[КСК 2012] Журналистика и ВО vol. 2

Архив от КСК 2012-2013. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Boromir

Заключено
Аватар
Bishop
Пишете, о, братя
Курс: кандидат-студент
Обратна връзка:

Re: [КСК 2012] Журналистика и ВО vol. 2

Мнение от Bishop »

Sols написа:[Merci beaucoup...J'ai visite France et a habite avec une famille la. Само дано някой от тия дето кандидатстват с френски да не ни чете темата,че :scratch:
Не се излагаме към момента, споко. ;)
Аватар
Sols
Танцуващия с клавиатури
Специалност: Журналистика
Курс: първи
Обратна връзка:

Мнение от Sols »

vasko написа:Borisg, ти какво точно учиш?

п.п. Sols, някой беше споменал, че може тези, които учат задочно да ги посещават.
Мерси,а той учи ВО

Абе,california,ти отде ми подуши метълските влечения,аз музика тука не помня да съм поствала О.о :shock:
“Journalism can never be silent: that is its greatest virtue and its greatest fault. It must speak, and speak immediately, while the echoes of wonder, the claims of triumph and the signs of horror are still in the air.”
McDreamiell
В началото бе словото

Мнение от McDreamiell »

Щом аз с моите познания по френски (много опасно клонящи към нула) ви разбирам - значи е добре. :D

По темата за спорта - най си бях харесал фехтовка, но чух че нямало екипировка. А на мен колективните спортове като футбол или волейбол не са ми най-голямата сила. Пробвал съм всичко, ама съм малко скаран със спорта като цяло. Може би единствено плуването. <3

П.П. Да ни приемат, пък после ще го мислим спорта и допълнителните лекции.
“The only way out of the labyrinth of suffering is to forgive.”
vasko
Драскач

Мнение от vasko »

А, понеже не съм гледал дисциплините, които учат различните специалности във ФЖМК те до колко се допират, че това ми е интересно. И най-вече ВО и Ж?
Nemalp
Да живей словото
Специалност: Публична администрация

Мнение от Nemalp »

Да бе, и на мен ми е интересно, защото така и не намерих информация за това какви предмети се изучават : ) !
Аватар
LittleBlackStar
Да живей словото
Специалност: Славянска филология

Мнение от LittleBlackStar »

Sols написа:
vasko написа:Borisg, ти какво точно учиш?

п.п. Sols, някой беше споменал, че може тези, които учат задочно да ги посещават.
Мерси,а той учи ВО

Абе,california,ти отде ми подуши метълските влечения,аз музика тука не помня да съм поствала О.о :shock:
По снимките, който беше качила в темата "Снимки на потребители".... 8) 8) :mrgreen:
"Най-щастливият човек на света не е този, който няма проблеми, а този, който се научава да живее с неща - далеч не идеални"

:mrgreen: Славянска филология, 1-ви курс! :mrgreen:
McDreamiell
В началото бе словото

Мнение от McDreamiell »

За ВО първи курс намерих някакъв стар конспект от 2008, но едва ли се е променил адски много. Беше нещо от рода на: Социология (доста), Народопсихология, История и основи на ВО, Основи на рекламата, Медиен стил (или нещо такова, сиреч БЕЛ), чужд език и спорт. Може да съм пропуснал нещо, ама не знам.. :)

П.П. Не сте ровили достатъчно. :lol:
П.П. 2 Днес или утре ще намеря миналогодишния учебен план за ВО от една позната :P
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Мнение от Търговецът на кристал »

Съжалявам, ама това тъкмо ми попадна и не мога да не го споделя:
Изображение

А учебните планове би следвало да се намират из нета, но не знам доколко са актуални. Например, ние социологията си я карахме в първи курс, сега са я сложили в трети. ВО със сигурност също имат, но не знам нито кой им я води в момента (че има 2 варианта, като разликата между тях е от небето до земята), нито дали са им я оставили в първата година.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
McDreamiell
В началото бе словото

Мнение от McDreamiell »

Аз май спрях да се удивлявам, защото ми свършва разнообразието от междуметия. :)
Наскоро видях на една ограда близо до Студентски залепено следното съобщение: "УРОСПИИ! МАЙКА И ДЪЩЕРЯ, КОИТО...". Жалко, че не го дочетох, но бях автобуса и.. :D
Аватар
Christopher
Пишете, о, братя
Специалност: Връзки с обществеността
Курс: втори

Мнение от Christopher »

ВО
I семестър
Медиен език и стилове на писане
Теория и история на връзките с обществеността
Основи на рекламата
Обща социология
Информационни технолигии (практикум)
Английски език - 1 сем.
II семестър
Социална психология
Семиотика на комуникацията
Изграждане на имидж
Нова и най-нова история на света
Теория и практика на редактирането
История на българската реклама
Английски език - 2 сем.
Лятна учебна практика - 1 курс
Това се изучава първата година. :wink:
Public relations and Advertising..
Borisg
Легендарен флуудър
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от Borisg »

Търговецът на кристал написа:Съжалявам, ама това тъкмо ми попадна и не мога да не го споделя:

А учебните планове би следвало да се намират из нета, но не знам доколко са актуални. Например, ние социологията си я карахме в първи курс, сега са я сложили в трети. ВО със сигурност също имат, но не знам нито кой им я води в момента (че има 2 варианта, като разликата между тях е от небето до земята), нито дали са им я оставили в първата година.
КОгато аз бях в първи курс "Социология" се водеше от Стилия, а сега доколкото знам е Мая Келиян. Все още се изучава първи семестър.
http://www.youtube.com/watch?v=9hVp47f5YZg
So can I get a window seat, I want nobody next to me
Аватар
Christopher
Пишете, о, братя

Мнение от Christopher »

Borisg написа:
Търговецът на кристал написа:Съжалявам, ама това тъкмо ми попадна и не мога да не го споделя:

КОгато аз бях в първи курс "Социология" се водеше от Стилия, а сега доколкото знам е Мая Келиян. Все още се изучава първи семестър.
Да, Келиян я води.
Public relations and Advertising..
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Мнение от Търговецът на кристал »

Ама не е Кирилов. Ясно.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Ер Малка
Вазов

Мнение от Ер Малка »

Благодаря за информацията =]

Остават девет дни до първо класиране... искам да ви кажа, че аз съм най-нетърпеливият човек, съществувал някога в тази галактика :bounce: Опитвам се да мирясам малко, да се разсея с нещо, ама никак не ми се получава. Толкова чаках да минат изпитите, за да си чета книгите, на които отдавна се каня, седнах да чета и се усещам как след десет, примерно, страници изобщо нямам представа какво се случва и трябва да ги прочета наново, защото през цялото време съм си мислела за проклетото класиране xD

Може ли да задам един безумно дебилен въпрос? Може? Йееееей ^^ Ами, всички лекции ли са в първи блок?
"Quiero hacer contigo lo que la primavera hace con los cerezos."
FaolchuGray
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Мнение от FaolchuGray »

Остави го това притеснение и пиши в другата тема какво четеш 8) Най-обичам литература да обсъждам, но рядко има с кого.
Да взема и аз отношение за спорта. Надявам се да има плувен басейн в близост до мястото, където(надявам се) ще живуркам, както и баскетболно игрище. Надявам се още, че ще има хора, които няма да консумират алкохол в промишлени количества, защото нито пия, нито пуша => не искам да съм асоциалният тип в общежитието.
Програмите на Ж и КН бях гледал, та доколкото си спомням имаше много еднакви предмети или поне подобни. Ако не се лъжа чак 3-тата или 4-тата година нещата стават доста по-различни, между различните специалности :)
Заключено

Обратно към “КСК 2012-2013”