценките дали ще пуснат?? Да знаем в проценти как е положението....
Аватар
rallie
Пишете, о, братя
Специалност: Business Administration
Курс: трети

Мнение от rallie »

Мими написа:Някаква статистика за оценките дали ще пуснат?? Да знаем в проценти как е положението....
Не,единствено това,което е в персоналната информация.
Аватар
liv
Стенограф
Специалност: право
Курс: втори

Мнение от liv »

Статистика не обявяват, но ако всеки си каже оценките и там разните проценти ние можем да ги съберем и след първо класиране да ги пуснем заедно с баловете, както е правено в предишни години.
We stopped checking for monsters under our bed because we realized they were inside us.
Аватар
Chauncey
В началото бе словото

Мнение от Chauncey »

Ер Малка написа:Много ме е яд, че се о*рах така на този изпит, чак самичка не знам как успях, нито къде толкова съм бъркала, при положение, че като решавах книжки изкарвах средно около 5.40, баси. Тъкмо толкова ми трябваше за първо желание.
Иска ми се и при изпитите по език да имаше две сесии :С Нищо, де. Свърши...
проблемът беше, че на въпросите с multiple choice формат имаше почти винаги 2, които се изключват автоматично, и още 2, които звучат еднакво меродавно... съмнявам се да са те ощетили от диктовката и есето - в първия случай нямаше никакви непознати думи, във втория - актуални теми, по които могат да се точат царски локуми... не е невъзможно второто ти желание да ти се стори по-интересно впоследствие, нито пък бързаш за някъде, че да не си позволиш да пробваш отново догодина... лично аз съм "закъснял" с 2 години и всъщност към това има повече плюсове, отколкото минуси...
Ер Малка
Вазов
Специалност: Връзки с обществеността
Курс: втори

Мнение от Ер Малка »

Chauncey написа: проблемът беше, че на въпросите с multiple choice формат имаше почти винаги 2, които се изключват автоматично, и още 2, които звучат еднакво меродавно... съмнявам се да са те ощетили от диктовката и есето - в първия случай нямаше никакви непознати думи, във втория - актуални теми, по които могат да се точат царски локуми... не е невъзможно второто ти желание да ти се стори по-интересно впоследствие, нито пък бързаш за някъде, че да не си позволиш да пробваш отново догодина... лично аз съм "закъснял" с 2 години и всъщност към това има повече плюсове, отколкото минуси...
Много си прав, благодаря ти за поста =]
Аз лично си открих една грешка в диктовката, но други се съмнявам да имам, наистина беше лесна. Но от есето никак не съм доволна- аз първо го написах, после се усетих как съм се отплеснала леко от темата... може и това да ми е изяло главата. Не знам. Каквото и да е, резултатът си е налице... Иначе искрено се надявам поне на второ да ме приемат =D Пожелавам успех и на теб! Ти какво кандидатстваш? =]
"Quiero hacer contigo lo que la primavera hace con los cerezos."
Аватар
Chauncey
В началото бе словото

Мнение от Chauncey »

Ер Малка написа:
Chauncey написа: проблемът беше, че на въпросите с multiple choice формат имаше почти винаги 2, които се изключват автоматично, и още 2, които звучат еднакво меродавно... съмнявам се да са те ощетили от диктовката и есето - в първия случай нямаше никакви непознати думи, във втория - актуални теми, по които могат да се точат царски локуми... не е невъзможно второто ти желание да ти се стори по-интересно впоследствие, нито пък бързаш за някъде, че да не си позволиш да пробваш отново догодина... лично аз съм "закъснял" с 2 години и всъщност към това има повече плюсове, отколкото минуси...
Много си прав, благодаря ти за поста =]
Аз лично си открих една грешка в диктовката, но други се съмнявам да имам, наистина беше лесна. Но от есето никак не съм доволна- аз първо го написах, после се усетих как съм се отплеснала леко от темата... може и това да ми е изяло главата. Не знам. Каквото и да е, резултатът си е налице... Иначе искрено се надявам поне на второ да ме приемат =D Пожелавам успех и на теб! Ти какво кандидатстваш? =]
аз пък бях твърде словоохотлив, а въведението ми беше по-дълго от всеки един от двата core параграфа, но явно са решили да не се заядат... видях, че искаш психология, затова си позволих да ти пиша, иначе не бих ти обърнал внимание :D т.е. и аз там, макар и все още неофициално
anjaliR
В началото бе словото
Специалност: бибтиотечно - информационни технологии
Курс: кандидат-студент

Мнение от anjaliR »

Някой може ли да каже от къде мога да си видя грешките? Молба ли се пише... ох.. много съм не наясно с нещата... :scratch:
Аватар
Bishop
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от Bishop »

anjaliR написа:Някой може ли да каже от къде мога да си видя грешките? Молба ли се пише... ох.. много съм не наясно с нещата... :scratch:
На място в СУ между 31 юли и 3 август с картончето ти с номера.
Аватар
Jarrita
В началото бе словото
Специалност: Руска филология

Мнение от Jarrita »

След обявяване на всички резултати от втората кандидатстудентска сесия в тридневен срок (от 31 юли до 2 август) кандидатите могат да идентифицират писмените си работи в сградата на Ректората.
1. Идентифицирането се извършва лично от кандидат-студента срещу представяне на картончето с входящия номер и личната карта. Кандидат-студентите могат да идентифицират писмените си работи само веднъж.
2. Достъп до залите за идентифициране на писмените работи имат само членовете на техническата комисия, оценителите, даващи разяснения и кандидат-студентът, писал работата.
3. Не се разрешава идентифициране и не се дават разяснения по писмените работи на трети лица.
Intellectual growth should commence at birth and cease only at death.
Albert Einstein
anjaliR
В началото бе словото
Специалност: бибтиотечно - информационни технологии

Мнение от anjaliR »

Много благодаря и успех на всички! :cheers:
Заключено

Обратно към “КСК 2012-2013”