[КСК 2012] Журналистика и ВО vol. 2

Архив от КСК 2012-2013. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Boromir

Заключено
Аватар
Sols
Танцуващия с клавиатури
Специалност: Журналистика
Курс: първи
Обратна връзка:

Re: [КСК 2012] Журналистика и ВО vol. 2

Мнение от Sols »

Ер Малка написа:Абе, как става това записване? На принципа "кой превари- той завари" ли? И задължителен ли е спортът? Възможно ли е освобождаване, както в гимназията? Абе... ако може някой повече да ме осветли по тая тема, ще съм благодарно =D
Можеш да се освободиш с подходящото медицинско...А иначе нямам идея на какъв принцип се подбират групите...
“Journalism can never be silent: that is its greatest virtue and its greatest fault. It must speak, and speak immediately, while the echoes of wonder, the claims of triumph and the signs of horror are still in the air.”
Аватар
Mirsenstein
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Мнение от Mirsenstein »

Каквото четох в темата за спорта от миналите години, останах с впечатлението, че е точно "кой превари". И ми е малко странно да си го представя... Всъщност си представям как треньорите са се наредили в кръг на масички и пред тях се образуват километрични опашки, където хората се карат, за да се доредят до искания спорт, а ако не успеят, тичат към следващия искан... @_@ :Д
To make a prairie it takes a clover and one bee,—
One clover, and a bee,
And revery.
The revery alone will do
If bees are few.
although
Плиний Стари
Обратна връзка:

Мнение от although »

Ер Малка написа:Абе, как става това записване? На принципа "кой превари- той завари" ли? И задължителен ли е спортът? Възможно ли е освобождаване, както в гимназията? Абе... ако може някой повече да ме осветли по тая тема, ще съм благодарно =D
Отиваш на мястото, на което се провеждат занятията по спорта, който си си избрала. Ще ти бъде даден един списък с останалите свободни часове, от които може да си избираш (наистина е на принципа "кой превари-той завари"), ти си преценяваш кога би ти било най-удобно да посещаваш занятията и се записваш, казвайки на преподавателя трите си имена, факултетния си номер и факултета, в който учиш.

Спортът има различен статут в различните факултети и в различните специалности, доколкото знам за ФЖМК той е задължителен за първите две години, но не съм съвсем сигурен, така че не искам да те подвеждам, нека някой друг по-запознат да се изкаже. Колкото до освобождаването, да, възможно е, но трябва отново да се запишеш на някакъв спорт и след това да представиш съответната медицинска бележка пред преподавателя ти. : )
Не е щастлив човек, но затова пък е нещо изключително рядко - той е добър човек. Добър, но без късмет. Удивително, колко често тези неща вървят заедно."
Ъруин Шоу "Хляб по водите"
vasko
Драскач

Мнение от vasko »

Вместо да тренираме само куидич както Хари Потър ние ще се "молиме" да ни приемат в избраният от нас спорт с надеждата да е останало заветното последно място докато дойде нашият ред.
Не ми харесва тоя начин на записване и особено, ако ми съвпада с лекции и тем подобни неща....странна работа.
Аватар
rallie
Пишете, о, братя
Специалност: Business Administration
Курс: трети

Мнение от rallie »

За съжаление се случва да ти съвпада с някои лекции.Ако случайно няма места за дадена група,запишете се в друга,в която има,а пък си ходете ,когато на вас ви е удобно. :wink:
Аватар
Judas
Легендарен флуудър
Курс: втори

Мнение от Judas »

Не записвайте фехтовка!!!
McDreamiell
В началото бе словото

Мнение от McDreamiell »

Judas написа:Не записвайте фехтовка!!!

Защо? :(
“The only way out of the labyrinth of suffering is to forgive.”
Аватар
Judas
Легендарен флуудър

Мнение от Judas »

Скучно е. Предполагам не ти се учи стъпка напред и стъпка назад цяла година
Nafarforii
В началото бе словото
Специалност: Политология

Мнение от Nafarforii »

Ти сигурен ли си, че е било фехтовка? На мен ми звучи по - скоро като танго :D
.... THIS SHIT !
vasko
Драскач

Мнение от vasko »

Ако не се лъжа това е олимпийски спорт и ще може да му се насладите...меко казано умряла работа.
Ер Малка
Вазов
Специалност: Връзки с обществеността

Мнение от Ер Малка »

Аз тъкмо към фехтовка се бях ориентирала, че ми звучеше най-интересно... а и съм скарана със спорта, досега спортуването ми се е изразявало в скачане на въже и бягане в парка. Цялата гимназия я изкарах освободена и сега не знам какво да си избера :mrgreen: Волейбол и баскетбол няма да е със сигурност, просто ме ужасяват, за футбол нма да споменавам, плуването никак не е за мен, както и спортното ориентиране... Знам, че звуча като пълен дроб, ама... :mrgreen: Но първо да ме приемат, пък после ще се кахъря с това... ^^
"Quiero hacer contigo lo que la primavera hace con los cerezos."
Аватар
thegirl
Легендарен флуудър
Курс: семестриално завършил

Мнение от thegirl »

Да добавя и че трябва да си изберете и резервен вариант за спорта, защото може за този, които искате най-много да са свършили местата, когато отидете да се запишете.
Бъди себе си, има достатъчно други хора. ;)
Аватар
SevenDayS
От дъжд на вятър
Специалност: Българска филология

Мнение от SevenDayS »

thegirl написа:Да добавя и че трябва да си изберете и резервен вариант за спорта, защото може за този, които искате най-много да са свършили местата, когато отидете да се запишете.
A като свършат местата какво правим? В друга специалност ли трябва да се запишем или в друг университет?
"Птица, родена в кафез, си мисли, че летенето е зараза!"
- Алехандро Ходоровски

Българска филология, II курс
Аватар
sunny.v.b
Форумозавър Рекс
Специалност: Връзки с обществеността

Мнение от sunny.v.b »

А стрелба случайно да има ;д
"..вечно и свето е само мъртвото,
живото живее в грях."

One more depending on a prayer
And we all look away
People pretending everywhere
It's just another day
Denislav
От дъжд на вятър
Курс: кандидат-студент
Обратна връзка:

Мнение от Denislav »

SevenDayS написа:
thegirl написа:Да добавя и че трябва да си изберете и резервен вариант за спорта, защото може за този, които искате най-много да са свършили местата, когато отидете да се запишете.
A като свършат местата какво правим? В друга специалност ли трябва да се запишем или в друг университет?
Е то това остава..я някой наистина да каже как стоят нещата при евентуално подобно развитие ?
Заключено

Обратно към “КСК 2012-2013”