[КСК 2012] Журналистика и ВО vol. 2
Модератори: svetlio.varna, Boromir
-
Nemalp
- Да живей словото
- Специалност: Публична администрация
- Курс: първи
Re: [КСК 2012] Журналистика и ВО vol. 2
Я, моля, хората, с които се запознах днес да се представят още веднъж, че с изкл. на Клаудия и Коцето не можах да ви хвана спатиите. Та, извинявайте, че не влязох с вас, но имах уговорка с четирима познати (3 момичета и 1 момче), та събрахме се накрая, обаче Вие вече бяхте влезли и така + реших, че едва ли на моята позната ще и' бъде приятно след коментара за външния и' вид. Че е екстравагантна, екстравагантна, но чак пък "Лейди Гага" ...
Та, така, иначе много ми се искаше да си поговорим повече и много се радвам, че се видяхме наживо. И русото момиче го бях засичал на другите изпити, но имена помня адски трудно : ) !
Та, така, иначе много ми се искаше да си поговорим повече и много се радвам, че се видяхме наживо. И русото момиче го бях засичал на другите изпити, но имена помня адски трудно : ) !
- Sols
- Танцуващия с клавиатури
- Специалност: Журналистика
- Обратна връзка:
Мдаа,липсват ти очилата на профилната снимка,ето защо не се сетихЕр Малка написа:Аз бях с "Осъдени души"Sols написа:Иначе Елена ако не ме лъже паметта четеше 'Осъдени души'Някъде около мен ли си била?
![]()
“Journalism can never be silent: that is its greatest virtue and its greatest fault. It must speak, and speak immediately, while the echoes of wonder, the claims of triumph and the signs of horror are still in the air.”
- Шепот
- Стенограф
- Специалност: Книгоиздаване
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Това ме прави наистина ужасно щастлива!FaolchuGray написа:Шепот, тъкмо от твоя блог и блога на Мила взех информация за специалността и 'клъвнах'![]()
Еее, ти си отвсякъде мой човек!!Ер Малка написа:Аз застанах твърдо зад протестите =) И книгоиздаване съм писала, само ВО и книгоиздаване, а след като от комисията ме питаха и им отговорих, бяха много изненадани. =дШепот написа:Някой от вас застана ли на страната на протестите, поне един?
Въпросът ми няма нищо общо с това как сте се представили, а само с личното ми любопитство на завършваща ФЖМК, която редовно ходи на тези протести.
Иии, някой иска да учи Книгоиздаване? Браво, страхотна специалност е това!
Стискам ви палци и на двамата за Книгоиздаване!
На всички форумци ви стискам палци да влезете първо желание!
~ Кътчето ~
-
MadlenP
- В началото бе словото
- Специалност: -
- Адрес в галерията на СУ: -
Явно всички са се хвърлили за екология, пък аз показах, че мога да дам примери за безобразията на БНТ и БТВ и го ударихме на лаф, къде искам да работя!Ер Малка написа:И мен много ме е яд. А и си вкарах автогол като казах, че съм от Русе, защото ме пираха за събитията от 1989 в Гюргево и аз казах, че не знам. После се сетих, че знам, баси. И за шистовия нищо не казах :/MadlenP написа:Мен ми зададоха само един въпрос за екология, говорихме 90% за медиите, защото това ми беше силния въпросМисля, че се получи добре. После ме хвана яд, че не говорих за шистов газ, там съм богиня!
Една неистова любов, обсебване, зараза на душата, от която никъде не можеш да се скриеш, от която никога не можеш да избягаш. Любов по-страшна от страха, по-жива от живота. Няма думи, свещи, комплименти. Няма тела. Нито цветя и усмивки. Няма аз и ти, ние двамата. Любов, в която аз съм ти.
-
Nafarforii
- В началото бе словото
- Специалност: Политология
- Курс: втори
Пичове, ще пренатоварите сайта на софийския от кликане 
.... THIS SHIT !
- mellow
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Оо "Осъдени души" е страхотна книга, а филмът по нищо не й отстъпва! Любими са ми - и Димов, и Въло Радев са гении!Ер Малка написа: Аз бях с "Осъдени души"![]()
Иначе и аз бях сред последните, които изпитаха - бях много, много смазана и неадекватна, но комисията беше готина и мисля, че мина добре
- rallie
- Пишете, о, братя
- Специалност: Business Administration
- Курс: трети
Има ли някакъв шанс да ги качат днес
,или по-скоро утре 
- Mirea
- В началото бе словото
- Специалност: българска филология, френска
- Обратна връзка:
И аз това се чудя и проверявам през 5 секунди 
Welcome to Wonderland !
- DDimitrinaa
- В началото бе словото
- Специалност: Книгоиздаване
- Адрес в галерията на СУ: -
Добър вечер хора 
Много пъстър ден беше днес,с това чакане до последно,лудницата на последните 30 човека..
Прекарах си невероятно,особено на края с шегите на момчетата зад мен.
Бях при осма комисия и целия изпит мина като готино лафче..
Стискам палци на всички
Много пъстър ден беше днес,с това чакане до последно,лудницата на последните 30 човека..
Прекарах си невероятно,особено на края с шегите на момчетата зад мен.
Бях при осма комисия и целия изпит мина като готино лафче..
Стискам палци на всички
You, you may say. I'm a dreamer, but I'm not the only one. :}
Ходих да се разхождам 3 часа и се връщам с идеята, че ще са качени и нищо. Ех, защо и мене не ме питаха къде искам да работя...
-
~ Iliana
- В началото бе словото
Мен ме изтеглиха към 2 - 2 и нещо.Вече бях претръпнала и просто нямах търпение всичко да мине.
Бях в 6-та комисия и ме държаха много малко време, около 5 минути.След толкова чакане направо ми се видя като секунди самият изпит.
Като цяло бяха симпатични, усмихваха се, даже ми се стори, че вече бяха супер отпуснати и гледаха колкото се може по-бързо да минавам.
Определено имаше заяждания.. някъде по-нагоре четох, че тази русата е казала на някой, че говори с клишета.. на мен същото ми го каза.
Мъжът беше супер спокоен, почти не се обади.Само в началото спомена, че в града ми имало много хубави праскови.
Накараха ме веднага да почвам да говоря и не ме оставяха много, много да се доизкажа, а веднага ме прекъсваха с някакъв въпрос, което не знам дали е лошо или хубаво.. Като че ли на втория въпрос за медиите ми се получи по-добре.Честно казано ми беше доста странно, но определено беше едно гооолямо изживяване.
Бях в 6-та комисия и ме държаха много малко време, около 5 минути.След толкова чакане направо ми се видя като секунди самият изпит.
Като цяло бяха симпатични, усмихваха се, даже ми се стори, че вече бяха супер отпуснати и гледаха колкото се може по-бързо да минавам.
Определено имаше заяждания.. някъде по-нагоре четох, че тази русата е казала на някой, че говори с клишета.. на мен същото ми го каза.
Мъжът беше супер спокоен, почти не се обади.Само в началото спомена, че в града ми имало много хубави праскови.
- KristinaNesheva
- В началото бе словото
Абсолютно същото беше и при мен...!Аз съм тази с клишетата~ Iliana написа:Мен ме изтеглиха към 2 - 2 и нещо.Вече бях претръпнала и просто нямах търпение всичко да мине.![]()
Определено имаше заяждания.. някъде по-нагоре четох, че тази русата е казала на някой, че говори с клишета.. на мен същото ми го каза.![]()
Мъжът беше супер спокоен, почти не се обади.Само в началото спомена, че в града ми имало много хубави праскови.Накараха ме веднага да почвам да говоря и не ме оставяха много, много да се доизкажа, а веднага ме прекъсваха с някакъв въпрос, което не знам дали е лошо или хубаво.. Като че ли на втория въпрос за медиите ми се получи по-добре.Честно казано ми беше доста странно, но определено беше едно гооолямо изживяване.
- velichkov
- В началото бе словото
При мен мина горе-долу добре, бях при 7-ма комисия - жена(май с руси кичури и не беше едра) с мъже от 2-те си страни. Докато говорих по 1-вата тема изглеждаха доволни, особено жената постоянно се усмихваше, по 2-рата тема беше същата работа, особено ги впечатляваше като използвах статистики или като давах интересни примери. Всичко беше супер докато накрая сам не се набутах, казах, че трябва да се борим за това да направим медиите максимално прозрачни и неподкупни, жената ме попита как може да стане това и доста се смутих и не казах нищо смислено. Като цяло мисля, че останаха доволни, а и бяха много готини. На излизане видях в тетрадката на мъжа, който не се обади изобщо най-отдолу 1-на 5-ца, сигурно се е отнасяла за мен, дано другите да са ми писали по-висока оценка, че ми трябва над 5.50 
A man's dreams are an index to his greatness !
- sunny.v.b
- Форумозавър Рекс
- Специалност: Връзки с обществеността
Събуждам се и очаквам резултати, ама....
velickov, сигурно си видял на предния човек резултата. Аз виждах напълно ясно тетрадката на този пред мен и видях оценката на четиримата преди мен още със сядането. Само дето човекът пишеше доста ситно и не успях да видя какво си записва за мен. Но оценките бяха с големи цифри, оградени в кръгче.
velickov, сигурно си видял на предния човек резултата. Аз виждах напълно ясно тетрадката на този пред мен и видях оценката на четиримата преди мен още със сядането. Само дето човекът пишеше доста ситно и не успях да видя какво си записва за мен. Но оценките бяха с големи цифри, оградени в кръгче.
"..вечно и свето е само мъртвото,
живото живее в грях."
One more depending on a prayer
And we all look away
People pretending everywhere
It's just another day
живото живее в грях."
One more depending on a prayer
And we all look away
People pretending everywhere
It's just another day
- velichkov
- В началото бе словото
Ами възможно е, просто докато говорих проверяващите си записваха някакви неща, а тази 5-ца беше най-отдолу, дано да е повече. Интересно ми е дали всеки казва оценка и се смята средно аритметично или 3-мата квестори я обсъждат. 
A man's dreams are an index to his greatness !