[КСК 2012] Английски език

Архив от КСК 2012-2013. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Boromir

Заключено
Аватар
outlander
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Re: [КСК 2012] Английски език

Мнение от outlander »

Bishop написа:Според мен има някакъв минимален шанс да видим резултатите в края на тази работна седмица.
Надяват се да ги проверят до петък , за да може понеделник или вторник ( по-вероятно) да пуснат резултатите.Така че няма нужда да се хабим напразно :D
Аватар
Bishop
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от Bishop »

outlander написа:
Bishop написа:Според мен има някакъв минимален шанс да видим резултатите в края на тази работна седмица.
Надяват се да ги проверят до петък , за да може понеделник или вторник ( по-вероятно) да пуснат резултатите.Така че няма нужда да се хабим напразно :D
Прав си. Когато, тогава.
vicho_
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от vicho_ »

Хора, гледам много от вас са се колебали за някакви думи на диктовката. На първото четене хващате една чернова и още като ги чуете - ги записвате в различните им варианти. Много добре работи, тъй като докато почне вторият прочит имате време да си изберете правилната дума. ;)
Ер Малка
Вазов
Специалност: Връзки с обществеността
Курс: втори

Мнение от Ер Малка »

Е, късно.. :lol:
"Quiero hacer contigo lo que la primavera hace con los cerezos."
Аватар
ColdHardBitch
Драскач

Мнение от ColdHardBitch »

vicho_ написа:Хора, гледам много от вас са се колебали за някакви думи на диктовката. На първото четене хващате една чернова и още като ги чуете - ги записвате в различните им варианти. Много добре работи, тъй като докато почне вторият прочит имате време да си изберете правилната дума. ;)
На първо прочитане не ни разрешиха да отваряме листата за диктовка, на второто чак и на третото проверка. Поне в стаята, в която бях аз беше така.
Aко говориш на Господ си религиозен, ако Господ ти говори си психично болен!!
Аватар
velichkov
В началото бе словото

Мнение от velichkov »

vicho_ написа:Хора, гледам много от вас са се колебали за някакви думи на диктовката. На първото четене хващате една чернова и още като ги чуете - ги записвате в различните им варианти. Много добре работи, тъй като докато почне вторият прочит имате време да си изберете правилната дума. ;)

Е добре звучи, но диктуващият в 65-та изрично заяви, че при 1-ви прочет не може да се пише нищо, иначе рискуваме да ни анулират работата.
A man's dreams are an index to his greatness !
Аватар
Bishop
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от Bishop »

Нормално. При всички беше така. На първо четене не може нищо да се пише.
Аватар
KrayzieBone
В началото бе словото
Курс: друг

Мнение от KrayzieBone »

В залата, в която бях аз, имаше хора, които си водеха записки, докато диктуваха първия път. Предполагам, че не са ги видели, защото нищо не им казаха.
"Поука вместо омраза, усмивка вместо презрение."
Епикур

Ако спориш с идиот, вероятно точно същото прави и той.

"Никога не пропускайте шанса да млъкнете."
vicho_
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от vicho_ »

velichkov написа:

Е добре звучи, но диктуващият в 65-та изрично заяви, че при 1-ви прочет не може да се пише нищо, иначе рискуваме да ни анулират работата.
Е, кой луд ги спазва изрично тея правила :D Например, нас ни предупредиха, че като обявят края на времето за писане в някоя част, не може да я пипаме, ама въобще не искаха да се заяждат и можеше в рамките на минутка да си довършиш някои неща...
Друг е въпросът пък как може да ги заобиколиш. Грам нямаше да се притесня да си напиша думите на чина или ръката.
Аз обаче бях с настройката, че изпитът не е толкова важен и даже се оглеждах наляво-надясно да се порадвам на грешни отговори :) Ако не си спекан е далеч по-лесно...
Dplayer
От дъжд на вятър
Специалност: Право
Курс: първи

Мнение от Dplayer »

Bishop написа:Нормално. При всички беше така. На първо четене не може нищо да се пише.
Принципно така се процедира на диктовки. Но съм убеден, че е имало и cheating, а квесторите са си затворили очите :roll: . Аз не рискувах, да ми е мирна главата.
Madness, as you know, is like gravity. All it takes is a little push!
Аватар
Bishop
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от Bishop »

Dplayer написа:
Bishop написа:Нормално. При всички беше така. На първо четене не може нищо да се пише.
Принципно така се процедира на диктовки. Но съм убеден, че е имало и cheating, а квесторите са си затворили очите :roll: . Аз не рискувах, да ми е мирна главата.
Това си е изпит, а не контролно в училище. Няма смисъл от мамене, преписване и т.н., защото един ден се разбира, че не си бил за там и е било безсмислено от нарушаване на правилата само за да влезеш.
Аватар
rallie
Пишете, о, братя
Специалност: Business Administration
Курс: трети

Мнение от rallie »

Предполагам,че резултатите ще излязат понеделник или вторник . :lol: Късмет все пак на всички.
Dplayer
От дъжд на вятър
Специалност: Право

Мнение от Dplayer »

Ооо, аз имам надежда за до кая на седмицата, щом и по БЕЛ вече излязоха :) . Възможно е проверяващите да са си дали повече зор.
Madness, as you know, is like gravity. All it takes is a little push!
kittyondrugz
Пишете, о, братя
Специалност: Психология

Мнение от kittyondrugz »

Да,по БЕЛ ги има..значи,по тази логика трябва да излязат 100% до края на седмицата.Сигурно ги проверяват по-бързо,за да имат време,ако са объркали на някой оценката или смятането на бала онлайн-да го оправят.
Психология,първи курс.
pleasedontgo
В началото бе словото
Специалност: EG

Мнение от pleasedontgo »

Щом БЕЛ е излязъл, значи и за нас има надежда. Фингърс кросд :)
~~~

...Besame, frena el tiempo, haz crecer lo que siento... <3
http://www.youtube.com/watch?v=biUYbAk-S1w

...When you get you want, but not what you need ~
http://www.youtube.com/watch?v=JI-o25K6B-E

Lights will guide you home~
Заключено

Обратно към “КСК 2012-2013”