в началото на курса, като съвсем пресен заек, взех общежитие, което практически никога не ползвах, от време на време там се приютяваше приятел, който трябваше да си го плаща и обгрижва, но се оказва, че милата дружка не е плащала наемите от март месец до сега
Неплащане на наеми в общежитие
-
apasho
- В началото бе словото
- Специалност: Математика
- Курс: кандидат-студент
- Адрес в галерията на СУ: apasho
Неплащане на наеми в общежитие
Здравейте,
в началото на курса, като съвсем пресен заек, взех общежитие, което практически никога не ползвах, от време на време там се приютяваше приятел, който трябваше да си го плаща и обгрижва, но се оказва, че милата дружка не е плащала наемите от март месец до сега
Аз, че съм прецакан, прецакан съм, но какво мога да направя от тук нататък - възможно ли е да бъда наказан, съответно изгонен от общежитието и да забравя за случилото се, или положението е друго ?
Re: Неплащане на наеми в общежитие
Не съм много наясно, но предполагам, че ако ги платиш, нещата ще са ок, но ако не - може да ти спрат студентски права и нещо от сорта. Така че най-добре отивай на касите, ако не си го направил вече, пък може и да поразпиташ там и/или в комисията. И ти препоръчвам да не споменаваш защо не си си платил.

- thegirl
- Легендарен флуудър
- Курс: семестриално завършил
Re: Неплащане на наеми в общежитие
Има си раздел за общежитията.
Бъди себе си, има достатъчно други хора.