[КСК 2012] БЕЛ
Модератори: svetlio.varna, Boromir
- Morella Blake
- В началото бе словото
- Специалност: право
- Курс: втори
Re: [КСК 2012] БЕЛ
(3) След обявяване на всички резултати от втората кандидатстудентска сесия в тридневен срок (от 31 юли до 2 август) кандидатите могат да идентифицират писмените си работи в сградата на Ректората.
This is life, not heaven. You don't have to be perfect...
5.50
След 3.75 на предварителния и един куп пропуснати неща в темата ^^
- "Понякога чувам как костите ми се напрягат
под тежестта на всички животи, които не живея."
Българска филология, ІІ курс
-
Hipolita
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
5,25
.Аз не очаквах и 3 ...
всички ли с оценки над 5 ще кандидатствате право?
- Тединкъъъ
- Пишете, о, братя
- Специалност: Славянска филология
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Аз имам 5.25 и няма да кандидатствам Право 
Аз няма, но осемте човека с оценка по-висока от моята и 18те, които имат колкото мен ... най-вероятно да.seduction написа:всички ли с оценки над 5 ще кандидатствате право?
- "Понякога чувам как костите ми се напрягат
под тежестта на всички животи, които не живея."
Българска филология, ІІ курс
-
Ер Малка
- Вазов
- Специалност: Връзки с обществеността
- Курс: втори
Само да не са за Психология и всичко е наред 
"Quiero hacer contigo lo que la primavera hace con los cerezos."
-
kittyondrugz
- Пишете, о, братя
- Специалност: Психология
- Курс: първи
А така!Ер Малка написа:Само да не са за Психология и всичко е наред
Психология,първи курс.
Според вас възможно ли е да не са ми проверили работата докрай, тъй като по средата я прекъсваше Чернова около 4-5 стр?
-
Psychoma?
- В началото бе словото
Искам да попитам как става идентифицирането на работата, защото една приятелка ми спомена за някакви адвокати, нотариуси, някви фафли...та наистина ли това е процедурата? Също така има ли възможност да си снимаш писанието и евентуално да поискаш преразглеждане ??
Psychoma? написа:Искам да попитам как става идентифицирането на работата, защото една приятелка ми спомена за някакви адвокати, нотариуси, някви фафли...та наистина ли това е процедурата? Също така има ли възможност да си снимаш писанието и евентуално да поискаш преразглеждане ??
Здравей. За адвокати, нотариуси и прочие не съм чувала. Има предвидени дни за идентификация. Когато отидеш си носиш с теб лична карта и картончето, с което си се явила на изпита. Обикновено като дават работата питат дали е твоя. Нямаш право да си препишеш рецензията, да си снимаш работата и т.н.
Така да се каже имаш опция да обжалваш, но не знам до колко ефективно е. Ако те интересува попитай леличките, повечето са любезни и ти обясняват.
П.С-Ако някой е оббжалвал до сега и е дало резултат няма да е лошо да се включи=)
-
Christinaa
- В началото бе словото
Здравейте!
Искам да попитам-възможно ли е или въобще случвало ли се е до сега,в историята на Софийски,да се объркат работите при проверяване? Тоест нечия работа по погрешка да попадне в плика на друг,при проверка ?
Искам да попитам-възможно ли е или въобще случвало ли се е до сега,в историята на Софийски,да се объркат работите при проверяване? Тоест нечия работа по погрешка да попадне в плика на друг,при проверка ?
-
zhenya
- В началото бе словото
- Адрес в галерията на СУ: http://www.facebook.com/jenq.lundjeva
- Обратна връзка:
Не знам за СУ,но в ПУ правят шашми,понеже на плика няма нищо важно,сменят работите с тази на някой друг и после слагат нещата в съвсем нови пликове,все едно нищо не се е случило.За това е хубаво,който има възможност да отиде да си види работата,почерка,за да е сигурно всичко.
Notre vie est un livre qui s'écrit tout seul. Nous sommes des personnages de roman qui ne comprennent pas toujours bien ce que veut l'auteur.
http://www.facebook.com/jenq.lundjeva
http://www.facebook.com/jenq.lundjeva
-
Christinaa
- В началото бе словото
мхм,задължително ще отида да проверя,защото имам голееми съмнения,пък ще видим какво ще се окаже накрая.
Благодаря за бързия отговор (:
Благодаря за бързия отговор (:
Christinaa вероятността това да се е случило- да са объркали работата ти с нечия друга при проверяването е толкова нищожна ,че не знам как да ти го опиша.Ясно е ,че не си удоволетворена от оценката си,както и поне 70% от кандидат-студентите.На миналата сесия аз се надявах на 5.25 и получих с една единица по -малко от това,а когато си видях работата стана ясно,че е ходила на арбитър и разликата в оценките между двамата проверяващи е била една единица ( поне така ми казаха).Мисълта ми е ,че едва ли има объркване в оценката ти.Не се надявай на това.Въпреки че си бях проверила работата на миналия изпит,когато отидох да я видя почти не се виждаше син химикал,цялата беше в цветовете на дъгата.Най-вероятно оценката,която имаш няма да бъде поправена,така че късмет.Съветът ми е задължително да си видиш работата все пак : )