Как стоят нещата с общежитията тая година ?
Модератори: svetlio.varna, Boromir
- thegirl
- Легендарен флуудър
- Курс: семестриално завършил
Re: Как стоят нещата с общежитията тая година ?
Във формата за кандидатстване миналата година имаше, поне за горните курсове, за 1ви не съм сигурна.
И това, че посочиш някой блок, не означава ще задължително ще те настанят там.
Друг е въпросът какво разбираш ти под привлекателни... стайте да са ремонтирани, да е тихо за учене или пък да се вдигат купони...
И това, че посочиш някой блок, не означава ще задължително ще те настанят там.
Друг е въпросът какво разбираш ти под привлекателни... стайте да са ремонтирани, да е тихо за учене или пък да се вдигат купони...
Бъди себе си, има достатъчно други хора. 
- antoniakochos
- От дъжд на вятър
- Курс: първи
Има ли някакъв шанс ако не си допаднеш със съквартирантите да се преместиш в друга стая?Този въпрос ме вълнува адски много,защото съм пушачка и съм доста шумна,та надали ще съм идеалната съквартирантка за всеки и може да ме изгонят от 1-2 стаи 
We are all mad here.
https://www.facebook.com/antoniakochos
-
Ер Малка
- Вазов
- Специалност: Връзки с обществеността
- Курс: втори
Я дефинирай "шумна", може накрая да се окажем заедноantoniakochos написа:Има ли някакъв шанс ако не си допаднеш със съквартирантите да се преместиш в друга стая?Този въпрос ме вълнува адски много,защото съм пушачка и съм доста шумна,та надали ще съм идеалната съквартирантка за всеки и може да ме изгонят от 1-2 стаи
"Quiero hacer contigo lo que la primavera hace con los cerezos."
- Lidia_
- В началото бе словото
- Специалност: Международни отношения
А вярно ли е твърдението, че в стая трябва да си с някой от твоя факултет? Или няма значение?
"One cries because one is sad. I cry because others are stupid, and that makes me sad." Sheldon, (The Big Bang Theory)
- antoniakochos
- От дъжд на вятър
говоря много и супер високо,пея си редовно и не само под душа и съм сравнително избухлива и нервна,което води до честите ми избухвания и повишаването на тон
и постоянно слушам музика,която въпреки,че не е чалга,не е любимата на доста хора 
We are all mad here.
- antoniakochos
- От дъжд на вятър
Сестра ми завърши УНСС и ми каза,че принципно гледат да не настаняват много първокурсници заедно(примерно 3ма в стая) и ги настанявали предимно според факултета.Естествено ако имаш приятелка друг курс или факултет,с която искаш да си,и я запишеш в молбата,може и да ви огрее,но според мен надали задоволяват желанията на всички относно настаняването и съквартирантите.Lidia_ написа:А вярно ли е твърдението, че в стая трябва да си с някой от твоя факултет? Или няма значение?
We are all mad here.
-
Ер Малка
- Вазов
- Специалност: Връзки с обществеността
- Курс: втори
Значи накрая може да се окажем изгонени двете, аз съм същатаantoniakochos написа:говоря много и супер високо,пея си редовно и не само под душа и съм сравнително избухлива и нервна,което води до честите ми избухвания и повишаването на тон![]()
Само никак не обичам някой да слуша музика без слушалки. Каква музика слушаш?
"Quiero hacer contigo lo que la primavera hace con los cerezos."
- antoniakochos
- От дъжд на вятър
всичко,но напоследък предимно dubstep(ужасът на майка ми
) предлагам да си пренесем разговора на ЛС,че само спамим в тая тема 
We are all mad here.
- thegirl
- Легендарен флуудър
В общежитието трябва да се съобразявате и със съквартирантките си, че може да се оплачат от вас и да ви изгонят или преместят в друга стая.
За местене, да може. Стига да има свободни места и отново не се знае на какви ще попаднете.
За настаняване, не се знае дали ще сте с колеги от вашия факултет. Всичко е до късмет. Аз първите 2 години бях с момичета от съвсем различни факултети, но съм чувала и за случаи, в които са настанени и хора от една и съща специалност и курс заедно.
За местене, да може. Стига да има свободни места и отново не се знае на какви ще попаднете.
За настаняване, не се знае дали ще сте с колеги от вашия факултет. Всичко е до късмет. Аз първите 2 години бях с момичета от съвсем различни факултети, но съм чувала и за случаи, в които са настанени и хора от една и съща специалност и курс заедно.
- Mirsenstein
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Ох, честно казано най-големият ми страх за общежитията е на какво създание ще попадна... Просто не ми се мисли как ще се разбирам с някоя свръх суетна и/или свръх подредена особа @_@
Макар че сега като се замисля, ще имам по-голям проблем, ако е някоя тесногръда хомофобка. Тогава ще се избием!
Макар че сега като се замисля, ще имам по-голям проблем, ако е някоя тесногръда хомофобка. Тогава ще се избием!
To make a prairie it takes a clover and one bee,—
One clover, and a bee,
And revery.
The revery alone will do
If bees are few.
One clover, and a bee,
And revery.
The revery alone will do
If bees are few.
- thegirl
- Легендарен флуудър
Нали знаете какво казват... като не ви изнася има и квартири, пък се изнасяйте там. Това е за тези, които не могат да живеят с други хора.
- california
- Писаружяк
- Специалност: журналистика
Добре, аз имам питане.Ако се пишем двама(от един факултет, пишем един блок, стая за непушачи...и т.н., много идентични неща)-ни настаняват заедно, нали.Да знам, че вероятността не е 100 процента, но все пак, едно 90, има?
ORIGINAL FORUM PROFILE
©2013 - All rights reserved by california
©2013 - All rights reserved by california
- zlatina_dosheva
- В началото бе словото
Mirsenstein написа:Ох, честно казано най-големият ми страх за общежитията е на какво създание ще попадна... Просто не ми се мисли как ще се разбирам с някоя свръх суетна и/или свръх подредена особа @_@
Аз пък умирам от ужас като си помисля, че може да ме настанят с някоя мърла, която се къпе 1 път в седмицата и е свикнала да живее в кочина :х
Ер Малка написа:Я дефинирай "шумна", може накрая да се окажем заедноantoniakochos написа:Има ли някакъв шанс ако не си допаднеш със съквартирантите да се преместиш в друга стая?Този въпрос ме вълнува адски много,защото съм пушачка и съм доста шумна,та надали ще съм идеалната съквартирантка за всеки и може да ме изгонят от 1-2 стаи
А ако ни сложат нас 3те заедно - ще е перфе
Титлите са украшения за глупаците,на великите хора им е достатъчно тяхното собствено име. [Фридрих II ]
- thegirl
- Легендарен флуудър
Има вероятност, стига да има свободна стая и да сте се писали 2та, ако не ви класират заедно, винаги може да отидете до комисията и да опитате да се разместите, макар че точно в настанителната кампания не им се занимава много.california написа:Добре, аз имам питане.Ако се пишем двама(от един факултет, пишем един блок, стая за непушачи...и т.н., много идентични неща)-ни настаняват заедно, нали.Да знам, че вероятността не е 100 процента, но все пак, едно 90, има?
-
valio
- В началото бе словото
Споко, не се притеснявайте! Тази година ще бъдат удовлетворени желанията на всички, които искат да са с дадени хора заедно. За блок малко трудно да ви удовлетворят желанията вече... Казвам ви го, понеже съм и от Студентски съвет, знам комисията и т.н. Нужно е само да знаете какво искате. Аз съм на мнение, че като си с определени хора, с които искаш да си, все ще си оправите стаята. За тези, които няма да определят с кого искат - успех, наистина е трудно да уцелиш човек, който да ти допаднеcalifornia написа:Добре, аз имам питане.Ако се пишем двама(от един факултет, пишем един блок, стая за непушачи...и т.н., много идентични неща)-ни настаняват заедно, нали.Да знам, че вероятността не е 100 процента, но все пак, едно 90, има?
P.S. - california, успех, ако си писал специалност "Журналистика" (понеже видях, че си активен там). Пожелавам ти да бъдем колеги, ако това искаш