[КСК 2012] Журналистика и ВО vol. 2

Архив от КСК 2012-2013. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Boromir

Заключено
Nemalp
Да живей словото
Специалност: Публична администрация
Курс: първи

Re: [КСК 2012] Журналистика и ВО vol. 2

Мнение от Nemalp »

Моят не ми е преподавал ! Нито на мен, нито на сестра ми. Поне толкова благоразумие е имал. Иначе заставаше до едно дърво като играех футбол и той имаше час и ние също имаме час и ме наблюдава как играя ... Колкото съм зле, та още повече се притеснявах (5-6 клас). И тъкмо хората след 7 години свикнах, че не съм спортист и тн и отидох в гимназията в друг град и баща ми естествено си познава колегите и там всички "ама, ти не приличаш на баща си", при което аз съм "а, стига бе, не бях забелязал". Слава богу, учителите по физическо бяха пичове и бързо ми свикнаха - ходех си с облекло, покривах си нормативите, играех волейбол, тенис на маса и шах и нямах проблеми.

Но, да, Коце, прецакани сме, биг тайм :lol: ! Какво мислиш за спорта в СУ, ще записваш ли, ако да какво ? Мен катеренето ми звучи интересно, обаче имам леки притеснения как ще се отрази на крехката ми физика, да не стане така, че да се гърча като плужек на тази стена :lol:
Borisg
Легендарен флуудър
Специалност: Връзки с обществеността
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от Borisg »

Nemalp написа:Моят не ми е преподавал ! Нито на мен, нито на сестра ми. Поне толкова благоразумие е имал. Иначе заставаше до едно дърво като играех футбол и той имаше час и ние също имаме час и ме наблюдава как играя ... Колкото съм зле, та още повече се притеснявах (5-6 клас). И тъкмо хората след 7 години свикнах, че не съм спортист и тн и отидох в гимназията в друг град и баща ми естествено си познава колегите и там всички "ама, ти не приличаш на баща си", при което аз съм "а, стига бе, не бях забелязал". Слава богу, учителите по физическо бяха пичове и бързо ми свикнаха - ходех си с облекло, покривах си нормативите, играех волейбол, тенис на маса и шах и нямах проблеми.

Но, да, Коце, прецакани сме, биг тайм :lol: ! Какво мислиш за спорта в СУ, ще записваш ли, ако да какво ? Мен катеренето ми звучи интересно, обаче имам леки притеснения как ще се отрази на крехката ми физика, да не стане така, че да се гърча като плужек на тази стена :lol:
спортът във ФЖМК е задължителен първите 2 години, освен ако нямате "медициснко оправдание" ;)
Катеренето на стена е скучно :) Дано съм помогнал :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=9hVp47f5YZg
So can I get a window seat, I want nobody next to me
Nemalp
Да живей словото

Мнение от Nemalp »

Аз и тенис на корт обмислях, ама едва ли ще е най-умното нещо, което съм правил, при положение, че не съм докосвал ракета през живота си :lol:

Силно се надявам, поне за ВО да стане някакво чудо и да ми стигне балът :P
Borisg
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Borisg »

Nemalp написа:Аз и тенис на корт обмислях, ама едва ли ще е най-умното нещо, което съм правил, при положение, че не съм докосвал ракета през живота си :lol:

Силно се надявам, поне за ВО да стане някакво чудо и да ми стигне балът :P
колко ти е балът?
пп: запиши джудо :mrgreen:
Аватар
california
Писаружяк
Специалност: журналистика

Мнение от california »

Неее, аз бях за 3 дни почитател на тениса.Но ако съберем всички спортове, в които съм се пробвал, май 3 дни беше най-дългото......
В крайна сметка обмислям туризъм.Но там пък....еко пътека не знам си коя, и зимата...кучешки студ, аз да се катерим по планини.Абе не знам....както казваше Райна във Vip Brother''ужасите пиле, ужасите...'''
ORIGINAL FORUM PROFILE
©2013 - All rights reserved by california
Аватар
sunny.v.b
Форумозавър Рекс

Мнение от sunny.v.b »

А какви спортове има, че и аз съм ужаааасно скарана със спорта ;д
"..вечно и свето е само мъртвото,
живото живее в грях."

One more depending on a prayer
And we all look away
People pretending everywhere
It's just another day
Nemalp
Да живей словото

Мнение от Nemalp »

Нисък е, много : ) ! 23,82 - 3,5 писмен, 5,75 устен и петица на матура по БЕЛ.
Изведнъж трябва всички да се откажат да влизат ВО, за да вляза аз :lol:

Иначе, за спортовете - всякакви ги има, ама за туризма бях чувал, че било много тъпо и зимата им се налагало да ходят на пичка си райна, та за да може после да имат заверки.
Последно промяна от Nemalp на 21 Юли 2012, 13:49, променено общо 1 път.
Аватар
velichkov
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Мнение от velichkov »

Е недей така :) аз съм с 24,3 и имам надежди за ВО. Колкото до спортовете, винаги съм обичал много да спортувам и при мен проблемът ще ми е, че ще се чудя кой от всичките спортове да запиша ... харесват ми - плуване, футбол, фитнес, катерене :)
A man's dreams are an index to his greatness !
Nemalp
Да живей словото

Мнение от Nemalp »

Величков, значи, като влезем ще те карам да ходиш вместо мен и да ми покриваш нормативите xD.

Иначе, моят бал си е доста нисичък, ама толкова дали сега хората, какво да се прави. Апък и не ходих на първата сесия по Журналистика, а темата е била измислена специално за мен ^^
Аватар
california
Писаружяк

Мнение от california »

Блазе ти......''айде, гол , гол, вкарай бе м*ма ти д*еба''....Обожавам футбола :D
ORIGINAL FORUM PROFILE
Аватар
sunny.v.b
Форумозавър Рекс

Мнение от sunny.v.b »

А тае бо дали има?? :Д
"..вечно и свето е само мъртвото,
живото живее в грях."

One more depending on a prayer
And we all look away
People pretending everywhere
It's just another day
Borisg
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Borisg »

Nemalp написа:Нисък е, много : ) ! 23,82 - 3,5 писмен, 5,75 устен и петица на матура по БЕЛ.
Изведнъж трябва всички да се откажат да влизат ВО, за да вляза аз :lol:

Иначе, за спортовете - всякакви ги има, ама за туризма бях чувал, че било много тъпо и зимата им се налагало да ходят на пичка си райна, та за да може после да имат заверки.
ако си момче би трябвало да ти стигне още на първо класиране ;)
Поне при нас минималния на първо беше 23,20. Но и устния си играе роля - така като гледам са ви писали високи оценки :)
Но като цяло ВО не е специалност за която да се избиват хората, така че има голям шанс да влезеш :)
Borisg
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Borisg »

sunny.v.b написа:А тае бо дали има?? :Д
Само джудо (от бойните), сенсей Луканова преподава. Атсмоферата е страхотна, ще ти се иска всеки ден да ходиш на тренировка.
Последно промяна от Borisg на 21 Юли 2012, 13:58, променено общо 1 път.
Аватар
Sols
Танцуващия с клавиатури
Специалност: Журналистика
Обратна връзка:

Мнение от Sols »

Хахаха,честито на печелившите... Моята майка (слава богу) никога не ми е водила,но както споменах някъде - колко контролни съм проверявала...Тя водеше на едно от ... по-неелитните училища така да се изразя и тъй като децата там повечето бяха или крайно бедни или от малцинствата,тя двойно повече влагаше да ги запали по ученето,защото при тях фактора 'вкъщи' роля не играе,техните на повечето ги интересуваше да ходят колкото да могат да си вземат надбавките...

Виж,с баща ми е друго. Той е хореограф и води танци (за това казах,че не е точно в у-ще)...Само дето аз именно заради него зарязах танците,скарахме се като бях по-малка и мен ми беше ясно,че така ще го накажа много,защото той си живее за професията. Днес съм кюфтенце,изтъкано от мързел,та май на себе си си направих мръсно,но така или иначе вече е късно. Може би ако вляза в СУ ще си избера някакъв вид танци вместо спорт,мернах,че може... В това отношение винаги съм му била голямо разочарование,защото той наистина живее за да танцува,пък аз много лесно и бързо махнах с ръка,да не говорим,че в школата му ходя 1-2 пъти годишно ако се наложи...Mais c'est la vie...
“Journalism can never be silent: that is its greatest virtue and its greatest fault. It must speak, and speak immediately, while the echoes of wonder, the claims of triumph and the signs of horror are still in the air.”
Аватар
california
Писаружяк

Мнение от california »

Je Ne Regrette Rien......важното е да правиш това, което искаш.
Обаче Sols, въпреки че съм ти фен, не мога да преживея метъл влечението ти :d
ORIGINAL FORUM PROFILE
Заключено

Обратно към “КСК 2012-2013”