[КСК 2012] Математика

Архив от КСК 2012-2013. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Boromir

Заключено
MartoB
В началото бе словото
Специалност: ne znam

Re: [КСК 2012] Математика

Мнение от MartoB »

Хехехе дано,аз обаче харесвам ИС и ако ме приемат там не съм сигурен че ще се напъвам да се преместя,още повече има много свободно избираеми. които ако си ги комплектоваш правилно си става направо супер :cheers:
Аватар
losholosho
В началото бе словото
Специалност: nqmam

Мнение от losholosho »

дам така е и 1 приятелка има 5.80 на предварителния и иска в ИС казва ,че е по хубаво защото сам си избираш какво да учиш и него го е писала на 1во място :flower:
vaskooo
От дъжд на вятър

Мнение от vaskooo »

Не че искам да засегна някой, но при положение че на този изпит (не е много труден) имате около 4 как очаквате да имате 5.50 успех първи курс където гъмжи от математика за да се прехвърлите :)
Трябва яко да си стягате задниците :D
Иначе която и да е от 4те специалности влезете-няма да сбъркате, ФМИ си е марка и е едно от малкото останали места в БГ където има някакво качество...
Аватар
losholosho
В началото бе словото

Мнение от losholosho »

^ така е, няма да се оправдавам защо имам лоша оценка защото само аз съм си виновен ,но наистина така стана ,че ми беше много лошо....сега като гледам изпита си блъскам главата ама ... няма файда решавам го целия .. няма значение.Просто искам да ме приемат и си стягам задника и така. Така и не разбрах може ли от математическа специалност да се прехвърля към компютърна
MartoB
В началото бе словото
Специалност: ne znam

Мнение от MartoB »

Така си е,истината е, че почнох да уча сериозно 20 ина дена преди изпита и пак се класирах де, което не е лошо, ама ако бях започнал 6 мес преди сега нямаше изобщо да се води тоя разговор :)
Glow
В началото бе словото
Специалност: Информационни системи
Курс: първи

Мнение от Glow »

losholosho написа:^ така е, няма да се оправдавам защо имам лоша оценка защото само аз съм си виновен ,но наистина така стана ,че ми беше много лошо....сега като гледам изпита си блъскам главата ама ... няма файда решавам го целия .. няма значение.Просто искам да ме приемат и си стягам задника и така. Така и не разбрах може ли от математическа специалност да се прехвърля към компютърна
Виж учебния план ,специално за статистика ,забелязвам че има и ООП даже,би трябвало да може.Като гледам повечето спец. са еднакви първата година.
Аватар
losholosho
В началото бе словото

Мнение от losholosho »

принципно има около 150 момчета пред мен :D в ФМИ общо приемат 300 момчета ако мога да смятам нз... дано ма вземат :D
Последно промяна от losholosho на 18 Юли 2012, 15:54, променено общо 1 път.
NEP
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Мнение от NEP »

Мога ли да ида да си видя работата и ако може къде ? Благодаря предварително !
Аватар
driplio
Танцуващия с клавиатури
Специалност: Компютърни науки

Мнение от driplio »

да може, но не намирам информация къде точно(за предварителния беше качено в сайта кога и къде може да се направи)...по-добре звънни на учебен отдел и питай :roll:

п.п. обновиха страницата за класиранията...е още не са излезнали, но може да видите горе-долу каква информация сте подали :bounce:
ДС - :pukeright:
Аватар
losholosho
В началото бе словото

Мнение от losholosho »

четох че можело от 31 до 3 август :D нещо такова... и аз искам да си я видя подяволите реших без грешка 4 задачки.. не може да не съм хванал и от другите нещо.

САМО АЗ ЛИ ВИЖДАМ РАЗЛИКА В ХОРАТА КОЙТО СА БИЛИ НА МАТЕМАТИКА 2 И ТЕЗИ КОИТО УЧАСТВАТ В КЛАСАЦИИТЕ ? ПРИ МЕН ИМА РАЗЛИКА ОТ 10 ДУШИ ?
Последно промяна от losholosho на 18 Юли 2012, 15:21, променено общо 2 пъти.
Аватар
driplio
Танцуващия с клавиатури

Мнение от driplio »

EDIT:
Чл. 19. (3) След обявяване на всички резултати от втората кандидатстудентска сесия в тридневен срок (от 31 юли до 2 август) кандидатите могат да идентифицират писмените си работи в сградата на Ректората.
Аватар
driplio
Танцуващия с клавиатури

Мнение от driplio »

САМО АЗ ЛИ ВИЖДАМ РАЗЛИКА В ХОРАТА КОЙТО СА БИЛИ НА МАТЕМАТИКА 2 И ТЕЗИ КОИТО УЧАСТВАТ В КЛАСАЦИИТЕ ? ПРИ МЕН ИМА РАЗЛИКА ОТ 10 ДУШИ ?
не си само ти :mrgreen: ... явно още не са въвели всички в базата данни...
Аватар
losholosho
В началото бе словото

Мнение от losholosho »

хмммммм то това не са хората ,които участват в класациите ами тези които са държали изпитите нали така (физици ,химици,доктори и други заблудени които ходят само ей така :D )
Glow
В началото бе словото
Специалност: Информационни системи

Мнение от Glow »

Не тези от линка по горе са за класациите.Но това не значи,че няма всички ще се запишат :D.Ако всички се записваха след класирането нямаше въобще да има 2ро :D.По-добре въобще не го мисли,изчакай си класирането първо.
Аватар
losholosho
В началото бе словото

Мнение от losholosho »

чакай малко там пише Брой мъже получили
по-висока
оценка на едното ми пише 150

а на другото 140 никаде не пише колко хора са подали за класиранията ! Това е специално за изпита, колко души са ходили да го държат на 1то пише 150 на другото 140 .. това ме плаши :D защо има разлика 10 души като би трябвало да е еднакво сега се чудя на кое да вярвам :Д Иска ми се да е на 2рото ..
Заключено

Обратно към “КСК 2012-2013”