Разни въпроси
Модератори: svetlio.varna, Boromir
- Aleksandyr
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Re: По-нисък бал
Като сравня баловете на ВТУ от вчера на първо класиране и тези от 2011 за момчетата ВСЯКА специалност е паднала с около 2 единици,а за момичетата средно около 1.5 единици.
дано,аз искам начална педагогика с френски,дано няма много желаещи
''Now, I think that I should have known that he was magic all along. I did know it — but I should have guessed that it would be too much to ask to grow old with and see our children grow up together. So now, he is a legend when he would have preferred to be a man''
Jacqueline Kennedy
Jacqueline Kennedy
Дано да са високи и да влязат само умни хора 
- shannna
- В началото бе словото
- Специалност: -
Запазване на място
Здравейте!
Чувала съм, че има начин да запазиш мястото си в избрания от теб факултет(мен ме вълнува този за журналистика и масови комуникации) в срок от една година. Примерно, ако избереш да учиш някъде другаде, мястото ти си остава за теб независимо дали си кандидатствал предходната година. Ставало въпрос за някакви медицински пътища, доколкото разбрах. Вярно ли е това и ако да, как става?
Чувала съм, че има начин да запазиш мястото си в избрания от теб факултет(мен ме вълнува този за журналистика и масови комуникации) в срок от една година. Примерно, ако избереш да учиш някъде другаде, мястото ти си остава за теб независимо дали си кандидатствал предходната година. Ставало въпрос за някакви медицински пътища, доколкото разбрах. Вярно ли е това и ако да, как става?
Имам въпрос относно предметите които се учат
Европейско икономическо сътруничество 1 15 0 8 Избираема Изпит
Екология 1 15 0 3 Факултативна Текуща оценка
Икономически теории 1 15 0 2 Задължителна Изпит
Каква е разликата между видовете специалности : избираема , факултативна и задължителна ?
Записах се във Великотърновския университет със стопанско управление и гледам ,че ще уча доста часове право . Ще има ли начин да се прехвърля право догодина .. или във всеки университет е различно ?
Извинявам се ,че пиша тук , но в техния сайт е умряла работа .... ;x
Екология 1 15 0 3 Факултативна Текуща оценка
Икономически теории 1 15 0 2 Задължителна Изпит
Каква е разликата между видовете специалности : избираема , факултативна и задължителна ?
Записах се във Великотърновския университет със стопанско управление и гледам ,че ще уча доста часове право . Ще има ли начин да се прехвърля право догодина .. или във всеки университет е различно ?
Извинявам се ,че пиша тук , но в техния сайт е умряла работа .... ;x
- Etiainen
- Легендарен флуудър
- Специалност: икономика (+английски)
- Курс: семестриално завършил
Re: Имам въпрос относно предметите които се учат
Задължителните дисциплини са задължителни (йей :д) и ти дават кредити, избираемите дисциплини си ги избираш сам (от определен брой възможности съответно) и ти дават кредити, факултативните пак си ги избираш сам, но не ти дават кредити.
Не мисля, че ако успееш да се прехвърлиш, биха ти признали правните предмети, понеже в икономическите специалности правото, което се изучава, е доста по-съкратено от това, което се изучава в специалност право.
Не мисля, че ако успееш да се прехвърлиш, биха ти признали правните предмети, понеже в икономическите специалности правото, което се изучава, е доста по-съкратено от това, което се изучава в специалност право.
For a moment your eyes open and you know
All the things I ever wanted you to know.
I don't know you, and I don't want to..
Till the moment your eyes open and you know.
Моето творчество - Windy Sunset's Creations
All the things I ever wanted you to know.
I don't know you, and I don't want to..
Till the moment your eyes open and you know.
Моето творчество - Windy Sunset's Creations
Re: Имам въпрос относно предметите които се учат
Благодаря ти за бързия отговор 
- Aleksandyr
- В началото бе словото
Като гледам,бала на икономическия във Варна,буквално се е сринал от миналата година.Средно с 2.5 единици за всички специалности.
ЕДИТ:Само като гледам баловете на унсс са се качили от миналата година(и то не с малко)Интересното е че има и специалности където са се качили с 10 ЕДИНИЦИ??Чудно ми е как става това,като разликата е само 1 година.Съмнявам се нещо
може би балообразуването е било различно.Просто няма друг вариант.
ЕДИТ:Само като гледам баловете на унсс са се качили от миналата година(и то не с малко)Интересното е че има и специалности където са се качили с 10 ЕДИНИЦИ??Чудно ми е как става това,като разликата е само 1 година.Съмнявам се нещо
Последно промяна от Aleksandyr на 20 Юли 2012, 17:28, променено общо 4 пъти.
-
Dplayer
- От дъжд на вятър
- Специалност: Право
- Курс: първи
A в УНСС как са ? Ако и там са се сринали, едва ли може да се очаква нещо друго и тук.Aleksandyr написа:Като гледам,бала на икономическия във Варна,буквално се е сринал от миналата година.Средно с 2.5 единици за всички специалности.
Madness, as you know, is like gravity. All it takes is a little push!
- california
- Писаружяк
- Специалност: журналистика
Там няма съществена разлика.Но отново тенденцията е към намаляване.
ORIGINAL FORUM PROFILE
©2013 - All rights reserved by california
©2013 - All rights reserved by california
- Sols
- Танцуващия с клавиатури
- Специалност: Журналистика
- Обратна връзка:
Re: Запазване на място
''Чл. 41. Приетите студенти и заминали за обучение в чужбина преди завършване на първи курс, не запазват студентските си права.''
“Journalism can never be silent: that is its greatest virtue and its greatest fault. It must speak, and speak immediately, while the echoes of wonder, the claims of triumph and the signs of horror are still in the air.”
- Sols
- Танцуващия с клавиатури
- Специалност: Журналистика
- Обратна връзка:
Ух на мен ми трябва да падне с 30тина стотни,не повече...
“Journalism can never be silent: that is its greatest virtue and its greatest fault. It must speak, and speak immediately, while the echoes of wonder, the claims of triumph and the signs of horror are still in the air.”
- losholosho
- В началото бе словото
- Специалност: nqmam
- Адрес в галерията на СУ: nqmam
^мен ми стига да остане така или МАКСИМАЛНО ДА СЕ ДИГНЕ С 0.75 ...
- ihatemangos
- В началото бе словото
- Специалност: Стопанско управление (английски език)
- Адрес в галерията на СУ: http://www.twcenter.net/w/images/5/55/S ... e_east.png
Това са пълни глупости за бала в УНСС-то. Там тази година се е вдигнал доста.
За специалността в която аз кандидатствах бала миналата година беше 21 (мъже) сега е 27,50 (мъже)
И не само за всички специалности се е вдигнал - но предполагам така става като се борим 4 човека за 1 място
Стискам палци тук бала да си остана същия или да падне малко.
За специалността в която аз кандидатствах бала миналата година беше 21 (мъже) сега е 27,50 (мъже)
И не само за всички специалности се е вдигнал - но предполагам така става като се борим 4 човека за 1 място
Стискам палци тук бала да си остана същия или да падне малко.
Такъв съм си аз малко любовник си падам.
-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
Ми как няма, там всеки втори има над 5,50 на изпита сиihatemangos написа:Това са пълни глупости за бала в УНСС-то. Там тази година се е вдигнал доста.