[КСК 2012] Математика
Модератори: svetlio.varna, Boromir
- marteen
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
- Обратна връзка:
Re: [КСК 2012] Математика
Ся ми влезе една муха в главата ... въпреки , че са обявили ,че първо класиране излиза на 30ти , евентуално има ли някакъв шанс да го изкарат по-рано ??? 
-
_euphoria_
- В началото бе словото
Ооо аз изобщо не се оплаквам, просто констатирамbrasence написа:Цитат, който ще чувате често във ФМИ "Девойка тука на сухо не остава...."_euphoria_ написа:Гледах статистиката и в крайна сметка или много от момичетата са се отказали да влизат във ФМИ, или са доволни от редовния, защото този път сме били 250 някъде, което е доооста малко според мен. Ако се окаже, че някои от тях няма да се запишат в СУ(а такива 100% ще има), а други са за икономика ... дори и бройките няма да може да си запълнимКандидат-студенти 2012/2013 за ФМИ - мъжко царство и тук-там някоя жена за разнообразие
-
brasence
- Постоянно присъствие
- Специалност: Компютърни науки
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Спам: След 5тата бира от Аванти, се намират.Stanevv написа:Има ли красиви жени в т'ва фми?
Реален отговор - влизаш да учиш, а не да се занимаваш с глупости
КН правеж
"Jer moj je zivot igra bez granica umorna prica, trganje stranica na kojim nista ne pise Jer moj je zivot vjecito padanje kad zbrojim poraze nista ne ostane samo jos vucem navike i sve na tome ostane" Tose Proeski
"Jer moj je zivot igra bez granica umorna prica, trganje stranica na kojim nista ne pise Jer moj je zivot vjecito padanje kad zbrojim poraze nista ne ostane samo jos vucem navike i sve na tome ostane" Tose Proeski
losholosho написа:_euphoria_ написа:Гледах статистиката и в крайна сметка или много от момичетата са се отказали да влизат във ФМИ, или са доволни от редовния, защото този път сме били 250 някъде, което е доооста малко според мен. Ако се окаже, че някои от тях няма да се запишат в СУ(а такива 100% ще има), а други са за икономика ... дори и бройките няма да може да си запълнимКандидат-студенти 2012/2013 за ФМИ - мъжко царство и тук-там някоя жена за разнообразие
чакай сега в ФМИ приемат 180 момичета
не мисля ,че няма да се запълнят... миналата година как е било ?
Миналата година в повечето специалности не си запълниха бройката момичета
- liv
- Стенограф
- Специалност: право
- Курс: втори
Има такава вероятност, макар и минимална.marteen написа:Ся ми влезе една муха в главата ... въпреки , че са обявили ,че първо класиране излиза на 30ти , евентуално има ли някакъв шанс да го изкарат по-рано ???
We stopped checking for monsters under our bed because we realized they were inside us.
- losholosho
- В началото бе словото
- Специалност: nqmam
- Адрес в галерията на СУ: nqmam
има бате ;Д курец имаStanevv написа:Има ли красиви жени в т'ва фми?
Последно промяна от losholosho на 18 Юли 2012, 20:17, променено общо 1 път.
Пак ще повторя-на изпита момичетата бяха по-хубави от тези в УНСС-то ама сигурно доста от тях ще са за икономиката 
- driplio
- Танцуващия с клавиатури
- Специалност: Компютърни науки
- Курс: първи
@vaskooo - за да провериш класиранията, въвеждаш входящия номер от картончето, което са ти дали при подаването на документи за класирането
.
малко спам - стига бе, хора...от сега ще уплашите момичета
малко спам - стига бе, хора...от сега ще уплашите момичета
Последно промяна от driplio на 18 Юли 2012, 20:18, променено общо 1 път.
ДС - 
- marteen
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
от Тема "КСК 2012 Математика" ... преминахме към тема има ли жени във ФМИ и от къде най-близко можем да се снабдим с такива .... ЕВАЛА 
- losholosho
- В началото бе словото
- Специалност: nqmam
- Адрес в галерията на СУ: nqmam
икономика и медицина и химияvaskooo написа:Пак ще повторя-на изпита момичетата бяха по-хубави от тези в УНСС-то ама сигурно доста от тях ще са за икономиката
-
_euphoria_
- В началото бе словото
Много сте сладки как се оплаквате, но на изпитите и момчетата не бяхте подбирани от конкурс за красота... you know what i mean 
-
Stanevv
- В началото бе словото
- Специалност: KN
ако не красиви, то би трябвало да са умни поне а? :Д
Те като гледах кви нърдчета са на изпита 80% момчетата, конкуренцията не е голяма ако си *нормален* 
- marteen
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Жените ще станат равни с мъжете когато ходят по улиците грозни със шкембенца и т.н ... и все пак се мислят за красиви ..._euphoria_ написа:Много сте сладки как се оплаквате, но на изпитите и момчетата не бяхте подбирани от конкурс за красота... you know what i mean
- Unconscious
- В началото бе словото
- Специалност: Софтуерно инженерство
Мерси, а би ли трябвало да съжалявам, понеже сега като поразрових ми се струва, че КН-то е по-практична, а за СИ трудно ще стигна до такава позиция, че да си използвам знанията (имам предвид тези 20% от предметите, които са различни ) ?brasence написа:Относто езиците.... всичко зависи от това кой ще ти преподава и ко ще му скимне.... година за година си е...Unconscious написа:Имам 21.30 бал и съм писал СИ на 1во и КН на 2ро място. Та, искам да питам дали трябва според вас да съжалявам, че не съм писал КН на 1во място, т.е. че тя е по-добрата като цяло специалност, или отговорът е всяка си има плюсове и минуси ? Знам, че има и други такива теми, но нищо не става ясно от тях.
И вторият въпрос ми е кои езици за програмиране се учат в първи курс в СИ и съответно кои в КН ? Чух, че в СИ бил Java, а в КН - C++ ?
Once more I say goodbye, to you
Things happen but we don't really know why
If it's supposed to be like this, why do most of us ignore the chance to miss?
Things happen but we don't really know why
If it's supposed to be like this, why do most of us ignore the chance to miss?