Не се излагаме към момента, споко.Sols написа:[Merci beaucoup...J'ai visite France et a habite avec une famille la. Само дано някой от тия дето кандидатстват с френски да не ни чете темата,че![]()
[КСК 2012] Журналистика и ВО vol. 2
Модератори: svetlio.varna, Boromir
- Bishop
- Пишете, о, братя
- Курс: кандидат-студент
- Обратна връзка:
Re: [КСК 2012] Журналистика и ВО vol. 2
- Sols
- Танцуващия с клавиатури
- Специалност: Журналистика
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Мерси,а той учи ВОvasko написа:Borisg, ти какво точно учиш?
п.п. Sols, някой беше споменал, че може тези, които учат задочно да ги посещават.
Абе,california,ти отде ми подуши метълските влечения,аз музика тука не помня да съм поствала О.о
“Journalism can never be silent: that is its greatest virtue and its greatest fault. It must speak, and speak immediately, while the echoes of wonder, the claims of triumph and the signs of horror are still in the air.”
-
McDreamiell
- В началото бе словото
Щом аз с моите познания по френски (много опасно клонящи към нула) ви разбирам - значи е добре. 
По темата за спорта - най си бях харесал фехтовка, но чух че нямало екипировка. А на мен колективните спортове като футбол или волейбол не са ми най-голямата сила. Пробвал съм всичко, ама съм малко скаран със спорта като цяло. Може би единствено плуването. <3
П.П. Да ни приемат, пък после ще го мислим спорта и допълнителните лекции.
По темата за спорта - най си бях харесал фехтовка, но чух че нямало екипировка. А на мен колективните спортове като футбол или волейбол не са ми най-голямата сила. Пробвал съм всичко, ама съм малко скаран със спорта като цяло. Може би единствено плуването. <3
П.П. Да ни приемат, пък после ще го мислим спорта и допълнителните лекции.
“The only way out of the labyrinth of suffering is to forgive.”
А, понеже не съм гледал дисциплините, които учат различните специалности във ФЖМК те до колко се допират, че това ми е интересно. И най-вече ВО и Ж?
-
Nemalp
- Да живей словото
- Специалност: Публична администрация
Да бе, и на мен ми е интересно, защото така и не намерих информация за това какви предмети се изучават : ) !
- LittleBlackStar
- Да живей словото
- Специалност: Славянска филология
По снимките, който беше качила в темата "Снимки на потребители"....Sols написа:Мерси,а той учи ВОvasko написа:Borisg, ти какво точно учиш?
п.п. Sols, някой беше споменал, че може тези, които учат задочно да ги посещават.
Абе,california,ти отде ми подуши метълските влечения,аз музика тука не помня да съм поствала О.о
"Най-щастливият човек на света не е този, който няма проблеми, а този, който се научава да живее с неща - далеч не идеални"
Славянска филология, 1-ви курс! 
-
McDreamiell
- В началото бе словото
За ВО първи курс намерих някакъв стар конспект от 2008, но едва ли се е променил адски много. Беше нещо от рода на: Социология (доста), Народопсихология, История и основи на ВО, Основи на рекламата, Медиен стил (или нещо такова, сиреч БЕЛ), чужд език и спорт. Може да съм пропуснал нещо, ама не знам.. 
П.П. Не сте ровили достатъчно.
П.П. 2 Днес или утре ще намеря миналогодишния учебен план за ВО от една позната
П.П. Не сте ровили достатъчно.
П.П. 2 Днес или утре ще намеря миналогодишния учебен план за ВО от една позната
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Съжалявам, ама това тъкмо ми попадна и не мога да не го споделя:

А учебните планове би следвало да се намират из нета, но не знам доколко са актуални. Например, ние социологията си я карахме в първи курс, сега са я сложили в трети. ВО със сигурност също имат, но не знам нито кой им я води в момента (че има 2 варианта, като разликата между тях е от небето до земята), нито дали са им я оставили в първата година.
А учебните планове би следвало да се намират из нета, но не знам доколко са актуални. Например, ние социологията си я карахме в първи курс, сега са я сложили в трети. ВО със сигурност също имат, но не знам нито кой им я води в момента (че има 2 варианта, като разликата между тях е от небето до земята), нито дали са им я оставили в първата година.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
-
McDreamiell
- В началото бе словото
Аз май спрях да се удивлявам, защото ми свършва разнообразието от междуметия.
Наскоро видях на една ограда близо до Студентски залепено следното съобщение: "УРОСПИИ! МАЙКА И ДЪЩЕРЯ, КОИТО...". Жалко, че не го дочетох, но бях автобуса и..
Наскоро видях на една ограда близо до Студентски залепено следното съобщение: "УРОСПИИ! МАЙКА И ДЪЩЕРЯ, КОИТО...". Жалко, че не го дочетох, но бях автобуса и..
- Christopher
- Пишете, о, братя
- Специалност: Връзки с обществеността
- Курс: втори
ВО
I семестър
Медиен език и стилове на писане
Теория и история на връзките с обществеността
Основи на рекламата
Обща социология
Информационни технолигии (практикум)
Английски език - 1 сем.
II семестър
Социална психология
Семиотика на комуникацията
Изграждане на имидж
Нова и най-нова история на света
Теория и практика на редактирането
История на българската реклама
Английски език - 2 сем.
Лятна учебна практика - 1 курс
Това се изучава първата година.
I семестър
Медиен език и стилове на писане
Теория и история на връзките с обществеността
Основи на рекламата
Обща социология
Информационни технолигии (практикум)
Английски език - 1 сем.
II семестър
Социална психология
Семиотика на комуникацията
Изграждане на имидж
Нова и най-нова история на света
Теория и практика на редактирането
История на българската реклама
Английски език - 2 сем.
Лятна учебна практика - 1 курс
Това се изучава първата година.
Public relations and Advertising..
-
Borisg
- Легендарен флуудър
- Курс: трети
- Обратна връзка:
КОгато аз бях в първи курс "Социология" се водеше от Стилия, а сега доколкото знам е Мая Келиян. Все още се изучава първи семестър.Търговецът на кристал написа:Съжалявам, ама това тъкмо ми попадна и не мога да не го споделя:
http://www.youtube.com/watch?v=9hVp47f5YZg
So can I get a window seat, I want nobody next to me
So can I get a window seat, I want nobody next to me
- Christopher
- Пишете, о, братя
Да, Келиян я води.Borisg написа:КОгато аз бях в първи курс "Социология" се водеше от Стилия, а сега доколкото знам е Мая Келиян. Все още се изучава първи семестър.Търговецът на кристал написа:Съжалявам, ама това тъкмо ми попадна и не мога да не го споделя:
Public relations and Advertising..
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Ама не е Кирилов. Ясно.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
-
Ер Малка
- Вазов
Благодаря за информацията =]
Остават девет дни до първо класиране... искам да ви кажа, че аз съм най-нетърпеливият човек, съществувал някога в тази галактика
Опитвам се да мирясам малко, да се разсея с нещо, ама никак не ми се получава. Толкова чаках да минат изпитите, за да си чета книгите, на които отдавна се каня, седнах да чета и се усещам как след десет, примерно, страници изобщо нямам представа какво се случва и трябва да ги прочета наново, защото през цялото време съм си мислела за проклетото класиране xD
Може ли да задам един безумно дебилен въпрос? Може? Йееееей ^^ Ами, всички лекции ли са в първи блок?
Остават девет дни до първо класиране... искам да ви кажа, че аз съм най-нетърпеливият човек, съществувал някога в тази галактика
Може ли да задам един безумно дебилен въпрос? Може? Йееееей ^^ Ами, всички лекции ли са в първи блок?
"Quiero hacer contigo lo que la primavera hace con los cerezos."
-
FaolchuGray
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Остави го това притеснение и пиши в другата тема какво четеш
Най-обичам литература да обсъждам, но рядко има с кого.
Да взема и аз отношение за спорта. Надявам се да има плувен басейн в близост до мястото, където(надявам се) ще живуркам, както и баскетболно игрище. Надявам се още, че ще има хора, които няма да консумират алкохол в промишлени количества, защото нито пия, нито пуша => не искам да съм асоциалният тип в общежитието.
Програмите на Ж и КН бях гледал, та доколкото си спомням имаше много еднакви предмети или поне подобни. Ако не се лъжа чак 3-тата или 4-тата година нещата стават доста по-различни, между различните специалности
Да взема и аз отношение за спорта. Надявам се да има плувен басейн в близост до мястото, където(надявам се) ще живуркам, както и баскетболно игрище. Надявам се още, че ще има хора, които няма да консумират алкохол в промишлени количества, защото нито пия, нито пуша => не искам да съм асоциалният тип в общежитието.
Програмите на Ж и КН бях гледал, та доколкото си спомням имаше много еднакви предмети или поне подобни. Ако не се лъжа чак 3-тата или 4-тата година нещата стават доста по-различни, между различните специалности