[КСК 2012] Английски език

Архив от КСК 2012-2013. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Boromir

Заключено
Аватар
antoniakochos
От дъжд на вятър
Курс: първи

Re: [КСК 2012] Английски език

Мнение от antoniakochos »

излиза ти това,защото си объркала вход. номер.За да си видиш резултата от изпита ти трябва номера,с който си се явила на изпита.За да си видиш бала и по-нататък класирането ти трябва номера от листчето,което са ти дали в СУ,когато си се записала за класирането :) Или си си объркала ЕГН-то,примерно :lol:
We are all mad here.

https://www.facebook.com/antoniakochos
Аватар
Derpina
В началото бе словото

Мнение от Derpina »

Stargazer написа:Derpina, нали си въвеждаш номерчето, което ти е на картона за класирането, не това за изпита?
Ейй, съвсем бях забравила, че имаше и друго номерче, благодаря ти :)
Be the change you want to see in the world - M. Gandhi
Аватар
Stargazer
В началото бе словото
Специалност: Скандинавистика

Мнение от Stargazer »

Няма проблем, само те подсещам :D И аз се обърквах, няма страшно :д
sisiboss
В началото бе словото

Мнение от sisiboss »

Dplayer написа:
sisiboss написа:Съжелявам, че е офф-топик, но се чудих за кандидат-студентите през 2012 дали има отделна група във фейсбук? Ако някой може, да прати линк...
http://www.facebook.com/groups/183392901791962/ Заповядай :D !
мерси много :))
Ondine
От дъжд на вятър
Курс: кандидат-студент

Мнение от Ondine »

искам да ви попитам понеже се разколебах за подредбата на специалностите си, ако например съм писала една специалност на последно място и ме приемат и си запазя мястото после ако ме приемат по-горна може ли да се върна към тази, която съм запазила ?!
Изображение
Аватар
antoniakochos
От дъжд на вятър

в друга тема бяха казали,че ако си депозираш дипломата и си попълниш документите в СУ,може да направиш така.
We are all mad here.

Аватар
Sols
Танцуващия с клавиатури
Специалност: Журналистика
Обратна връзка:

Мнение от Sols »

Не,не можеш...Ако те приемат в по-горна специалност не можеш да се връщаш назад..
“Journalism can never be silent: that is its greatest virtue and its greatest fault. It must speak, and speak immediately, while the echoes of wonder, the claims of triumph and the signs of horror are still in the air.”
Аватар
thebeliever
В началото бе словото

Мнение от thebeliever »

И аз искам да питам нещо - понеже бих се записала в СУ само ако ме приемат в някоя от първите 3 специалности, а съм писала около 7. Ако ме приемат в някоя по крайна специалност, може ли да участвам във второ класиране без да си давам дипломата, защото следователно аз не искам да ми пазят мястото в което са ме приели? Само някакви документи да подам, че искам да участвам във второ, щото пък дипломата ще ми е в УНСС и става много сложна работата..тенкс :)
Аватар
Chauncey
В началото бе словото

Мнение от Chauncey »

pandarulesss написа:Момичетата с 6.00 са 27 :wink: а някой знае ли колко са момчетата?
23
Аватар
Derpina
В началото бе словото

Мнение от Derpina »

thebeliever написа:И аз искам да питам нещо - понеже бих се записала в СУ само ако ме приемат в някоя от първите 3 специалности, а съм писала около 7. Ако ме приемат в някоя по крайна специалност, може ли да участвам във второ класиране без да си давам дипломата, защото следователно аз не искам да ми пазят мястото в което са ме приели? Само някакви документи да подам, че искам да участвам във второ, щото пък дипломата ще ми е в УНСС и става много сложна работата..тенкс :)
"Класираните... имат възможност: 2. Да депозират диплома-оригинал за средно образование и да попълнят декларация за участие в следващите етапи на класирането за по-предна желана специалност" По което аз разбирам, че май можеш да подадеш такава декларация само ако си дадеш дипломата.
Be the change you want to see in the world - M. Gandhi
Ondine
От дъжд на вятър

Мнение от Ondine »

Sols написа:Не,не можеш...Ако те приемат в по-горна специалност не можеш да се връщаш назад..
Дори и да съм си запазила мястото от първото класиране, ако ме приемат второ в по-горна специалност съм длъжна да я запиша така ли ?
Изображение
Аватар
pandarulesss
В началото бе словото
Специалност: Английска филология

Мнение от pandarulesss »

antoniakochos написа:сайта е бъгнат и на мен лично не ми зарежда страницата докрай,но пак се вижда малко от белите полета,където се въвежда ЕГН и вход. номер и съответно копчето за зареждане на страницата :)
Сайтът не е бъгнат, аз имах същия проблем, просто става така при увеличаване на шрифта :wink: Пробвай с Ctrl и - да го намалиш и ще се яви всичко :D
When one door of happiness closes,
another opens,
but often we look so long at the closed door
that we do not see the one that has been opened for us.
Ер Малка
Вазов
Специалност: Връзки с обществеността
Курс: втори

Мнение от Ер Малка »

Много ме е яд, че се о*рах така на този изпит, чак самичка не знам как успях, нито къде толкова съм бъркала, при положение, че като решавах книжки изкарвах средно около 5.40, баси. Тъкмо толкова ми трябваше за първо желание.
Иска ми се и при изпитите по език да имаше две сесии :С Нищо, де. Свърши...
"Quiero hacer contigo lo que la primavera hace con los cerezos."
Аватар
zlatina_dosheva
В началото бе словото

Мнение от zlatina_dosheva »

Nemalp написа:Ако си приет/а нещо на първо/второ класиране не можеш да отидеш на трето : ) !
Сериозно? Аз бях останала с впечатлението ,че ако не си харесаш специалността от второто класиране ,по същия ред си отиваш на трето?
Титлите са украшения за глупаците,на великите хора им е достатъчно тяхното собствено име. [Фридрих II ]
Аватар
antoniakochos
От дъжд на вятър

А коя беше датата,в която можем да отидем да си видим работите?Много ми е интересно на есето колко точки имам ;р
We are all mad here.

Заключено

Обратно към “КСК 2012-2013”