[КСК 2012] Математика

Архив от КСК 2012-2013. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Boromir

Заключено
Аватар
Radeon
В началото бе словото
Специалност: КН
Курс: първи

Re: [КСК 2012] Математика

Мнение от Radeon »

crycom написа:С бал 16.50 имам ли според вас някакъв шанс за Информатика или Информационни системи. За СИ и КН е ясно, че в никакъв случай няма да ми стигне.
информатика ще те вземат на второ класиране със сигурност
ИС трудно,даже невъзможно
Ай_ем_найс
В началото бе словото
Специалност: Софтуерно инженерство
Курс: кандидат-студент

Мнение от Ай_ем_найс »

Някое момче ,което има оценка от порядъка на 4.60-4.90 ще може ли да ми каже колко човека има пред него :)
vilyo
В началото бе словото

Мнение от vilyo »

С бал 15.15 имам ли някакъв шанс за някоя от компютърните специалности при 2-ро и 3-то класиране?
crycom
В началото бе словото

Мнение от crycom »

Изникна друг въпрос сега. Вече съм приет в ТУ, но аз искам повече в СУ. Възможно ли е да се запиша в ТУ и ако ме приемат в СУ, да се отпиша и да се запиша във ФМИ? Имате ли представа какви пари ще ми вземат в ТУ, ако се реша на такава еквилибристика?
Chessman
В началото бе словото

Мнение от Chessman »

Сега новият ми бал е 15.81 дали има шанс за нещо да ми стигне от цялото ФМИ?
Аватар
ivchetoxx
В началото бе словото
Специалност: Софтуерно инженерство

Мнение от ivchetoxx »

Трябва да те вземат в математиките и статистика... миналата година като гледам бала на математиката е бил 12 и нещо... демек с 3ка на на матура са били вътре, прави си извода сам..
Софтуерно инженерство, първи курс :)
Аватар
snejinkataa
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от snejinkataa »

crycom написа:Изникна друг въпрос сега. Вече съм приет в ТУ, но аз искам повече в СУ. Възможно ли е да се запиша в ТУ и ако ме приемат в СУ, да се отпиша и да се запиша във ФМИ? Имате ли представа какви пари ще ми вземат в ТУ, ако се реша на такава еквилибристика?

При мен беше същото положението... Запиши се в ТУ, за да не си изгубиш мястото и ако до 8-ми август размислиш ти връщат 100% от семестриалната такса (идеално). Лично е проверено, а го пише и в сайта на ТУ. Така че, нищо не губиш, освен там някакви си левчета за разни работи дето ще попълниш (студентска книжка, формуляри разни и т.н.). Мен ме приеха КСТ ии още утре отивам да се записвам, пък като ми излезе на СУ класирането ще го мисля.
donmito
В началото бе словото

Мнение от donmito »

Здравейте, някой може ли да ми каже колко човека са с оценка над 5.20?
Аватар
Radeon
В началото бе словото

Мнение от Radeon »

snejinkataa написа:
crycom написа:Изникна друг въпрос сега. Вече съм приет в ТУ, но аз искам повече в СУ. Възможно ли е да се запиша в ТУ и ако ме приемат в СУ, да се отпиша и да се запиша във ФМИ? Имате ли представа какви пари ще ми вземат в ТУ, ако се реша на такава еквилибристика?

При мен беше същото положението... Запиши се в ТУ, за да не си изгубиш мястото и ако до 8-ми август размислиш ти връщат 100% от семестриалната такса (идеално). Лично е проверено, а го пише и в сайта на ТУ. Така че, нищо не губиш, освен там някакви си левчета за разни работи дето ще попълниш (студентска книжка, формуляри разни и т.н.). Мен ме приеха КСТ ии още утре отивам да се записвам, пък като ми излезе на СУ класирането ще го мисля.
това важи само за ту софия
ако си избрал като мен резервния ти вариант да е ту варна,защото там програмата на кст е коренно различна и е само от компютърни предмети без химия,физика...там не ти връщат нищо ако решиш да се откажеш
ЛУУУУУУКОВИЦАА
В началото бе словото
Специалност: 0

Мнение от ЛУУУУУУКОВИЦАА »

Бала ми е 17.93 и съм писала само СИ И КН дали ще се класирам .. :X
crycom
В началото бе словото

Мнение от crycom »

Radeon написа:
snejinkataa написа:

ако си избрал като мен резервния ти вариант да е ту варна,защото там програмата на кст е коренно различна и е само от компютърни предмети без химия,физика...там не ти връщат нищо ако решиш да се откажеш
За ТУ-София става на въпрос. Лошото е, че второто класиране в СУ излиза на 7 август, т.е ще е надбягване с времето. Не е проблем да изгубя и част от внесената семестриална такса в ТУ, стига да не е 100%. Ако се отпиша след 8-ми знаете ли с каква част от парите ще трябва да се простя?
Аватар
snejinkataa
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от snejinkataa »

ЛУУУУУУКОВИЦАА написа:Бала ми е 17.93 и съм писала само СИ И КН дали ще се класирам .. :X
Може би, ама ако няма много кандидатстващи момичета с добри оценки и не вземат да вдигнат баловете, в което съм почти сигурна. Моя е 18.16 и се надявам за КН да вляза... писах на 2ро място информатика и се чудя ако ме приемат да я записвам лии... то бива математика, ама там...
Аватар
snejinkataa
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от snejinkataa »

crycom написа:
Radeon написа:
snejinkataa написа:

За ТУ-София става на въпрос. Лошото е, че второто класиране в СУ излиза на 7 август, т.е ще е надбягване с времето. Не е проблем да изгубя и част от внесената семестриална такса в ТУ, стига да не е 100%. Ако се отпиша след 8-ми знаете ли с каква част от парите ще трябва да се простя?

Най-вероятно ще трябва да преглътнеш тия 325 лв, защото май няма да ти ги върнат след 8-ми.
Аватар
Radeon
В началото бе словото

Мнение от Radeon »

Някой знае ли дали СУ ще обединят резултатите от 1-ва и 2-ра сесия на изпита така че всеки да участва в класацията с по-високата си оценка от двата изпита,за да може да видиш точно на кое място си.
Например на мен ми трябва да съм в топ 200 за КН ИС СИ
на 1-я съм 140-сти
на 2-я 120-сти
но ако комбинират резултатите може и да се окажа над 200....
brasence
Постоянно присъствие
Специалност: Компютърни науки
Обратна връзка:

Мнение от brasence »

Radeon написа:Някой знае ли дали СУ ще обединят резултатите от 1-ва и 2-ра сесия на изпита така че всеки да участва в класацията с по-високата си оценка от двата изпита,за да може да видиш точно на кое място си.
Например на мен ми трябва да съм в топ 200 за КН ИС СИ
на 1-я съм 140-сти
на 2-я 120-сти
но ако комбинират резултатите може и да се окажа над 200....
Моля....
Ами... да :D Може и така да се окаже....
За класацията взимат максималния бал, който може да се образува с оценките, които си изкарал от диплома/матура и изпит....
КН правеж

"Jer moj je zivot igra bez granica umorna prica, trganje stranica na kojim nista ne pise Jer moj je zivot vjecito padanje kad zbrojim poraze nista ne ostane samo jos vucem navike i sve na tome ostane" Tose Proeski
Заключено

Обратно към “КСК 2012-2013”