То не е до компанията,обаче с другите са се държали много човешки и са ги питали неща за тях самите,поинтересували са се от тях като хора...vasko написа:+1Sols написа:....
При мен това "ужасно" малко пресилва нещата, но не се чувствах приятно в тази компания.
[КСК 2012] Журналистика и ВО vol. 2
Модератори: svetlio.varna, Boromir
- Sols
- Танцуващия с клавиатури
- Специалност: Журналистика
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Re: [КСК 2012] Журналистика и ВО vol. 2
“Journalism can never be silent: that is its greatest virtue and its greatest fault. It must speak, and speak immediately, while the echoes of wonder, the claims of triumph and the signs of horror are still in the air.”
Я го дай насам, че аз гледам доста.Bishop написа: - когато споменах за сайта си за американски сериали и наградата, която спечели в БГ Сайт 2011
С тези резултати вече ни мъчат направо..
@Sols, За мен, щеше да е в пъти по-добре да ни питат защо искаме да се занимаваме с това, а не да разказваме за "кирливите ризи" на професията и се предполага, че ако станеме журналисти един ден и ще трябва да работиме с тези хора, които малко или много сме оплюли и те да ни помагат и т.н.
- Bishop
- Пишете, о, братя
- Курс: кандидат-студент
- Обратна връзка:
Заповядай - http://tvseriesbg.com : )vasko написа:Я го дай насам, че аз гледам доста.Bishop написа: - когато споменах за сайта си за американски сериали и наградата, която спечели в БГ Сайт 2011
С тези резултати вече ни мъчат направо..
А, вече съм се джойнал.
- outlander
- В началото бе словото
Само аз ли имах чувството ,че някое от многото симпатични момичета няма да издържи и ще се отдаде на желанието да брои смело до 12. Всичкият този грим рокли и прически искрено ме развеселиха : )
- Bishop
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Пошла работа.. за съжаление. : )outlander написа:Само аз ли имах чувството ,че някое от многото симпатични момичета няма да издържи и ще се отдаде на желанието да брои смело до 12. Всичкият този грим рокли и прически искрено ме развеселиха : )
Ха-ха-ха..."парад на суетата"outlander написа:Само аз ли имах чувството ,че някое от многото симпатични момичета няма да издържи и ще се отдаде на желанието да брои смело до 12. Всичкият този грим рокли и прически искрено ме развеселиха : )
И аз трябваше да си обуя балните обувки,ама на-прецаках се
Един приятел до мен даже се зачуди кои са тия фризьори и гримьори,които са отворили толкова рано
Бъди промяната,която искаш да видиш в света!М.Ганди
-
tydi
- В началото бе словото
Мен пък ме питаха какво мисля за рекламата с Асен Блатечки
Иначе бързо дойде моят ред.Някъде към 11:30 излезнах от университета.Много лошо ми повлия обаче няколкото разплакани ,които минаваха по коридора ...
И какво важно може да се каже по тази тема? Долна конспирация.Sols написа:Мен даже не ме оставиха по темите да си кажа всичко,на въпроса за шистовия газ толкова гадно ме прекъсна,а говорех нещо,което според мен беше важно...![]()
![]()
-
~ Iliana
- В началото бе словото
Да, от там съм.vasko написа:Познавайки България трябва да е от Сливен. Само предложение.
Наистина имаше доста момичета, които бяха прекалили, но имаше и такива, които все едно отиваха до кварталния магазин.Всеки, както си е преценил в крайна сметка.
-
tydi
- В началото бе словото
Bishop написа:Пошла работа.. за съжаление. : )outlander написа:Само аз ли имах чувството ,че някое от многото симпатични момичета няма да издържи и ще се отдаде на желанието да брои смело до 12. Всичкият този грим рокли и прически искрено ме развеселиха : )
Иначе имаше доста готини момичета ,но чак пък рокли и токчета ....
- LittleBlackStar
- Да живей словото
- Специалност: Славянска филология
- Курс: първи
Най-добрият вариант според мен беше просто тениска/риза и дънки и това е. Нямаше смисъл от цялото това контене...
"Най-щастливият човек на света не е този, който няма проблеми, а този, който се научава да живее с неща - далеч не идеални"
Славянска филология, 1-ви курс! 
~ Iliana , до кварталния магазин,ама за биричка,водчица...нещо такова 
Абе като цяло видях 10-ина момчета и момичета наистина добре облечени (така,де-непрекалили с нищо)
А иначе моята комисия си ме изслуша,а пък аз понеже обичам да говоря имаше какво да кажа
Абе като цяло видях 10-ина момчета и момичета наистина добре облечени (така,де-непрекалили с нищо)
А иначе моята комисия си ме изслуша,а пък аз понеже обичам да говоря имаше какво да кажа
Бъди промяната,която искаш да видиш в света!М.Ганди
Все едно някои девойки предишната вечер бяха кандидадствали да се увиват около стълб в нощен бар, но какво да се прави. Като ги гледам и се чудя по какъв начин са "спечелили" проверяващите на писмения изпит, но това ще си остане огромна дилема за мен.
izleznaha i sym vytre

izleznaha i sym vytre
Последно промяна от vasko на 17 Юли 2012, 15:40, променено общо 1 път.
- dismisstorka
- Живее, за да пише
- Специалност: PR
е чак пък тениска/риза и дънки не ми се струваше удачно. аз бях с блузка/но не спортна/, панталон и сандали на нормално висока платформа. Инак много се изкушавах да обуя 14-сантиметровите 
Serendipity. Look for something, find something else, and realize that what you've found is more suited to your needs than what you thought you were looking for.