Тема за КС въпроси от различно естество vol.3

Архив от КСК 2012-2013. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Boromir

Заключено
Аватар
california
Писаружяк
Специалност: журналистика
Курс: първи

Re: Тема за КС въпроси от различно естество vol.3

Мнение от california »

А, има ли вероятност класирането да излезе няколко дни по-рано?
ORIGINAL FORUM PROFILE
©2013 - All rights reserved by california
brasence
Постоянно присъствие
Специалност: Компютърни науки
Обратна връзка:

Мнение от brasence »

california написа:А, има ли вероятност класирането да излезе няколко дни по-рано?
Не, че нещо... но тук не сме врачки... :D
Класирането миналата година излезе предния ден в 18 часа. За тази... божа работа....
КН правеж

"Jer moj je zivot igra bez granica umorna prica, trganje stranica na kojim nista ne pise Jer moj je zivot vjecito padanje kad zbrojim poraze nista ne ostane samo jos vucem navike i sve na tome ostane" Tose Proeski
Аватар
california
Писаружяк
Специалност: журналистика

Мнение от california »

Благодаря ти!Точно това питах, дали минали години е имало разминаване : )
ORIGINAL FORUM PROFILE
©2013 - All rights reserved by california
how you doin
В началото бе словото

Мнение от how you doin »

Искам да ви попитам при класирането как да разбера дали съм приет- като видя там специалностите например, ако първото ми желание е в по-светъл шрифт от останалите- значи за него няма да се състезавам и съм приет, така ли?? Защото нещо се обърках, извинете ме за идиотския въпрос.
brasence
Постоянно присъствие
Специалност: Компютърни науки
Обратна връзка:

Мнение от brasence »

how you doin написа:Искам да ви попитам при класирането как да разбера дали съм приет- като видя там специалностите например, ако първото ми желание е в по-светъл шрифт от останалите- значи за него няма да се състезавам и съм приет, така ли?? Защото нещо се обърках, извинете ме за идиотския въпрос.
Като му дойде времето, ще разбереш :P Ще имаш текст за това...
КН правеж

"Jer moj je zivot igra bez granica umorna prica, trganje stranica na kojim nista ne pise Jer moj je zivot vjecito padanje kad zbrojim poraze nista ne ostane samo jos vucem navike i sve na tome ostane" Tose Proeski
svetlio.varna
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: четвърти

Мнение от svetlio.varna »

Ще ти пише къде си приет изрично.
Facebook
Изображение
firequeen
От дъжд на вятър
Специалност: Английска филология
Обратна връзка:

Мнение от firequeen »

хахах разгадах го тези които са в по светъл цвят не могат да се кандидатстват с матура трябва задължително изпит
how you doin
В началото бе словото

Мнение от how you doin »

firequeen написа:хахах разгадах го тези които са в по светъл цвят не могат да се кандидатстват с матура трябва задължително изпит
хахаха :cheers: така ли било то.. защото аз само си отварям сайта на СУ и гледам, че са излезли класиранията и не зацепвам въобще какво се случва, защото се развълнувах и напълно забравих, че ВСЪЩНОСТ датата 30.7 все още не е настъпила :) УСПЕХ И МНОГО РАДОСТ НА ВСИЧКИ!
snow_w
В началото бе словото

Мнение от snow_w »

Ако имам 2 на изпит, но съм отбелязала, че искам да ми се вземе оценката от матурата, нали тя ми се взима?
Аватар
sunny.v.b
Форумозавър Рекс
Специалност: Връзки с обществеността

Мнение от sunny.v.b »

Би трябвало : )
"..вечно и свето е само мъртвото,
живото живее в грях."

One more depending on a prayer
And we all look away
People pretending everywhere
It's just another day
Аватар
liv
Стенограф
Специалност: право
Курс: втори

Мнение от liv »

snow_w написа:Ако имам 2 на изпит, но съм отбелязала, че искам да ми се вземе оценката от матурата, нали тя ми се взима?
Да.
We stopped checking for monsters under our bed because we realized they were inside us.
Christinaa
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Мнение от Christinaa »

Здравейте,искам да ви попитам възможно ли да е да е станала някаква грешка при оценяването или незнам,но на изпита по бел имам 2ка,при положение,че писах ВСИЧКО както трябва.След изпита си проверих всичко,нямах кой знае какво грешки... не мога да повярвам,че имам чиста 2ка ... случвало ли се е преди да стават някакви грешки при оценяването? и знае ли се вече на кой дати ще може да си видим работите?
Аватар
liv
Стенограф
Специалност: право
Курс: втори

Мнение от liv »

Ако става въпрос за изпита по БЕЛ - може да се очаква всякаква оценка. Поне според мен. Вероятността за грешка не е изключена, но такива стават рядко. А дати за идентифициране не знам дали са обявили - най-вероятно в началото на август, в рамките на няколко дни.
едит: "(3) След обявяване на всички резултати от втората кандидатстудентска сесия в тридневен срок (от 31 юли до 2 август) кандидатите могат да идентифицират писмените си работи в сградата на Ректората.
1. Идентифицирането се извършва лично от кандидат-студента срещу представяне на картончето с входящия номер и личната карта. Кандидат-студентите могат да идентифицират писмените си работи само веднъж.
2. Достъп до залите за идентифициране на писмените работи имат само членовете на техническата комисия, оценителите, даващи разяснения и кандидат-студентът, писал работата.
3. Не се разрешава идентифициране и не се дават разяснения по писмените работи на трети лица."

http://www.uni-sofia.bg/index.php/bul/p ... itni_sesii
Последно промяна от liv на 18 Юли 2012, 22:13, променено общо 1 път.
We stopped checking for monsters under our bed because we realized they were inside us.
Аватар
Maeve
Легендарен флуудър

Мнение от Maeve »

(3) След обявяване на всички резултати от втората кандидатстудентска сесия в тридневен срок (от 31 юли до 2 август) кандидатите могат да идентифицират писмените си работи в сградата на Ректората.
(4) Обявените оценки са окончателни и не подлежат на преоценка, освен ако е допусната техническа грешка при дешифрирането или пренасянето на оценката.
Не свършва нещото, което непрекъснато започва.
Spookyy
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Мнение от Spookyy »

Здравейте:] Имам въпрос относно класирането - отбелязала съм, че искам да се зачете оценката ми от матурата по български за някои специалности, но се взима с по-нисък коефициент. Обаче на изпита по български и литература изкарах добра оценка и излиза, че е по-добре да се вземе тя, вместо другата от ДЗИ. Ще ми се вземе ли автоматично по-високата оценка от двете?
Заключено

Обратно към “КСК 2012-2013”