[КСК 2012] Журналистика и ВО vol. 2

Архив от КСК 2012-2013. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Boromir

Заключено
Аватар
Sols
Танцуващия с клавиатури
Специалност: Журналистика
Курс: първи
Обратна връзка:

Re: [КСК 2012] Журналистика и ВО vol. 2

Мнение от Sols »

Спокойно,слънце,минаха се ония години,след толкова мъкнене по дискотеките честно казано мога да ти изпея нещо на Ивана също толкова добре,колкото и нещо на Металика. А и поп музиката започнах да й откривам определено очарование... ;) Ще ме преживееш,ние само веднъж да станем колеги,па кво ще се пуска по купоните ще се разберем ;)
“Journalism can never be silent: that is its greatest virtue and its greatest fault. It must speak, and speak immediately, while the echoes of wonder, the claims of triumph and the signs of horror are still in the air.”
Аватар
velichkov
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Мнение от velichkov »

Nemalp само да влезем и нямаш проблем с това, помощта я имаш от мен :) Ех дали и в СУ ще излязат по-рано класиранията, как мислите ?
A man's dreams are an index to his greatness !
Аватар
california
Писаружяк
Специалност: журналистика

Мнение от california »

хаххаа, ок- има логика.
Добре де, аз имам друг въпрос....има ли дисциплини, които можеш да запишеш, без да са задължителни.Както е в Америка, примерно?
ORIGINAL FORUM PROFILE
©2013 - All rights reserved by california
Аватар
Sols
Танцуващия с клавиатури
Обратна връзка:

Мнение от Sols »

Съмнявам се .... най-много ден преди това да ги изкарат..живи-умрели ще се пържим още една седмица...Мен питаш ли ме като свърших и цигарите, и парите...
Калифорния,мисля,че имаш право да посещаваш всички занятия и малко професори биха ти се опълчили и биха ти забранили достъп...вярвам,че ако искаш да ходиш на лекциите на молекулярна биология,стига да не им пречиш,ще си ходиш...
“Journalism can never be silent: that is its greatest virtue and its greatest fault. It must speak, and speak immediately, while the echoes of wonder, the claims of triumph and the signs of horror are still in the air.”
Аватар
Bishop
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от Bishop »

Големи франкофони се извъдихме в тази тема.. :)
Аватар
california
Писаружяк
Специалност: журналистика

Мнение от california »

Не, не....биология -сакън.
Искам пиар стратегии, и някои от ''предметите'' на книгоиздаването.
ORIGINAL FORUM PROFILE
©2013 - All rights reserved by california
Аватар
Sols
Танцуващия с клавиатури
Обратна връзка:

Мнение от Sols »

california написа:Не, не....биология -сакън.
Еми вярвам,че няма да имаш проблем,стига разбира се графикът ти да го позволява..Аз лично с удоволствие бих присъствала на някой урок на АФ..
Bishop написа:Големи франкофони се извъдихме в тази тема.. :)
Oui,il est vrai...Je pense que c'est la destin,francais me suit..Езикова power,дип че на мен френският ми беше 2ри чужд..
vasko
Драскач

Мнение от vasko »

Аз си направих бенефиса на футболен мач като бях на 17. Тогава много ритахме, но видях, че не ме бива особено. Затова манията ми да гледам всякакъв вид спорт е страшна. На пръстите на едната ръка се броят спортове, които не гледам.
Иначе бих записал, ако имам такава възможност, плуване. Аз сега и тръгнах на фитнес да се постегна, защото леко напълнях в коремната област, но е лечимо. Аз не мога да плувам и преди съм искал да се науча, но като отида да се запиша и трябва да тренирам с 10 годишни деца и това направо ме побърква и кара да избягам възможно най-бързо да не бера толкова срам.
Това спортуване в момента пък води и до негативни последици, защото намалих пиенето, а в тия жеги човек да не може да изпие 1-2 бири си е престъпление.
Аватар
Bishop
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от Bishop »

Sols написа:Oui,il est vrai...Je pense que c'est la destin,francais me suit..Езикова power,дип че на мен френският ми беше 2ри чужд..
Tu parle trés bien le français. : )
Borisg
Легендарен флуудър
Специалност: Връзки с обществеността
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от Borisg »

california написа:хаххаа, ок- има логика.
Добре де, аз имам друг въпрос....има ли дисциплини, които можеш да запишеш, без да са задължителни.Както е в Америка, примерно?
от трети семестър нататък задължително трябва да избирате между 2 или повече избираеми дисциплини ;)
Например сега за 5-ти семестър трябваше да избираме между Public Affairs и Теория на културата като избираеми :)
http://www.youtube.com/watch?v=9hVp47f5YZg
So can I get a window seat, I want nobody next to me
Nemalp
Да живей словото
Специалност: Публична администрация

Мнение от Nemalp »

Коцето вече плете стратегии, айдее, издуха ви останалите журналисти още преди старта :lol: ! Иначе, аз съм от френска езикова, така че, ако искате може да се мятаме на френски :lol:
Borisg
Легендарен флуудър
Специалност: Връзки с обществеността
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от Borisg »

california написа:Не, не....биология -сакън.
Това че имаме дисциплина Стратегическа комуникация, ПР стратегии и такти - изобщо не значи, че е преподадена интересно, атрактивно и значимо за знанията ви като специалисти !!! :)
Не всичко е така както го мислите :) Не се хвърляйте в дълбокото от сега, едно по едно нека се случват нещата ;)
http://www.youtube.com/watch?v=9hVp47f5YZg
So can I get a window seat, I want nobody next to me
Аватар
Sols
Танцуващия с клавиатури
Обратна връзка:

Мнение от Sols »

Bishop написа:
Sols написа:Oui,il est vrai...Je pense que c'est la destin,francais me suit..Езикова power,дип че на мен френският ми беше 2ри чужд..
Tu parle trés bien le français. : )
Merci beaucoup...J'ai visite France et a habite avec une famille la. Само дано някой от тия дето кандидатстват с френски да не ни чете темата,че :scratch:

Теория на културата :bounce: :bounce: :bounce: В даскало имах предмет Американска култура,ако има нещо общо ще е страшен купон...Но ме съмнява
Аватар
Sols
Танцуващия с клавиатури
Обратна връзка:

Мнение от Sols »

Ааа,сега ще направя двоен пост ако някой не ме изпревари,но да питам - при мен все още има шанс балът да не ми стигне и тогава падам на 2ро желание - задочно. При задочните нещата как стоят...Поне ще може ли да посещавам на редовните някоя и друга лекция.
vasko
Драскач

Мнение от vasko »

Borisg, ти какво точно учиш?

п.п. Sols, някой беше споменал, че може тези, които учат задочно да ги посещават.
Последно промяна от vasko на 21 Юли 2012, 14:35, променено общо 1 път.
Заключено

Обратно към “КСК 2012-2013”