[КСК 2012] Английски език

Архив от КСК 2012-2013. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Boromir

Заключено
Аватар
Lidia_
В началото бе словото
Специалност: Международни отношения
Курс: първи

Re: [КСК 2012] Английски език

Мнение от Lidia_ »

И аз да си кажа, че очаквам днес резултати :D ... мисля, че би трябвало да са ги проверили вече. Може би след обяд ще ги качат! :D
"One cries because one is sad. I cry because others are stupid, and that makes me sad." Sheldon, (The Big Bang Theory)
Аватар
outlander
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Мнение от outlander »

Lidia_ написа: Може би след обяд ще ги качат! :D
Не ме устройва :lol: сега да ги качват !
Вчера едни приятели се обадиха и от СУ им отговориха че до вечерта ( което явно не стана) или най-късно днеска на обяд ще ги качат..и това ме убива в момента. Бях с идеята че ще са понеделник резултатите...
Последно промяна от outlander на 20 Юли 2012, 11:35, променено общо 1 път.
SteppenWolf
В началото бе словото

Мнение от SteppenWolf »

missdaisy написа:Хора помагайте,чувствам се като идиот!Случаят ми е следния-кандидатствам за Английска филология,и се надявам за доста висока оценка на изпита,тъй като съм държала матура и с анулирано съчинение имам оценка 4.67,която би трябвало да ми влиза като балообразуваща за съответната специалност.Сега като си проверявам кандидат-студентския профил,тъй като не съм писала матурата по АЕ,срещу нея пише съответно НЕ (Зачита се за оценка от съответния конкурсен изпит при балообразуване - НЕ)
Сега какво значи това,че ще ми вземат оценката от дипломата по 1ви чужд език-немски или това "НЕ" се отнася за нещо др. и аз не знам какво и ще се смята матурата???
пс:
Проверила съм всичко,което можах да намеря в сайта и по правилник доколкото разбрах ще важи матурата ако имам оценка по съответния език и от диплома и от ДЗИ,но ме обърква факта,че на мен първи чужд език ми е немски а в балообр. оценки пише "Чужд език" не АЕ и има шанс да ми вземат тази оценка!HEEELP!

Това "НЕ" означава, че няма да ти зачитат ДЗИ-то по АЕ като оценка от изпит за класиране,а не се отнася до немския език:)
And the worms ate into his brain...
missdaisy
В началото бе словото
Специалност: AF

Мнение от missdaisy »

johniebg ти добре си направил,но аз като не съм постъпила така освен само да се моля,май няма какво др да направя!:)Благодаря за инфото :))))
Ер Малка
Вазов
Специалност: Връзки с обществеността
Курс: втори

Мнение от Ер Малка »

И аз очаквам днес да ги качат и всеки път като видя нови мнения в темата изтръпвам :mrgreen:
Все имам чувството, че някой ще е написал "ИМА РЕЗУЛТАТИ!" xD
"Quiero hacer contigo lo que la primavera hace con los cerezos."
Аватар
Lidia_
В началото бе словото

Мнение от Lidia_ »

outlander написа:
Lidia_ написа: Може би след обяд ще ги качат! :D
Не ме устройва :lol: сега да ги качват !
Вчера едни приятели се обадиха и от СУ им отговориха че до вечерта ( което явно не стана) или най-късно днеска на обяд ще ги качат..и това ме убива в момента. Бях с идеята че ще са понеделник резултатите...
OMG да ги качват днес по-добре, защото напрежението изтощава, аз до скоро си мислех, че на 23,24 ще ги качат, защото на една приятелка така били казали квесторите след изпита. Но щом на приятелите ти са им отговорили, че най-късно днес ще има резултати... нищо друго не ни остава освен да убием времето с нещо интересно докато чакаме!
"One cries because one is sad. I cry because others are stupid, and that makes me sad." Sheldon, (The Big Bang Theory)
Аватар
Lidia_
В началото бе словото

Мнение от Lidia_ »

Ер Малка написа:И аз очаквам днес да ги качат и всеки път като видя нови мнения в темата изтръпвам :mrgreen:
Все имам чувството, че някой ще е написал "ИМА РЕЗУЛТАТИ!" xD
хаха, и аз така :lol: от вчера насам проверявам форума през 5 минути! :lol:
Аватар
Bishop
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от Bishop »

И аз се присъединявам към чакащите. :) Поне сега ще изляза и се надявам като се върна отдавна да са излезли.
Мими
В началото бе словото

Мнение от Мими »

Bishop написа:И аз се присъединявам към чакащите. :) Поне сега ще изляза и се надявам като се върна отдавна да са излезли.
Блазе ти...аз не намирам нищо за разсейване на вниманието ...и ще си нервнича пред pc-то ... :(
Dplayer
От дъжд на вятър
Специалност: Право

Мнение от Dplayer »

Мими написа:
Bishop написа:И аз се присъединявам към чакащите. :) Поне сега ще изляза и се надявам като се върна отдавна да са излезли.
Блазе ти...аз не намирам нищо за разсейване на вниманието ...и ще си нервнича пред pc-то ... :(
Гледайте някой филм, четете си книга, излезте на въздух... so many things to do out there :D !
Madness, as you know, is like gravity. All it takes is a little push!
Аватар
Bishop
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от Bishop »

Мими написа:
Chill out. :)

Поздравче: http://www.youtube.com/watch?v=J0R3rLME44Q
Аватар
antoniakochos
От дъжд на вятър

Мнение от antoniakochos »

Може ли ако някой види,че има резултати,да каже в групата на Първокурсниците във фейсбук,за да ни олекне на всички! :lol:
We are all mad here.

https://www.facebook.com/antoniakochos
kittyondrugz
Пишете, о, братя
Специалност: Психология

Мнение от kittyondrugz »

Мими написа:
И аз си нервнича..Бях на гости,ама не помогна много :) Сега един приятел ми прати някакви сериозни филми,за да се замисля за тях,след малко ще пробвам и тази стратегия.
Психология,първи курс.
Мими
В началото бе словото

Мнение от Мими »

Аз реших да си гледам няколко серии от корейската драмичка...това на 100% ще ме разсее...А ако някой случайно разбере, че има резултати да не забрави да ни уведоми тук. :) Бишъп, мерси за поздрава. :p
Аватар
outlander
В началото бе словото

Мнение от outlander »

В тея жеги и навънка не може да да излезне човек и трябва да стоим и да чакаме кат идиоти... :) поне си гледам ''Weeds'' и некви други сериалчета. Успокояват ме :d
Заключено

Обратно към “КСК 2012-2013”