Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
Hitomi-chan написа:А всеки сам ли си избира къде да седне или ни настаняват?
ми ти си седаш къде си искаш, обаче по хубавите места се запълват минути след отварянето на вратите, тъй че ще трябва да използваш похватите на пенсиите в градския транспорт
По твоя преценка кои са по-хубавите места ,ако все пак успея да се вредя?
Hitomi-chan написа:
По твоя преценка кои са по-хубавите места ,ако все пак успея да се вредя?
Мен не че някой ме пита, ама да си кажа по мои наблюдения, че най-хубавите са местата най-отпред - най-хубаво се чува, никой не ти шуми...
Never again will I taste in your passion
this vain call that dies. . .
Never across sacrifice will I lose my dark guide. . .
Dazed in my dark and ephemeral wail that rapes a cool light,
in a corpse-like, haunted nightmare I die. . .
black_lady написа:Аз отсъствах от града, ама сега ще се включа... Та.. разпределението ми за изпита е: Софийски университет "Св. Кл. Охридски"; Ректорат-северно крило, етаж 2, зала 246
Ректорат-северно крило етаж 2 само че стая 255
Спрях да се моля на Бог, когато осъзнах че се моля на себе си.
black_lady написа:Аз отсъствах от града, ама сега ще се включа... Та.. разпределението ми за изпита е: Софийски университет "Св. Кл. Охридски"; Ректорат-северно крило, етаж 2, зала 246
И аз съм там заедно с още поне 2 момичета от нашето училище Като гледам по всички изпити са сформират групички от АЕГ Бургас
Айде късмет!
А относно четенето на диктовката.
Един познат, който миналата година се явява на изпит в СУ ми каза, че третото четене на диктовката го направили няколко пъти на различни места в залата. Учителката ми на уроците каза, че тва не може да е вярно. Какво мислите вие по въпроса?
raffy написа:биологическия, 259, честито да ми е.
иначе днес между компонентите пускаха до WC-то,не знам в софийския как ще е
И аз съм там Гледам, 40 човека ще сме.. Аз миналата година държах същия изпит и бяхме в зала в ректората 130 човека. Чуваше си се нормално диктовката, да успокоя тези, които се тревожат за това. Но иначе излизането по номера наистина си е кофти..
Tell me how it feels to be
The one who turns the knife inside of me
зала 307 от 00752 до 00824 - 15 души
зала 272 от 15069 до 1678 - 200 души
Каква е тая дискриминация
Бил съм в зала с 200 и имам представа - един да кихне, друг да ... и ти отидоха 2 думи от диктовката
Не го отписвай предварително:)
Както казаха по-горе - гледай да си от първите (трябва да станеш доста рано) - при такава зала наистина може да е от значение къде ще седнеш.