[КСК 2012] Математика
Модератори: svetlio.varna, Boromir
- thegirl
- Легендарен флуудър
- Курс: семестриално завършил
Re: [КСК 2012] Математика
т.е. щом матурата му е математика балът му е 3*матурата (защото задължително се взима оценката от матурата, а ако няма матура, тогава е тази от дипломата).
Бъди себе си, има достатъчно други хора. 
-
Иван Сл.
- В началото бе словото
- Специалност: КН
- Курс: първи
На практика се получава, че матурата се умножава по 3, т.е. оценката от дипломата не се взема предвид.
EDIT:
thegirl ме е изпреварила.
EDIT:
thegirl ме е изпреварила.
- dewdrop
- В началото бе словото
- Специалност: Компютърни науки
Здравейте!
Виждам ,че вече става банално,но все пак съм много притеснена,какво мислите с бал 17.80 дали ще имам шанс за ис на първо класиране
Виждам ,че вече става банално,но все пак съм много притеснена,какво мислите с бал 17.80 дали ще имам шанс за ис на първо класиране
Никои не може да ти каже със сигурност, всичко се базира на предположения върху минималните балове от миналата година... за ИС на първо класиране бала е бил 17,55 за жените и 17,88 за мъжете АКО не се вдигне бала имаш шанс : )
само дето на 3то е паднал до 13.... Отделен е въпроса че е бил бая гаден изпита. Във всеки случай 100 процента влиза, дори и да не е първо. Инф системи/информатика трудно се запълват откъм момичта 
Мисля,че момичетата нямате никакви проблеми и с бал 15 ще ви приематdewdrop написа:Здравейте!
Виж за момчетата не съм много сигурен.....По мои изчисления само от изпита се борим около 530души.
Не знам дали има желаещи за ФМИ,които ще кандидатстват с матура или математика1Те имат напълно реални шансове въпреки по-ниския коефициент/5,5*3=16,5/реално могат да участват за 2-3 класиране.
Някъде във форума видях,че на математика1 са се явили около 500 души/поправете ме ако греша/
Все пак за другите специалности с математика няма чак толкова бройки за момчета.
Смятам,че конкуренцията ще е 1:2,а може и повече
За да подкрепя думите си,че IT спец. са много търсени,ще ви кажа,че тази година за Архитектура/която една единствена паралелка за страната и приемат 68 момчета/ конкуренцията е 1:3
- losholosho
- В началото бе словото
- Специалност: nqmam
- Адрес в галерията на СУ: nqmam
тва малко или много трябва да ет 68 момчета/ конкуренцията е 1:3
Според сегашната ситуация и с оглед на това,че IT има почти във всеки ВУЗ....си е една добра конкуренция,въпреки,че не може да се сравни изобщо с минали годиниlosholosho написа:тва малко или много трябва да ет 68 момчета/ конкуренцията е 1:3
-
Glow
- В началото бе словото
- Специалност: Информационни системи
Колкото и да го изчисляваш и да го мислиш,накрая пак няма да ти излезе сметката.Пий една студена вода и чакай 30ти просто
- losholosho
- В началото бе словото
^ правилно : ) така или иначе мисля ,че всички ще ни вземат в ФМИ и ще си цъкаме белотеца на прохлада под борчетата пък после прехвърляне ако нещо не ни хареса 
Чудесно,аз и без това не съм от отличниците и съм се нагласил психически за 7-ми
Цъкане на белотец и прехвърляне (а.к.а. 5.50+ успех) са 2 несъвместими понятия 
- losholosho
- В началото бе словото
що бе тревичко кво има на 7ми
аа за белотеца винаги има време 
Всеки случай няма турнир по белот,въпреки че съм навит......просто тогава е второто класиранеlosholosho написа:що бе тревичко кво има на 7миаа за белотеца винаги има време
ако някой си мисли че след лекции се прибира и почва да учи-забравете,даже в началото всички ходят на лекции и само след няколко месеце редиците оредяват хахаха особено като почнот да се готвят за бригада в щатите....Така че спрете с училищния манталитет и пораснете малко...Има време и за белотец и за девойки и за всичко,стига се филмирахте...