[КСК 2012] Английски език
Модератори: svetlio.varna, Boromir
- Stargazer
- В началото бе словото
- Специалност: Скандинавистика
- Курс: първи
- Адрес в галерията на СУ: http://i47.tinypic.com/2bnoz8.jpg
Re: [КСК 2012] Английски език
^ и аз съм с 5.88 .. и все още тая надежда за Скандинавистиката ...
- Stargazer
- В началото бе словото
Благодаря :] Дано балът да падне тая година, да не е 24/24. На теб какво ти е първото желание?sisiboss написа: Uspeh ! Bi trqbvalo da ti e dostatu4na ocenkata ot izpita ...
Благодаря ти! Не мисля, че 5,24 ще ми стигне за японистика, въпреки че още се надявам... мъничко. Както и да е, успех на всички пожелавам от цялото си сърце!Ер Малка написа:Я стига. Знам как се чувстваш, но... Горе главата! Не е нещо, с което да ни свършва животът. И догодина е година, а може да ти допадне това, което ще учиш, ако балът не ти стигне за японистиката. Имаш една голяма виртуална прегръдка от мен!
- Stargazer
- В началото бе словото
Със сигурност ще имаш шанс за МО, само няма да си самовнушаваш, че не ти стига оценката
. Тепърва ще чакаме още една седмица да разберем кой къде и какво, така че да не се шашкаме отсега.
- Stargazer
- В началото бе словото
СУ си е център на Вселената, моля ти се :d. Държат ни в напрежение, гадовете..
- zlatina_dosheva
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Hachiko написа:Благодаря ти! Не мисля, че 5,24 ще ми стигне за японистика, въпреки че още се надявам... мъничко. Както и да е, успех на всички пожелавам от цялото си сърце!Ер Малка написа:Я стига. Знам как се чувстваш, но... Горе главата! Не е нещо, с което да ни свършва животът. И догодина е година, а може да ти допадне това, което ще учиш, ако балът не ти стигне за японистиката. Имаш една голяма виртуална прегръдка от мен!
Hey hey same here...lets not lose hope...until 30.07 ;dd
Титлите са украшения за глупаците,на великите хора им е достатъчно тяхното собствено име. [Фридрих II ]
- Bishop
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
4.24.. малко out of the blue ми дойде де. Вече мога да се откажа официално от специалностите, в които кандидатствам с английски. Поздравления за високите оценки и успех. : )
-
BooBearBabyCakes
- В началото бе словото
И аз имам 5.88 надявам се да ми стигне за Кореистика. Успех на всички и дано балът за тези, които искат Скандинавистика и Японистика да падне тази година 
- ikkuna_princessa
- В началото бе словото
- Специалност: унгарска филология
съжалявам за офтопика,но виждам размазано от сълзите и не мога да намеря правилната тема,може ли някой да ми каже колко е бил минималния бал за унгарска филология миналата година ;(

- Диаси
- В началото бе словото
Първо класиране - Унгарска филология 16.38
Второ класиране - Унгарска филология 15.72
Второ класиране - Унгарска филология 15.72
-
burnin
- В началото бе словото
Има ли вероятност,колкото и малка да е тя, да вляза АФ с бал 18.60? Направо ще се разрева,тази оценка от 4.24 ме хвана доста неподготвен 
Миналата година колко е бил минималния бал за Английската Филология на първо класиране??
Бтв, очаквайте първото класиране по- рано от 30...казаха ми, че около 27-28, най- късно 29 ще излезе..
А по принцип в Персоналната Информация минималните балове направо с резултати от класирането ли ще ги пуснат, или има вероятност първо мин. балове да upload-нат??
Бтв, очаквайте първото класиране по- рано от 30...казаха ми, че около 27-28, най- късно 29 ще излезе..
А по принцип в Персоналната Информация минималните балове направо с резултати от класирането ли ще ги пуснат, или има вероятност първо мин. балове да upload-нат??
- liv
- Стенограф
- Специалност: право
- Курс: втори
Минимални балове на първо класиране.
Минималните балове излизат едновременно с класирането, как така да ги качат предварително?
То няма да са ясни преди да са приети всички.
Минималните балове излизат едновременно с класирането, как така да ги качат предварително?
We stopped checking for monsters under our bed because we realized they were inside us.
какво се случва 3,68 Оо , какви са тези резултати , да не са проверявали с различен шаблон , аре стига . На всички въпроси, които бяха коментирани в темата след изпита отговорите ми съвпадаха. Добре , че жената , при която се записвах за класирането ми цъкна да кандидатсвам и с матурата , да е жива и здрава. 23,60 бал , дали ще стигне за културология/публична администрация ?
- Derpina
- В началото бе словото
- Адрес в галерията на СУ: l.q.
Здравейте на всички, аз май съм най-новата, надявам се с някои от вас да сме бъдещи колеги
Има ли тук доста желаещи за АФ? Защото досега май видях само 1-2..
Be the change you want to see in the world - M. Gandhi