[КСК 2012] Математика
Модератори: svetlio.varna, Boromir
-
NEP
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Re: [КСК 2012] Математика
Значи аз съм грешка, извинявам се ! Заблудил съм се от съобщението: "Специалности, за които кандидатът ще се състезава при следващи класирания." 
- driplio
- Танцуващия с клавиатури
- Специалност: Компютърни науки
- Курс: първи
@losholosho - мисля, че marteen е прав, просто не всички ходили на изпита, са подали документи за класиране и от там идва разликата...както и да е, не го мисли 
ДС - 
- losholosho
- В началото бе словото
- Специалност: nqmam
- Адрес в галерията на СУ: nqmam
Предварителен
Подаване на докумнети
РЕДОВЕН
На редовния има пред мен 200 човека ( така пише в индивидуалната ми информация само за редовния изпит)
На информацията ми за класациите пише ,че има 190 души пред мен от редовния изпит ?
Как става тоя номер като подаването на докумнети е преди редовния ?
- driplio
може някой да е ходил само на предварителен и да не е подал документи за класиране ; възможно е и да е грешка или да въвеждат информацията на "порции"
...не го мисли, теб те интересува мин. бал 
ДС - 
-
Sentoumaru
- В началото бе словото
Здравейте,
Имам 16.45 Бал. Според вас имам ли шанс на 2ро или 3то класиране за Информационни системи или Компютърни науки ( за софтуерно инжинерство да не говорим ...
) . Другият ми въпрос е трябва ли оригинала от дипломата при подаване на документи за следващо класиране, защото съм приет във ВТУ със Компютърни науки и много се чудя дали да запиша там и да си чакам класирането в София. Но ако трябва дипломата при подаване на документи за второ класиране то няма смисъл да се записвам в ВТУ. Мнения ? 
Имам 16.45 Бал. Според вас имам ли шанс на 2ро или 3то класиране за Информационни системи или Компютърни науки ( за софтуерно инжинерство да не говорим ...
- losholosho
- В началото бе словото
КН е с по-висок бал от СИ... според мен с бал по-малък от 17.5 нямаш шанс за КН и СИ даже и 18 ми се струва малко за КН и СИ виж вече за ИС може и да може
-
Sentoumaru
- В началото бе словото
Гледам, че на трето класиране от миналата година бала за ИС е 13.50 минималният. Дали тази година пак ще е така
По въпроса дали е нужна дипломата за преминаване на следващо класиране някой наясно ли е 
-
ЛУУУУУУКОВИЦАА
- В началото бе словото
- Специалност: 0
- Адрес в галерията на СУ: http://media.techeblog.com/images/bullet_1.jpg
Бала ми за приложна математика е 22и ми е трето желание а за СИе 17.93 второ ако ме приемат на първо класиране с приложна математика може ли да участвам в следващо класиране и да се кача нагоре .. мн ми е объркано с тея мн балове 
Последно промяна от ЛУУУУУУКОВИЦАА на 18 Юли 2012, 19:28, променено общо 1 път.
- losholosho
- В началото бе словото
трябва ти диплома оригинал за друго класиране ако искаш.Бала миналата година е бил 13.50Sentoumaru написа:Гледам, че на трето класиране от миналата година бала за ИС е 13.50 минималният. Дали тази година пак ще е такаПо въпроса дали е нужна дипломата за преминаване на следващо класиране някой наясно ли е
ЛУУУУУУКОВИЦАА : Приемат те там където си написала на по-предна позиция тоест щете приемат ИС на 1во или 2ро класиране (ако ти стигне бала) а не приложна математика
-
Sentoumaru
- В началото бе словото
Ок. Благодаря. Явно ще записвам във ВТУ пък догодина ще мъча да се местя ... 
-
Stanevv
- В началото бе словото
- Специалност: KN
От къде извади тази статистика, че тази година са 120 над 5?losholosho написа:трябва ти диплома оригинал за друго класиране ако искаш.Бала миналата година е бил 13.50Sentoumaru написа:Гледам, че на трето класиране от миналата година бала за ИС е 13.50 минималният. Дали тази година пак ще е такаПо въпроса дали е нужна дипломата за преминаване на следващо класиране някой наясно ли е
а ти виждал ли си задачките ? Миналта година е има 70 над 4.7 тази година има 120 над 5
ЛУУУУУУКОВИЦАА : Приемат те там където си написала на по-предна позиция тоест щете приемат ИС на 1во или 2ро класиране (ако ти стигне бала) а не приложна математика
- driplio
@Stanevv - около 85 бяха тези с 5 и нагоре...
@Sentoumaru - Повече инфо за записването - ТУК и ТУК.
п.п. Поправих се
.
@Sentoumaru - Повече инфо за записването - ТУК и ТУК.
п.п. Поправих се
Последно промяна от driplio на 18 Юли 2012, 19:49, променено общо 2 пъти.
ДС - 
-
Stanevv
- В началото бе словото
- Специалност: KN
Добре де как разбирате колко са с оценка над 5? Тъй като със сигурност има хора които се препокриват с оценките от двата изпита?
-
Sentoumaru
- В началото бе словото
" Заедно с молбата трябва да оставите и дипломата си в университета като депозит."
Аз съм писал и 7те специалности във ФМИ и всъщност най добрият ми вариант е да не съм приет никъде за да продължа на 2ро без диплома
Аз съм писал и 7те специалности във ФМИ и всъщност най добрият ми вариант е да не съм приет никъде за да продължа на 2ро без диплома
- driplio
От персоналната информация за изпита(на предварителния имам 5 и статистиката е от там )Добре де как разбирате колко са с оценка над 5? Тъй като със сигурност има хора които се препокриват с оценките от двата изпита?
ДС -