Аз съм от тези, които взимат лекции, но когато мога-давам. Все пак ми става гадно да знам, че хората от които взимам лекции цяла година са ходили и чинно са водили записки, но от друга страна всеки има различни приоритети. Не казвам, че аз работя, но имам много колеги които работят, кой по часово, кой на пълен работен ден и реално погледнато е невъзможно да бъдат изрядни през семестъра, освен ако не се клонират.
Иначе до някъде разбирам тези, които се стискат, защото не е съвсем честно, защото ако те примерно спрат да ходят, какво ще стане? Дали ще има от кой да вземат-не дали ще има кой да се навие да сподели материали, а дали въобще ще има такъв, който да разполага със записки.
Един съвет- като влезете да учите- каквото и да е си намерете някое свестно другарче, може и повече от едно и се комбинирайте за лекциите, ако не намерите всичко на готово.
Имам една молба-ако може някой, който учи задочно да разясни как стоят нещата, тъй като го записах на първо желание.
Другото ми питане- е имам завършена първа година Културология. Ако сега успея да вляза право, то ще е задочно при всички положения. Та дали ще мога да продължа и с двете. Предполагам, че ще трябва да плащам двойна такса за едното-но парите не са проблем. Искам да попитам дали чисто административно е възможно това нещо да се случи? Благодаря предварително!