[КСК 2012] Журналистика и ВО vol. 2

Архив от КСК 2012-2013. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Boromir

Заключено
McDreamiell
В началото бе словото
Курс: първи

Re: [КСК 2012] Журналистика и ВО vol. 2

Мнение от McDreamiell »

Аз и да не се предлагам, то така се случва. Защото се водя като добър слушател, който уж знае какво се прави в любовта. А дефакто не може да оправи своята. :) :)
“The only way out of the labyrinth of suffering is to forgive.”
Аватар
outlander
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Мнение от outlander »

kartacha написа:
Bishop написа:Не можеш да тръгнеш да превъзпитаваш 18-19-годишни хора. : )
Това правя. Опити за изграждане на ценността система и превъзпитание. .
Значи искаш да налагаш твоята философия и ценностна система.Превъзходно 8) А ти твоя морал откъде си го ''изтеглил'' та толкова самоотвержено си тръгнал да превъзпитаваш хората :) Сега ако се окажеш религиозен тип направо ще те схрускам :twisted:
McDreamiell
В началото бе словото

Мнение от McDreamiell »

Моя го намерих написан на скрижали, които мълниеносно паднаха в хола ми. :lol: :lol:
ФулХаус
В началото бе словото
Специалност: кандидатстудент

Мнение от ФулХаус »

Колеги, направих доста интересен бал, 19.99, но надали ще ми е достатъчен. :lol:

Момичето с изрусения кичур и татуировката ( която не ми показа ), пиши ми. Искам да се видим! :roll:
Аватар
Bishop
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от Bishop »

hoppipolla написа:
Освен ако не си от типа "кошче за душевни отпадъци" като мен. :D
И аз се превръщам в такъв "тип" кошче напоследък :D Между другото, Nemalp създаде една хубава група, за ползващите социалните мрежи: https://www.facebook.com/groups/183392901791962/ Присъединявайте се и ме намерете - Елена Петрова съм аз =). Нямах възможност на устния да се запозная с повечето от вас, та сега наваксвам със социалните контакти :D
Звучи добре, но като че ли ми се иска да изчакам да ме приемат. Иначе браво на Nemalp за идеята де.

ФулХаус написа:Колеги, направих доста интересен бал, 19.99, но надали ще ми е достатъчен. :lol:

Момичето с изрусения кичур и татуировката ( която не ми показа ), пиши ми. Искам да се видим! :roll:
Може да не ти е достатъчен, но поне си се запознал с "момичето с изрусения кичур и татуировката". :)
Аватар
outlander
В началото бе словото

Мнение от outlander »

Аз пък си търся момиче с червен кичур :)
Аватар
dismisstorka
Живее, за да пише
Специалност: PR

Мнение от dismisstorka »

ФулХаус написа:Колеги, направих доста интересен бал, 19.99, но надали ще ми е достатъчен. :lol:

ееееееееееееех, имало е време и за лебов, аааа :))) Успех ти пожелавам, дано мацката ти пише. :)

И аз си харесах един младеж, ама освен да му хвърлям погледи/той беше седнал доста далеч от мен/, друго не направих. Очаквах, че ще стане като по филмите - обръща се, усмихва ми се, сяда до мен и...после разправяме на децата и внуците как сме се запознали на кандидатстудентския изпит по Журналистика през далееееееееечната 2012. :rr: :rr: :rr: Греда. :)
Serendipity. Look for something, find something else, and realize that what you've found is more suited to your needs than what you thought you were looking for.
Аватар
Bishop
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от Bishop »

dismisstorka написа:И аз си харесах един младеж, ама освен да му хвърлям погледи/той беше седнал доста далеч от мен/, друго не направих. Очаквах, че ще стане като по филмите - обръща се, усмихва ми се, сяда до мен и...после разправяме на децата и внуците как сме се запознали на кандидатстудентския изпит по Журналистика през далееееееееечната 2012. :rr: :rr: :rr: Греда. :)
Опиши го този младеж де. Можем и да се опитаме да помогнем. :)
McDreamiell
В началото бе словото

Мнение от McDreamiell »

^ Exactly, my point.
Аватар
dismisstorka
Живее, за да пише

Мнение от dismisstorka »

Bishop написа:
Тц. Срам ме е. :oops: Иначе доооста добре го запомних. Ако го мерна из факултета, ще му скоча, обещавам. И ще се похваля. :lol:
Serendipity. Look for something, find something else, and realize that what you've found is more suited to your needs than what you thought you were looking for.
Аватар
Bishop
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от Bishop »

http://www.youtube.com/watch?v=_NvrWciHrBw поздрав за влюбените или бъдещите такива. : )
dismisstorka написа:
Bishop написа:
Тц. Срам ме е. :oops: Иначе доооста добре го запомних. Ако го мерна из факултета, ще му скоча, обещавам. И ще се похваля. :lol:
Ах този срам.. Как ще се бориш с бюрокрацията след време, ако те е срам да опишеш момче, което си харесала. Ама хайде няма да те насилвам повече. :)
Nafarforii
В началото бе словото
Специалност: Политология
Курс: втори

Мнение от Nafarforii »

EEE, сега ми стана интересно дали и мен са ме заглеждали момите хахахаххах
.... THIS SHIT !
Аватар
hoppipolla
В началото бе словото
Специалност: -

Мнение от hoppipolla »

Звучи добре, но като че ли ми се иска да изчакам да ме приемат. Иначе браво на Nemalp за идеята де.
Bishop, ако искаш ми прати на л.с. линк с профила ти, ще ти пусна покана за приятелство и после ще те добавя към групата. Иначе не знам защо излиза като "secret group"
Аватар
dismisstorka
Живее, за да пише

Мнение от dismisstorka »

Аааа, не. Като не става дума за любов, съм си достатъчно отракана. Работата ми е свързана с хора. Ама не обичам в любовта аз да съм първата. Принципи. :)
Аватар
outlander
В началото бе словото

Мнение от outlander »

Мисля че bishop имаше предвид ,че ще изчака първо да го приемат в СУ :)

http://www.youtube.com/watch?v=YeU2dDUd ... re=related и от мен едно стържещо поздравче за несподелената любов :D
Заключено

Обратно към “КСК 2012-2013”