Как стоят нещата с общежитията тая година ?

Архив от КСК 2012-2013. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Boromir

Заключено
Аватар
thegirl
Легендарен флуудър
Курс: семестриално завършил

Re: Как стоят нещата с общежитията тая година ?

Мнение от thegirl »

Във формата за кандидатстване миналата година имаше, поне за горните курсове, за 1ви не съм сигурна.
И това, че посочиш някой блок, не означава ще задължително ще те настанят там.

Друг е въпросът какво разбираш ти под привлекателни... стайте да са ремонтирани, да е тихо за учене или пък да се вдигат купони...
Бъди себе си, има достатъчно други хора. ;)
Аватар
antoniakochos
От дъжд на вятър
Курс: първи

Мнение от antoniakochos »

Има ли някакъв шанс ако не си допаднеш със съквартирантите да се преместиш в друга стая?Този въпрос ме вълнува адски много,защото съм пушачка и съм доста шумна,та надали ще съм идеалната съквартирантка за всеки и може да ме изгонят от 1-2 стаи :lol:
We are all mad here.

https://www.facebook.com/antoniakochos
Ер Малка
Вазов
Специалност: Връзки с обществеността
Курс: втори

Мнение от Ер Малка »

antoniakochos написа:Има ли някакъв шанс ако не си допаднеш със съквартирантите да се преместиш в друга стая?Този въпрос ме вълнува адски много,защото съм пушачка и съм доста шумна,та надали ще съм идеалната съквартирантка за всеки и може да ме изгонят от 1-2 стаи :lol:
Я дефинирай "шумна", може накрая да се окажем заедно :mrgreen:
"Quiero hacer contigo lo que la primavera hace con los cerezos."
Аватар
Lidia_
В началото бе словото
Специалност: Международни отношения

Мнение от Lidia_ »

А вярно ли е твърдението, че в стая трябва да си с някой от твоя факултет? Или няма значение?
"One cries because one is sad. I cry because others are stupid, and that makes me sad." Sheldon, (The Big Bang Theory)
Аватар
antoniakochos
От дъжд на вятър

говоря много и супер високо,пея си редовно и не само под душа и съм сравнително избухлива и нервна,което води до честите ми избухвания и повишаването на тон :) и постоянно слушам музика,която въпреки,че не е чалга,не е любимата на доста хора :rr:
We are all mad here.

Аватар
antoniakochos
От дъжд на вятър

Lidia_ написа:А вярно ли е твърдението, че в стая трябва да си с някой от твоя факултет? Или няма значение?
Сестра ми завърши УНСС и ми каза,че принципно гледат да не настаняват много първокурсници заедно(примерно 3ма в стая) и ги настанявали предимно според факултета.Естествено ако имаш приятелка друг курс или факултет,с която искаш да си,и я запишеш в молбата,може и да ви огрее,но според мен надали задоволяват желанията на всички относно настаняването и съквартирантите.
We are all mad here.

Ер Малка
Вазов
Специалност: Връзки с обществеността
Курс: втори

Мнение от Ер Малка »

antoniakochos написа:говоря много и супер високо,пея си редовно и не само под душа и съм сравнително избухлива и нервна,което води до честите ми избухвания и повишаването на тон :)
Значи накрая може да се окажем изгонени двете, аз съм същата :mrgreen:
Само никак не обичам някой да слуша музика без слушалки. Каква музика слушаш?
"Quiero hacer contigo lo que la primavera hace con los cerezos."
Аватар
antoniakochos
От дъжд на вятър

всичко,но напоследък предимно dubstep(ужасът на майка ми :) ) предлагам да си пренесем разговора на ЛС,че само спамим в тая тема :mrgreen:
We are all mad here.

Аватар
thegirl
Легендарен флуудър

Мнение от thegirl »

В общежитието трябва да се съобразявате и със съквартирантките си, че може да се оплачат от вас и да ви изгонят или преместят в друга стая.
За местене, да може. Стига да има свободни места и отново не се знае на какви ще попаднете.

За настаняване, не се знае дали ще сте с колеги от вашия факултет. Всичко е до късмет. Аз първите 2 години бях с момичета от съвсем различни факултети, но съм чувала и за случаи, в които са настанени и хора от една и съща специалност и курс заедно.
Аватар
Mirsenstein
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Мнение от Mirsenstein »

Ох, честно казано най-големият ми страх за общежитията е на какво създание ще попадна... Просто не ми се мисли как ще се разбирам с някоя свръх суетна и/или свръх подредена особа @_@

Макар че сега като се замисля, ще имам по-голям проблем, ако е някоя тесногръда хомофобка. Тогава ще се избием!
To make a prairie it takes a clover and one bee,—
One clover, and a bee,
And revery.
The revery alone will do
If bees are few.
Аватар
thegirl
Легендарен флуудър

Мнение от thegirl »

Нали знаете какво казват... като не ви изнася има и квартири, пък се изнасяйте там. Това е за тези, които не могат да живеят с други хора.
Аватар
california
Писаружяк
Специалност: журналистика

Мнение от california »

Добре, аз имам питане.Ако се пишем двама(от един факултет, пишем един блок, стая за непушачи...и т.н., много идентични неща)-ни настаняват заедно, нали.Да знам, че вероятността не е 100 процента, но все пак, едно 90, има?
ORIGINAL FORUM PROFILE
©2013 - All rights reserved by california
Аватар
zlatina_dosheva
В началото бе словото

Мнение от zlatina_dosheva »

Mirsenstein написа:Ох, честно казано най-големият ми страх за общежитията е на какво създание ще попадна... Просто не ми се мисли как ще се разбирам с някоя свръх суетна и/или свръх подредена особа @_@

Макар че сега като се замисля, ще имам по-голям проблем, ако е някоя тесногръда хомофобка. Тогава ще се избием!

Аз пък умирам от ужас като си помисля, че може да ме настанят с някоя мърла, която се къпе 1 път в седмицата и е свикнала да живее в кочина :х
Ер Малка написа:
antoniakochos написа:Има ли някакъв шанс ако не си допаднеш със съквартирантите да се преместиш в друга стая?Този въпрос ме вълнува адски много,защото съм пушачка и съм доста шумна,та надали ще съм идеалната съквартирантка за всеки и може да ме изгонят от 1-2 стаи :lol:
Я дефинирай "шумна", може накрая да се окажем заедно :mrgreen:

А ако ни сложат нас 3те заедно - ще е перфе :lol: Макар че с такива идентични характери (избухливи и нервни) може да се избием пом/у си :lol:
Титлите са украшения за глупаците,на великите хора им е достатъчно тяхното собствено име. [Фридрих II ]
Аватар
thegirl
Легендарен флуудър

Мнение от thegirl »

california написа:Добре, аз имам питане.Ако се пишем двама(от един факултет, пишем един блок, стая за непушачи...и т.н., много идентични неща)-ни настаняват заедно, нали.Да знам, че вероятността не е 100 процента, но все пак, едно 90, има?
Има вероятност, стига да има свободна стая и да сте се писали 2та, ако не ви класират заедно, винаги може да отидете до комисията и да опитате да се разместите, макар че точно в настанителната кампания не им се занимава много.
valio
В началото бе словото

Мнение от valio »

california написа:Добре, аз имам питане.Ако се пишем двама(от един факултет, пишем един блок, стая за непушачи...и т.н., много идентични неща)-ни настаняват заедно, нали.Да знам, че вероятността не е 100 процента, но все пак, едно 90, има?
Споко, не се притеснявайте! Тази година ще бъдат удовлетворени желанията на всички, които искат да са с дадени хора заедно. За блок малко трудно да ви удовлетворят желанията вече... Казвам ви го, понеже съм и от Студентски съвет, знам комисията и т.н. Нужно е само да знаете какво искате. Аз съм на мнение, че като си с определени хора, с които искаш да си, все ще си оправите стаята. За тези, които няма да определят с кого искат - успех, наистина е трудно да уцелиш човек, който да ти допадне :)

P.S. - california, успех, ако си писал специалност "Журналистика" (понеже видях, че си активен там). Пожелавам ти да бъдем колеги, ако това искаш :)
Заключено

Обратно към “КСК 2012-2013”