[КСК 2012] Английски език
Модератори: svetlio.varna, Boromir
-
Balkandji
- В началото бе словото
Re: [КСК 2012] Английски език
5.84
Първоначално смятах да пиша Международни Отношения като 1-во желание, но преди няколко месеца си промених решението и сега най-вероятно фамозната ми тройка по БЕЛ ще ми стигне за право благодарение на добрата оценка по история, така че освобождавам едно место̀.
Първоначално смятах да пиша Международни Отношения като 1-во желание, но преди няколко месеца си промених решението и сега най-вероятно фамозната ми тройка по БЕЛ ще ми стигне за право благодарение на добрата оценка по история, така че освобождавам едно место̀.
да ме извинявате,ама да ходят да си...... тея проверяващи. невъзможно е просто на матура да имам почти 3 пъти по-висока оценка а тук егаси излагацията.....нещо им куца в цялата работа!!!
-
johniebg
- В началото бе словото
- Специалност: Политология
- Курс: кандидат-студент
- Адрес в галерията на СУ: ъаъа
Честито на всички, които смятат, че оценките им са достатъчни за желаните специалности! Пожелавам успех и късмет на останалите, не унивайте! 
-
Mare Nostrum
- В началото бе словото
На второ място ми е. В тая Скандинавистика както има само 4 места като нищо можем да станем колеги в АФ.Derpina написа:Здравейте на всички, аз май съм най-новата, надявам се с някои от вас да сме бъдещи колегиИма ли тук доста желаещи за АФ? Защото досега май видях само 1-2..
"Английска филология 19.51" 0_o Ако и тази година бала е от този сорт, здравей Английска Филология!

- Potato
- От дъжд на вятър
- Специалност: Логопедия & Potato
- Курс: първи
Аз пък се надявам да се доближа поне малко до логопедията с това мизерно 21.49 бал :/
- thebeliever
- В началото бе словото
И аз се присъединявам към разочарованите от оценките - 4.64
Просто не съм очаквала такова нещо...на изпита в УНСС изкарах 5.60, не знам как ги проверяват, но това не е истина..ще се сбогувам с МО и Европеистика, но май и с Политология щото за нея бала ми е 25.21...как мислите даа се надявам ли изобщо?
Надеждата умира винаги последна! Тъй че горе главата. И аз съм разочарован от изпита, имам 4,48... а очаквах поне 5, но здраве да е
Между другото ако бала се смъкне малко тая година на мен ми стига за европеистика, тъй че нищо чудно и на теб да ти стигне 
-
stoyan.dyulgerov
- В началото бе словото
- Специалност: Психология
- Адрес в галерията на СУ: stoyan.dyulgerov
Би ли могъл някой да ми сподели ориентировъчно колко момчета имат над 5,73? Такава ми е оценката по немски, но като видях тези шестици при вас, включително пълни (WTF?), почнах да се съмнявам, че 29,06 ще ми стигне за психология, а вече изгубих 4 години с друго и наистина ми е време да уча.
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Я стига глупости - първо, момче си, а там баловете принципно са по-ниски. Второ, в психологията приемат повече хора и трето, да не мислиш, че всички, кандидатствали с чужд език, искат психология? Повечето са или за МО, или за някоя от екзотичните филологии.
И четвърто, гарантирам ти, че не са някакъв трицифрен брой, та да се прескачат. Само се чудите за какво да се ошашкате.
Не само, че ще те приемат, ами ще те приемат на първо класиране и ще си на едно от най-предните места. Ама като видя такива въпроси, наистина ми иде да кажа: "Тц, нямаш шанс, ама може да пробваш някоя педагогика, дано за там ти стигне." (не видях кой го беше писал това, ама си е вярно)
И четвърто, гарантирам ти, че не са някакъв трицифрен брой, та да се прескачат. Само се чудите за какво да се ошашкате.
Не само, че ще те приемат, ами ще те приемат на първо класиране и ще си на едно от най-предните места. Ама като видя такива въпроси, наистина ми иде да кажа: "Тц, нямаш шанс, ама може да пробваш някоя педагогика, дано за там ти стигне." (не видях кой го беше писал това, ама си е вярно)
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
-
stoyan.dyulgerov
- В началото бе словото
- Специалност: Психология
- Адрес в галерията на СУ: stoyan.dyulgerov
Just what a needed I guessТърговецът на кристал написа:Я стига глупости - първо, момче си, а там баловете принципно са по-ниски. Второ, в психологията приемат повече хора и трето, да не мислиш, че всички, кандидатствали с чужд език, искат психология? Повечето са или за МО, или за някоя от екзотичните филологии.
-
liliac
- В началото бе словото
- Адрес в галерията на СУ: ж.к. Дружба 2, блок 313, вход А, етаж 4, апартамент 12
5.32 .. очаквах повечко .. според вас ще стигне ли бал 21.96 за Английска филология ?
- outlander
- В началото бе словото
Със сигурност ще ти стигнеliliac написа:5.32 .. очаквах повечко .. според вас ще стигне ли бал 21.96 за Английска филология ?
-
liliac
- В началото бе словото
- Адрес в галерията на СУ: ж.к. Дружба 2, блок 313, вход А, етаж 4, апартамент 12
силно се надявам ... защото 70 места не са много, а има 119 жени с по-висока от моята оценка ... знам, че не всички са за Английска филология, но ми е в природата да се съмнявам 
- Norwegian Wood
- Легендарен флуудър
Аз да се похваля, че имам 5,68! :=DD
Когато нямаш какво да кажеш, кажи някоя древна китайска поговорка (древна китайска поговорка).