[КСК 2012] Журналистика и ВО vol. 2

Архив от КСК 2012-2013. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Boromir

Заключено
Аватар
SugarWithSpice
От дъжд на вятър
Специалност: Журналистика
Курс: първи

Re: [КСК 2012] Журналистика и ВО vol. 2

Мнение от SugarWithSpice »

Друг път да разправят, че сме най-тъпия випуск!!!
"Най-хубавото се вижда само със сърцето. Най-същественото е невидимо за очите."
Екзюпери
Аватар
hoppipolla
В началото бе словото
Специалност: -
Курс: кандидат-студент

Мнение от hoppipolla »

Леле.. с тази 4,50 от писмен и 5,00 от устен и бал 25,63 на фона на 6-тиците ви, започвам да си мисля, че нямам шанс ;///
Аватар
Mirsenstein
В началото бе словото

Мнение от Mirsenstein »

Аз съм изненадващо доволна от себе си! 5 на писмения и 5,25 на устния (а само как ъм-ках...) и бал 27,04. Ако с езиците не се е получило, вероятно съм влязла Книгоиздаване и съм страшно радостна от факта ^^
Надявам се, че и останалите сте доволни (предвид стреса, на който ни подложиха с цялото това чакане...)
To make a prairie it takes a clover and one bee,—
One clover, and a bee,
And revery.
The revery alone will do
If bees are few.
Аватар
Sols
Танцуващия с клавиатури
Специалност: Журналистика
Обратна връзка:

Мнение от Sols »

hoppipolla написа:Леле.. с тази 4,50 от писмен и 5,00 от устен и бал 25,63 на фона на 6-тиците ви, започвам да си мисля, че нямам шанс ;///
Мда,има го тоя момент...Поеми си дълбоко въздух,до 30 има 13 дена,ще се побъркаш така. Направи като мен - аз ще си отпразнувам закриването на КСК за тази година,ще си видя гаджето да му обърна малко внимание,ще се позабавлявам,някои от приятелите си виждам за последно за бая време,защото едни заминават за чужбина,а други ще оставя тук...Помниш ли,лятото беше забавно преди :profileleft: Вече каквото можахме - направихме.
“Journalism can never be silent: that is its greatest virtue and its greatest fault. It must speak, and speak immediately, while the echoes of wonder, the claims of triumph and the signs of horror are still in the air.”
Аватар
hoppipolla
В началото бе словото
Специалност: -

Мнение от hoppipolla »

Sols написа:
hoppipolla написа:Леле.. с тази 4,50 от писмен и 5,00 от устен и бал 25,63 на фона на 6-тиците ви, започвам да си мисля, че нямам шанс ;///
Мда,има го тоя момент...Поеми си дълбоко въздух,до 30 има 13 дена,ще се побъркаш така. Направи като мен - аз ще си отпразнувам закриването на КСК за тази година,ще си видя гаджето да му обърна малко внимание,ще се позабавлявам,някои от приятелите си виждам за последно за бая време,защото едни заминават за чужбина,а други ще оставя тук...Помниш ли,лятото беше забавно преди :profileleft: Вече каквото можахме - направихме.
Абсолютно съм съгласна, Sols. Е, да се надяваме ако не на първо, то на второ класиране, задочно, ако не редовно да успея да вляза. Ще поседя до началото на август тук и после ще замина за Австрия, последното безгрижно лято там ще го прекарам. И септември, октомври дано да сме колеги с част от вас. Страхотни хора ще има в този факултет и определено всички заслужават да влязат! =) Здраве да е.
Аватар
Bishop
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от Bishop »

Много хубави оценки. За първи път мога да подкрепя тезата, че специално нашето поколение не е толкова затъпяло. :) Яд ме е само за моята 3.75 на писмения, но така е трябвало да бъде. Така като гледам в сравнение с писалите в темата май аз съм с един от най-ниските балове (24.21). Все пак продължавам да се надявам, че през октомври ще бъдем колеги. : )

И аз искам от сърце да благодаря на Търговецът за оказаната помощ.
Аватар
Torden
В началото бе словото
Специалност: Не особено специален
Обратна връзка:

Мнение от Torden »

Привет от мен - тази година правя опит да започна на чисто и е доста вероятно да станем колеги наесен. Успех!
FaolchuGray
В началото бе словото

Мнение от FaolchuGray »

Аз съм в абсолютна еуфория. Първо, тази сутрин влизам във facebook и гледам, че издателство "Изток-Запад" ми е искало приятелство. Първата ми реакция се изразява в следната емотикона O.o. Хванах се да им разглеждам снимките и попаднах на албум "Внимание, влиза Краля". Щракам си и гледам квестора от вчера - Петър Станимиров. Почудих се как да го тълкувам това, защото вчера точно този квестор ми се усмихваше много вежливо, помагаше ми точно в няколкото пъти в които зациклях и изрично ме попита за името ми. Отначало не знаех как да разтълкувам тази приятна изненада, но предположих, че няма да са ме скъсали.
Оценката ми е 4.50, като общият бал ми става 25.91, което няма как да не ми стигне за "Книгоиздаване". Време ми беше за лятна ваканция. На всички пожелавам успех с класиранията и много приятно лято, изпълнено с възможно най-детските и чисти емоции :)
Аватар
KristinaNesheva
В началото бе словото

Мнение от KristinaNesheva »

Поздравления на всички за хубавите оценки!
Аз имам 4.
Я сега някой от по-вещите в занаята,ако може да каже дали имам шанс за Журналистика.Оценките ми са:
БЕЛ- 5.95 , История - 6.00 , Журналистика(писмен ) 5.50 , Журналистика (устен) - 4
Общо балът ми е 26.95
Denislav
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от Denislav »

Поздравявам ви за хубавите оценки :) Сега,притаете дъх до 30ти,пийнете едно..така де,успокойте се . Повечето от тук ,едно 90 % сигурно ще сте приети :)
vasko
Драскач

Мнение от vasko »

Сега въпроса е как сме подредили специалностите. При мен, въпреки че малко от малко се провалих вчера на фона на останалите оценки съм набутал трите специалности, които предлага този факултет на първите три места и си мисля, че наистина трябва да съм вътре.
Аз си казах стоп да чета всякакви новини поне до Олимпиадата и ще се съсредоточа върху съвсем други неща на първо четене, поне докато излезне първо класиране. А, се надявам като ме приемат официално, тогава вече да съм на разположение на морето или нещо поне толкова приятно.
Успех и на вас и така. Мерси и успех и на Търговец на кристали и да деразе и да продължава да помага на непознати, най-малкото, както го направи с нас.
Аватар
Bishop
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от Bishop »

KristinaNesheva написа:Поздравления на всички за хубавите оценки!
Аз имам 4.
Я сега някой от по-вещите в занаята,ако може да каже дали имам шанс за Журналистика.Оценките ми са:
БЕЛ- 5.95 , История - 6.00 , Журналистика(писмен ) 5.50 , Журналистика (устен) - 4
Общо балът ми е 26.95
Имаш много голям шанс, така че споко. Не го мисли сега. Времето ще покаже.
Аватар
KristinaNesheva
В началото бе словото

Мнение от KristinaNesheva »

Bishop написа:
KristinaNesheva написа:Поздравления на всички за хубавите оценки!
Аз имам 4.
Общо балът ми е 26.95
Имаш много голям шанс, така че споко. Не го мисли сега. Времето ще покаже.
Благодаря ти.
Да,наистина,calm down! :D Лято е! По този повод,едно поздравче:

http://www.youtube.com/watch?v=VVncF6HHWI8
Аватар
Bishop
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от Bishop »

KristinaNesheva написа:Да,наистина,calm down! :D Лято е! По този повод,едно поздравче:

http://www.youtube.com/watch?v=VVncF6HHWI8
Ето и от мен - http://www.youtube.com/watch?feature=fv ... VpUGE&NR=1 : )
Аватар
KeepItClassy
В началото бе словото
Специалност: Връзки с обществеността

Мнение от KeepItClassy »

Браво на всички за това че сте преминали през всичкия този стрес. Надявам се всеки да са го приели където е искал!
На мен ми предстои другата година да мина през това и ми е доста притеснено и изобщо до скоро ми беше някаква мъгла цялата тази история с кандидатстването, но сега през последната година като поразгледах из форума и като чета вашите коментари ми се проясняват нещата и се надявам че и аз ще се справя догодина. Надявам се да запиша ВО, но все още се ослушвам и чета мнения, така че дано и сега таз годишните студенти да изказват мнения за университета и специалностите :)
Още веднъж искам да благодаря на хората, които са отделили от времето си и са се постарали да направят темите, защото са изключително полезни! :)
Inside my heart is breaking, My make-up may be flaking, But my smile, still, stays on.
Заключено

Обратно към “КСК 2012-2013”