[КСК 2012] Английски език
Модератори: svetlio.varna, Boromir
- LittleBlackStar
- Да живей словото
- Специалност: Славянска филология
- Курс: първи
Re: [КСК 2012] Английски език
Ами, до колкото разбрах, каквито и да било работи ще можем да гледаме след края на КСК... Ако бъркам, да ме поправят. 
"Най-щастливият човек на света не е този, който няма проблеми, а този, който се научава да живее с неща - далеч не идеални"
Славянска филология, 1-ви курс! 
-
Nemalp
- Да живей словото
- Специалност: Публична администрация
Златина Дошева,мда, май наистина е така, колкото и да не ни се иска : ) !
Предполагам след второто класиране ще изнесат информация, обаче нямам големи надежди за трети етап : ) !
Предполагам след второто класиране ще изнесат информация, обаче нямам големи надежди за трети етап : ) !
Абе хора, вместо да се чудите и да питате на всяка страница едно и също и взаимно да се заблуждавате, защо не седнете да си прочетете какво пише в правилника за прием на сайта на СУ? Там всичко си е казано от ясно по-ясно - процедурата за класиранията, датите, идентифициране на работи и т.н.
http://www.uni-sofia.bg/index.php/bul/p ... aniya_2012
http://www.uni-sofia.bg/index.php/bul/p ... aniya_2012
31-03.08.2012 е идентификацията
- antoniakochos
- От дъжд на вятър
Някаква статистика за оценките дали ще пуснат?? Да знаем в проценти как е положението....
- rallie
- Пишете, о, братя
- Специалност: Business Administration
- Курс: трети
Не,единствено това,което е в персоналната информация.Мими написа:Някаква статистика за оценките дали ще пуснат?? Да знаем в проценти как е положението....
- liv
- Стенограф
- Специалност: право
- Курс: втори
Статистика не обявяват, но ако всеки си каже оценките и там разните проценти ние можем да ги съберем и след първо класиране да ги пуснем заедно с баловете, както е правено в предишни години.
We stopped checking for monsters under our bed because we realized they were inside us.
проблемът беше, че на въпросите с multiple choice формат имаше почти винаги 2, които се изключват автоматично, и още 2, които звучат еднакво меродавно... съмнявам се да са те ощетили от диктовката и есето - в първия случай нямаше никакви непознати думи, във втория - актуални теми, по които могат да се точат царски локуми... не е невъзможно второто ти желание да ти се стори по-интересно впоследствие, нито пък бързаш за някъде, че да не си позволиш да пробваш отново догодина... лично аз съм "закъснял" с 2 години и всъщност към това има повече плюсове, отколкото минуси...Ер Малка написа:Много ме е яд, че се о*рах така на този изпит, чак самичка не знам как успях, нито къде толкова съм бъркала, при положение, че като решавах книжки изкарвах средно около 5.40, баси. Тъкмо толкова ми трябваше за първо желание.
Иска ми се и при изпитите по език да имаше две сесии :С Нищо, де. Свърши...
-
Ер Малка
- Вазов
- Специалност: Връзки с обществеността
- Курс: втори
Много си прав, благодаря ти за поста =]Chauncey написа: проблемът беше, че на въпросите с multiple choice формат имаше почти винаги 2, които се изключват автоматично, и още 2, които звучат еднакво меродавно... съмнявам се да са те ощетили от диктовката и есето - в първия случай нямаше никакви непознати думи, във втория - актуални теми, по които могат да се точат царски локуми... не е невъзможно второто ти желание да ти се стори по-интересно впоследствие, нито пък бързаш за някъде, че да не си позволиш да пробваш отново догодина... лично аз съм "закъснял" с 2 години и всъщност към това има повече плюсове, отколкото минуси...
Аз лично си открих една грешка в диктовката, но други се съмнявам да имам, наистина беше лесна. Но от есето никак не съм доволна- аз първо го написах, после се усетих как съм се отплеснала леко от темата... може и това да ми е изяло главата. Не знам. Каквото и да е, резултатът си е налице... Иначе искрено се надявам поне на второ да ме приемат =D Пожелавам успех и на теб! Ти какво кандидатстваш? =]
"Quiero hacer contigo lo que la primavera hace con los cerezos."
аз пък бях твърде словоохотлив, а въведението ми беше по-дълго от всеки един от двата core параграфа, но явно са решили да не се заядат... видях, че искаш психология, затова си позволих да ти пиша, иначе не бих ти обърнал вниманиеЕр Малка написа:Много си прав, благодаря ти за поста =]Chauncey написа: проблемът беше, че на въпросите с multiple choice формат имаше почти винаги 2, които се изключват автоматично, и още 2, които звучат еднакво меродавно... съмнявам се да са те ощетили от диктовката и есето - в първия случай нямаше никакви непознати думи, във втория - актуални теми, по които могат да се точат царски локуми... не е невъзможно второто ти желание да ти се стори по-интересно впоследствие, нито пък бързаш за някъде, че да не си позволиш да пробваш отново догодина... лично аз съм "закъснял" с 2 години и всъщност към това има повече плюсове, отколкото минуси...
Аз лично си открих една грешка в диктовката, но други се съмнявам да имам, наистина беше лесна. Но от есето никак не съм доволна- аз първо го написах, после се усетих как съм се отплеснала леко от темата... може и това да ми е изяло главата. Не знам. Каквото и да е, резултатът си е налице... Иначе искрено се надявам поне на второ да ме приемат =D Пожелавам успех и на теб! Ти какво кандидатстваш? =]
-
anjaliR
- В началото бе словото
- Специалност: бибтиотечно - информационни технологии
- Курс: кандидат-студент
Някой може ли да каже от къде мога да си видя грешките? Молба ли се пише... ох.. много съм не наясно с нещата... 
- Bishop
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
На място в СУ между 31 юли и 3 август с картончето ти с номера.anjaliR написа:Някой може ли да каже от къде мога да си видя грешките? Молба ли се пише... ох.. много съм не наясно с нещата...
- Jarrita
- В началото бе словото
- Специалност: Руска филология
След обявяване на всички резултати от втората кандидатстудентска сесия в тридневен срок (от 31 юли до 2 август) кандидатите могат да идентифицират писмените си работи в сградата на Ректората.
1. Идентифицирането се извършва лично от кандидат-студента срещу представяне на картончето с входящия номер и личната карта. Кандидат-студентите могат да идентифицират писмените си работи само веднъж.
2. Достъп до залите за идентифициране на писмените работи имат само членовете на техническата комисия, оценителите, даващи разяснения и кандидат-студентът, писал работата.
3. Не се разрешава идентифициране и не се дават разяснения по писмените работи на трети лица.
1. Идентифицирането се извършва лично от кандидат-студента срещу представяне на картончето с входящия номер и личната карта. Кандидат-студентите могат да идентифицират писмените си работи само веднъж.
2. Достъп до залите за идентифициране на писмените работи имат само членовете на техническата комисия, оценителите, даващи разяснения и кандидат-студентът, писал работата.
3. Не се разрешава идентифициране и не се дават разяснения по писмените работи на трети лица.
Intellectual growth should commence at birth and cease only at death.
Albert Einstein
Albert Einstein
-
anjaliR
- В началото бе словото
- Специалност: бибтиотечно - информационни технологии
Много благодаря и успех на всички!