Архив от КСК 2012-2013. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
Sentoumaru написа:Гледам, че на трето класиране от миналата година бала за ИС е 13.50 минималният. Дали тази година пак ще е така По въпроса дали е нужна дипломата за преминаване на следващо класиране някой наясно ли е
трябва ти диплома оригинал за друго класиране ако искаш.Бала миналата година е бил 13.50 а ти виждал ли си задачките ? Миналта година е има 70 над 4.7 тази година има 120 над 5
ЛУУУУУУКОВИЦАА : Приемат те там където си написала на по-предна позиция тоест щете приемат ИС на 1во или 2ро класиране (ако ти стигне бала) а не приложна математика
От къде извади тази статистика, че тази година са 120 над 5?
Един приятел има на предварителния 5
Driplio Трябва ти дипломата за класиранията като залог и ако не те приемат ти я връщат тогава не е само за записване трябва и за класация
Sentoumaru написа:" Заедно с молбата трябва да оставите и дипломата си в университета като депозит."
Аз съм писал и 7те специалности във ФМИ и всъщност най добрият ми вариант е да не съм приет никъде за да продължа на 2ро без диплома
не може да продължиш без диплома на 2ро искат я независимо дали ще бъдеш на 2ри и на 3ти кръг или дали ще се запишеш няма варянт без диплома.И аз за тва се чудя дали да ходя в ТУ там съм приет с телекомуникации мн се чудя... ,но тази година изпита беше доста по-лесен от миналата година не знам колко ще скочи бала ... не искам и да рискувам да загубя година.. по-добре да уча нещо и догодина пак
Гледах статистиката и в крайна сметка или много от момичетата са се отказали да влизат във ФМИ, или са доволни от редовния, защото този път сме били 250 някъде, което е доооста малко според мен. Ако се окаже, че някои от тях няма да се запишат в СУ(а такива 100% ще има), а други са за икономика ... дори и бройките няма да може да си запълним Кандидат-студенти 2012/2013 за ФМИ - мъжко царство и тук-там някоя жена за разнообразие
Sentoumaru написа:" Заедно с молбата трябва да оставите и дипломата си в университета като депозит."
Аз съм писал и 7те специалности във ФМИ и всъщност най добрият ми вариант е да не съм приет никъде за да продължа на 2ро без диплома
не може да продължиш без диплома на 2ро искат я независимо дали ще бъдеш на 2ри и на 3ти кръг или дали ще се запишеш няма варянт без диплома.И аз за тва се чудя дали да ходя в ТУ там съм приет с телекомуникации мн се чудя... ,но тази година изпита беше доста по-лесен от миналата година не знам колко ще скочи бала ... не искам и да рискувам да загубя година.. по-добре да уча нещо и догодина пак
Не че нещо ама има вариант и без диплома ... Може би най-гениалния ми ход в живота е че записах само СИ , КН и ИС и като не ме приемат нищо от тези трите , участвам автоматично в следващото класиране , без диплома
Ако не е приет на първо класиране, не е необходимо да депозира диплома, нито пък да подава молба за участие във второ. Участва си автоматично.
We stopped checking for monsters under our bed because we realized they were inside us.
_euphoria_ написа:Гледах статистиката и в крайна сметка или много от момичетата са се отказали да влизат във ФМИ, или са доволни от редовния, защото този път сме били 250 някъде, което е доооста малко според мен. Ако се окаже, че някои от тях няма да се запишат в СУ(а такива 100% ще има), а други са за икономика ... дори и бройките няма да може да си запълним Кандидат-студенти 2012/2013 за ФМИ - мъжко царство и тук-там някоя жена за разнообразие
чакай сега в ФМИ приемат 180 момичета не мисля ,че няма да се запълнят... миналата година как е било ?
_euphoria_ написа:Гледах статистиката и в крайна сметка или много от момичетата са се отказали да влизат във ФМИ, или са доволни от редовния, защото този път сме били 250 някъде, което е доооста малко според мен. Ако се окаже, че някои от тях няма да се запишат в СУ(а такива 100% ще има), а други са за икономика ... дори и бройките няма да може да си запълним Кандидат-студенти 2012/2013 за ФМИ - мъжко царство и тук-там някоя жена за разнообразие
Цитат, който ще чувате често във ФМИ "Девойка тука на сухо не остава...."
КН правеж
"Jer moj je zivot igra bez granica umorna prica, trganje stranica na kojim nista ne pise Jer moj je zivot vjecito padanje kad zbrojim poraze nista ne ostane samo jos vucem navike i sve na tome ostane" Tose Proeski
Ако не е приет на първо класиране, не е необходимо да депозира диплома, нито пък да подава молба за участие във второ. Участва си автоматично.
С 16.4 бал мислиш ,че няма да го вземат някъде ? няма такъв варянт + това е бала за компютрите ,а бала му за математиките сигурно е 18... как няма да го вземат още от 1во влиза в статистиката или приложна математика (каза ,че ги е писал всички)
Последно промяна от losholosho на 18 Юли 2012, 20:05, променено общо 1 път.
Цитат, който ще чувате често във ФМИ "Девойка тука на сухо не остава...."
Абе отворих тази страница (с гугъл хром ми даваше проблеми, затова с мозила) ама ся ми дава грешни данни... със същия номер и ЕГН си проверих оценката ! Може ли още да не са въвели данните?