информатика ще те вземат на второ класиране със сигурностcrycom написа:С бал 16.50 имам ли според вас някакъв шанс за Информатика или Информационни системи. За СИ и КН е ясно, че в никакъв случай няма да ми стигне.
ИС трудно,даже невъзможно
Модератори: svetlio.varna, Boromir
информатика ще те вземат на второ класиране със сигурностcrycom написа:С бал 16.50 имам ли според вас някакъв шанс за Информатика или Информационни системи. За СИ и КН е ясно, че в никакъв случай няма да ми стигне.
crycom написа:Изникна друг въпрос сега. Вече съм приет в ТУ, но аз искам повече в СУ. Възможно ли е да се запиша в ТУ и ако ме приемат в СУ, да се отпиша и да се запиша във ФМИ? Имате ли представа какви пари ще ми вземат в ТУ, ако се реша на такава еквилибристика?
това важи само за ту софияsnejinkataa написа:crycom написа:Изникна друг въпрос сега. Вече съм приет в ТУ, но аз искам повече в СУ. Възможно ли е да се запиша в ТУ и ако ме приемат в СУ, да се отпиша и да се запиша във ФМИ? Имате ли представа какви пари ще ми вземат в ТУ, ако се реша на такава еквилибристика?
При мен беше същото положението... Запиши се в ТУ, за да не си изгубиш мястото и ако до 8-ми август размислиш ти връщат 100% от семестриалната такса (идеално). Лично е проверено, а го пише и в сайта на ТУ. Така че, нищо не губиш, освен там някакви си левчета за разни работи дето ще попълниш (студентска книжка, формуляри разни и т.н.). Мен ме приеха КСТ ии още утре отивам да се записвам, пък като ми излезе на СУ класирането ще го мисля.
За ТУ-София става на въпрос. Лошото е, че второто класиране в СУ излиза на 7 август, т.е ще е надбягване с времето. Не е проблем да изгубя и част от внесената семестриална такса в ТУ, стига да не е 100%. Ако се отпиша след 8-ми знаете ли с каква част от парите ще трябва да се простя?Radeon написа:това важи само за ту софияsnejinkataa написа:crycom написа:Изникна друг въпрос сега. Вече съм приет в ТУ, но аз искам повече в СУ. Възможно ли е да се запиша в ТУ и ако ме приемат в СУ, да се отпиша и да се запиша във ФМИ? Имате ли представа какви пари ще ми вземат в ТУ, ако се реша на такава еквилибристика?
При мен беше същото положението... Запиши се в ТУ, за да не си изгубиш мястото и ако до 8-ми август размислиш ти връщат 100% от семестриалната такса (идеално). Лично е проверено, а го пише и в сайта на ТУ. Така че, нищо не губиш, освен там някакви си левчета за разни работи дето ще попълниш (студентска книжка, формуляри разни и т.н.). Мен ме приеха КСТ ии още утре отивам да се записвам, пък като ми излезе на СУ класирането ще го мисля.
ако си избрал като мен резервния ти вариант да е ту варна,защото там програмата на кст е коренно различна и е само от компютърни предмети без химия,физика...там не ти връщат нищо ако решиш да се откажеш
Може би, ама ако няма много кандидатстващи момичета с добри оценки и не вземат да вдигнат баловете, в което съм почти сигурна. Моя е 18.16 и се надявам за КН да вляза... писах на 2ро място информатика и се чудя ако ме приемат да я записвам лии... то бива математика, ама там...ЛУУУУУУКОВИЦАА написа:Бала ми е 17.93 и съм писала само СИ И КН дали ще се класирам .. :X
crycom написа:За ТУ-София става на въпрос. Лошото е, че второто класиране в СУ излиза на 7 август, т.е ще е надбягване с времето. Не е проблем да изгубя и част от внесената семестриална такса в ТУ, стига да не е 100%. Ако се отпиша след 8-ми знаете ли с каква част от парите ще трябва да се простя?Radeon написа:това важи само за ту софияsnejinkataa написа:crycom написа:Изникна друг въпрос сега. Вече съм приет в ТУ, но аз искам повече в СУ. Възможно ли е да се запиша в ТУ и ако ме приемат в СУ, да се отпиша и да се запиша във ФМИ? Имате ли представа какви пари ще ми вземат в ТУ, ако се реша на такава еквилибристика?
ако си избрал като мен резервния ти вариант да е ту варна,защото там програмата на кст е коренно различна и е само от компютърни предмети без химия,физика...там не ти връщат нищо ако решиш да се откажеш
Моля....Radeon написа:Някой знае ли дали СУ ще обединят резултатите от 1-ва и 2-ра сесия на изпита така че всеки да участва в класацията с по-високата си оценка от двата изпита,за да може да видиш точно на кое място си.
Например на мен ми трябва да съм в топ 200 за КН ИС СИ
на 1-я съм 140-сти
на 2-я 120-сти
но ако комбинират резултатите може и да се окажа над 200....