[КСК 2012] Математика

Архив от КСК 2012-2013. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Boromir

Заключено
NEP
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Re: [КСК 2012] Математика

Мнение от NEP »

16.23 ми е бала с матура ! Може ли да ми кажете имам ли някакъв шанс за СИ, КН, ИС или Информатика !?
Аватар
losholosho
В началото бе словото
Специалност: nqmam

Мнение от losholosho »

хора... миналата година мин бал на 3то класиране е бил
Информационни системи редовно 13.50
Информатика редовно 12.39

МОЯТ БАЛ Е 14.50... ИМАМ ЛИ ШАНС СПОРЕД ВАС ?! Все пак сега сме по-малко хора ... не вярвам бала да се вдигне с много за тези специалности ? Вие както мислите ?
svetlio.varna
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: четвърти

Мнение от svetlio.varna »

vilyo - Да.
NEP - Да.
losholosho - Да.

Подробности :arrow: http://forum.uni-sofia.bg/forum/viewtop ... 85#p905485
Facebook
Изображение
vaskooo
От дъжд на вятър

Мнение от vaskooo »

При мене проблема с ТУ отпадна тъй като преди 3-4 часа разбрах че са излезли резултатите имам 5.60 :) :) :)
Наздраве. Успех на останалите :D

ПП: За статистиката има 9 над мене и 3 с моята оценка, така че с 5.50 или повече не са над 20 човека по всяка вероятност :D
kristiyanCHO
В началото бе словото
Специалност: Компютърни науки
Курс: първи

Мнение от kristiyanCHO »

С 5,50 и повече са 24 момчета.
Glow
В началото бе словото
Специалност: Информационни системи

Мнение от Glow »

18,08 бал би трябвало 2ро класиране без проблем да влезна СИ.
Въпроса ми е ако мой познати влезнат СИ пурво класиране а аз 2ро може ли да се запишем 1 група.(знам че ако е от 1во всички -може)
brasence
Постоянно присъствие
Обратна връзка:

Мнение от brasence »

Glow написа:18,08 бал би трябвало 2ро класиране без проблем да влезна СИ.
Въпроса ми е ако мой познати влезнат СИ пурво класиране а аз 2ро може ли да се запишем 1 група.(знам че ако е от 1во всички -може)
Разпрелението по групи излиза септември месец .... и ДА, възможно е 2ма души по взаимно съгласие да се разменят по групи (стига да се намери някой, който е съгласен да се смени)...
КН правеж

"Jer moj je zivot igra bez granica umorna prica, trganje stranica na kojim nista ne pise Jer moj je zivot vjecito padanje kad zbrojim poraze nista ne ostane samo jos vucem navike i sve na tome ostane" Tose Proeski
Аватар
Bibito
Пишете, о, братя

Мнение от Bibito »

Може и просто да ходиш на упражнения с друга група ;)
Glow
В началото бе словото
Специалност: Информационни системи

Мнение от Glow »

мерси за бързите отговори :)
Аватар
Victoria
Писаружяк

Мнение от Victoria »

funshui написа:Пробвах няколко пъти, пробвах и с различни браузъри - не става. Я дайте един линк да видим дали проверявам на същото място.
snejinkataa написа:
crycom написа:Изникна друг въпрос сега. Вече съм приет в ТУ, но аз искам повече в СУ. Възможно ли е да се запиша в ТУ и ако ме приемат в СУ, да се отпиша и да се запиша във ФМИ? Имате ли представа какви пари ще ми вземат в ТУ, ако се реша на такава еквилибристика?

При мен беше същото положението... Запиши се в ТУ, за да не си изгубиш мястото и ако до 8-ми август размислиш ти връщат 100% от семестриалната такса (идеално). Лично е проверено, а го пише и в сайта на ТУ. Така че, нищо не губиш, освен там някакви си левчета за разни работи дето ще попълниш (студентска книжка, формуляри разни и т.н.). Мен ме приеха КСТ ии още утре отивам да се записвам, пък като ми излезе на СУ класирането ще го мисля.

По дяволите. И аз смятах да направя така, обаче за да участвам във второ класиране, трябва да си оставя дипломата в СУ (а тя вече ще е в ТУ). След това видях, че некласираните кандидати участват автоматично в следващото класиране (без да оставят диплома), но аз съм писал и специалности, в които се влиза с много нисък бал, следователно все някъде ще съм приет и за да участвам на второ класиране трябва да оставя дипломата. Сега трябва да се надявам никъде да не ме приемат на първо класиране...много сложно става, дайте някои идеи
Тия неща се проучват малко по-рано, ама е късно вече така или иначе.
Ако в СУ си писал само неща, които би учил, направо отивай там и после отивай на второ класиране за по-добра позиция. Ако не си обаче... си прецакан и трябва да решаваш на база баловете до момента и т.н.
Изображение
Аватар
Unconscious
В началото бе словото
Специалност: Софтуерно инженерство

Мнение от Unconscious »

Имам 21.30 бал и съм писал СИ на 1во и КН на 2ро място. Та, искам да питам дали трябва според вас да съжалявам, че не съм писал КН на 1во място, т.е. че тя е по-добрата като цяло специалност, или отговорът е всяка си има плюсове и минуси ? Знам, че има и други такива теми, но нищо не става ясно от тях.
И вторият въпрос ми е кои езици за програмиране се учат в първи курс в СИ и съответно кои в КН ? Чух, че в СИ бил Java, а в КН - C++ ?
Once more I say goodbye, to you
Things happen but we don't really know why
If it's supposed to be like this, why do most of us ignore the chance to miss?
Аватар
losholosho
В началото бе словото
Специалност: nqmam

Мнение от losholosho »

^ първи курс е еднакво навсякъде а и има планове на обучението може там да разлгедаш по-подробно ;)
brasence
Постоянно присъствие
Обратна връзка:

Мнение от brasence »

Unconscious написа:Имам 21.30 бал и съм писал СИ на 1во и КН на 2ро място. Та, искам да питам дали трябва според вас да съжалявам, че не съм писал КН на 1во място, т.е. че тя е по-добрата като цяло специалност, или отговорът е всяка си има плюсове и минуси ? Знам, че има и други такива теми, но нищо не става ясно от тях.
И вторият въпрос ми е кои езици за програмиране се учат в първи курс в СИ и съответно кои в КН ? Чух, че в СИ бил Java, а в КН - C++ ?
Относто езиците.... всичко зависи от това кой ще ти преподава и ко ще му скимне.... година за година си е...
КН правеж

"Jer moj je zivot igra bez granica umorna prica, trganje stranica na kojim nista ne pise Jer moj je zivot vjecito padanje kad zbrojim poraze nista ne ostane samo jos vucem navike i sve na tome ostane" Tose Proeski
Аватар
marteen
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от marteen »

13.50 за ИС :shock: ... сега като си видях резултата от изпита мислех , че няма да съм студент във ФМИ с 16.30 бал ... ама тва малко ми върна надеждата :д
Аватар
ivchetoxx
В началото бе словото
Специалност: Софтуерно инженерство

Мнение от ivchetoxx »

marteen написа:13.50 за ИС :shock: ... сега като си видях резултата от изпита мислех , че няма да съм студент във ФМИ с 16.30 бал ... ама тва малко ми върна надеждата :д
Е как бе.. В математиките си от първо класиране, в ИС/инф 100% при второ, трето. Прегледайте минималните балове от миналата година и ще си върнете надеждата съвсем :D
Пък и то май няма да е проблем толкова влизането, колкото математиките първата година.. :?
Софтуерно инженерство, първи курс :)
Заключено

Обратно към “КСК 2012-2013”