[КСК 2012] Журналистика и ВО vol. 2
Модератори: svetlio.varna, Boromir
-
McDreamiell
- В началото бе словото
- Курс: първи
Re: [КСК 2012] Журналистика и ВО vol. 2
Аз и да не се предлагам, то така се случва. Защото се водя като добър слушател, който уж знае какво се прави в любовта. А дефакто не може да оправи своята.

“The only way out of the labyrinth of suffering is to forgive.”
- outlander
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Значи искаш да налагаш твоята философия и ценностна система.Превъзходноkartacha написа:Това правя. Опити за изграждане на ценността система и превъзпитание. .Bishop написа:Не можеш да тръгнеш да превъзпитаваш 18-19-годишни хора. : )
-
McDreamiell
- В началото бе словото
Моя го намерих написан на скрижали, които мълниеносно паднаха в хола ми.

-
ФулХаус
- В началото бе словото
- Специалност: кандидатстудент
Колеги, направих доста интересен бал, 19.99, но надали ще ми е достатъчен.
Момичето с изрусения кичур и татуировката ( която не ми показа ), пиши ми. Искам да се видим!
Момичето с изрусения кичур и татуировката ( която не ми показа ), пиши ми. Искам да се видим!
- Bishop
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Звучи добре, но като че ли ми се иска да изчакам да ме приемат. Иначе браво на Nemalp за идеята де.hoppipolla написа:И аз се превръщам в такъв "тип" кошче напоследъкОсвен ако не си от типа "кошче за душевни отпадъци" като мен.Между другото, Nemalp създаде една хубава група, за ползващите социалните мрежи: https://www.facebook.com/groups/183392901791962/ Присъединявайте се и ме намерете - Елена Петрова съм аз =). Нямах възможност на устния да се запозная с повечето от вас, та сега наваксвам със социалните контакти
Може да не ти е достатъчен, но поне си се запознал с "момичето с изрусения кичур и татуировката".ФулХаус написа:Колеги, направих доста интересен бал, 19.99, но надали ще ми е достатъчен.![]()
Момичето с изрусения кичур и татуировката ( която не ми показа ), пиши ми. Искам да се видим!![]()
- outlander
- В началото бе словото
Аз пък си търся момиче с червен кичур 
- dismisstorka
- Живее, за да пише
- Специалност: PR
ФулХаус написа:Колеги, направих доста интересен бал, 19.99, но надали ще ми е достатъчен.![]()
Момичето с изрусения кичур и татуировката ( която не ми показа ), пиши ми. Искам да се видим!![]()
ееееееееееееех, имало е време и за лебов, аааа
И аз си харесах един младеж, ама освен да му хвърлям погледи/той беше седнал доста далеч от мен/, друго не направих. Очаквах, че ще стане като по филмите - обръща се, усмихва ми се, сяда до мен и...после разправяме на децата и внуците как сме се запознали на кандидатстудентския изпит по Журналистика през далееееееееечната 2012.
Serendipity. Look for something, find something else, and realize that what you've found is more suited to your needs than what you thought you were looking for.
- Bishop
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Опиши го този младеж де. Можем и да се опитаме да помогнем.dismisstorka написа:И аз си харесах един младеж, ама освен да му хвърлям погледи/той беше седнал доста далеч от мен/, друго не направих. Очаквах, че ще стане като по филмите - обръща се, усмихва ми се, сяда до мен и...после разправяме на децата и внуците как сме се запознали на кандидатстудентския изпит по Журналистика през далееееееееечната 2012.![]()
![]()
Греда.
-
McDreamiell
- В началото бе словото
^ Exactly, my point.
- dismisstorka
- Живее, за да пише
Тц. Срам ме е.Bishop написа:
Опиши го този младеж де. Можем и да се опитаме да помогнем.
Serendipity. Look for something, find something else, and realize that what you've found is more suited to your needs than what you thought you were looking for.
- Bishop
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
http://www.youtube.com/watch?v=_NvrWciHrBw поздрав за влюбените или бъдещите такива. : )

Ах този срам.. Как ще се бориш с бюрокрацията след време, ако те е срам да опишеш момче, което си харесала. Ама хайде няма да те насилвам повече.dismisstorka написа:Тц. Срам ме е.Bishop написа:
Опиши го този младеж де. Можем и да се опитаме да помогнем.Иначе доооста добре го запомних. Ако го мерна из факултета, ще му скоча, обещавам. И ще се похваля.
-
Nafarforii
- В началото бе словото
- Специалност: Политология
- Курс: втори
EEE, сега ми стана интересно дали и мен са ме заглеждали момите хахахаххах
.... THIS SHIT !
- hoppipolla
- В началото бе словото
- Специалност: -
- Адрес в галерията на СУ: -
Bishop, ако искаш ми прати на л.с. линк с профила ти, ще ти пусна покана за приятелство и после ще те добавя към групата. Иначе не знам защо излиза като "secret group"Звучи добре, но като че ли ми се иска да изчакам да ме приемат. Иначе браво на Nemalp за идеята де.
- dismisstorka
- Живее, за да пише
Аааа, не. Като не става дума за любов, съм си достатъчно отракана. Работата ми е свързана с хора. Ама не обичам в любовта аз да съм първата. Принципи. 
- outlander
- В началото бе словото
Мисля че bishop имаше предвид ,че ще изчака първо да го приемат в СУ 
http://www.youtube.com/watch?v=YeU2dDUd ... re=related и от мен едно стържещо поздравче за несподелената любов
http://www.youtube.com/watch?v=YeU2dDUd ... re=related и от мен едно стържещо поздравче за несподелената любов