Ръце
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
Ръце
Днес както си карам и си пуша по едно време ме засърбя носа. И хубаво - с едната ръка си държа цигарата, с другата се чеша/бъркам си в носа/уатевър и с коя ръка да карам?! Не става така!
Хората разполагаме с крайно недостатъчен брой ръце!
Предлагам това да се добави в списъка с оплаквания в случай, че някой някога намери Създателя
Междувременно можем да ползваме тая тема да бистрим какъв всъщност е правилния или прагматичния брой ръце. И крака докато сме на темата... и всякакви други израстъци, за които се сетите
Хората разполагаме с крайно недостатъчен брой ръце!
Предлагам това да се добави в списъка с оплаквания в случай, че някой някога намери Създателя
Междувременно можем да ползваме тая тема да бистрим какъв всъщност е правилния или прагматичния брой ръце. И крака докато сме на темата... и всякакви други израстъци, за които се сетите
The more you want, the easier you are to exploit
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право (р)
- Курс: пети
- Обратна връзка:
Re: Ръце
Мислите ми по тази тема в момента са твърде нецензурни, за да ги споделя в публичен раздел 
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.

- Dr Dulcamara
- Постоянно присъствие
- Специалност: Физика
- Курс: завършил
Днес минавайки по бул. "Мариа Луиза" около 18:15, при подлеза в началото на ул. "Пиротска" видях/чух човек, който без инструментален съпровод пееше песента "Ръцете ти" ...
http://vbox7.com/play:a1e988e7
Това беше първото, което ми дойде на ум, когато прочетох името на тази тема.
П.П.
Дано не съм излязъл извън темата.
http://vbox7.com/play:a1e988e7
Това беше първото, което ми дойде на ум, когато прочетох името на тази тема.
П.П.
Дано не съм излязъл извън темата.
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Докторе, в спам-тема ще трябва да се постараете доооста повече, за да излезете извън темата.
В момента си мисля, че ако имах трета ръка, вероятно щях да пиша по-бързо по клавиатурата...
В момента си мисля, че ако имах трета ръка, вероятно щях да пиша по-бързо по клавиатурата...
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.

- clinical_dead
- Вазов
- Специалност: Биология и химия
- Курс: втори
- Адрес в галерията на СУ: clinical_dead
Ако имах повече ръце, щях да съм още по-некоординирана.
Най-редовно докато слушам музика ми звъни другия телефон и започвам да говоря преди да съм си изключила музиката, така че и трето ухо (с което да слушам хората в градския) ще ми бъде в повече.

- Dr Dulcamara
- Постоянно присъствие
- Специалност: Физика
- Курс: завършил
MidwinterSun написа:Докторе, в спам-тема ще трябва да се постараете доооста повече, за да излезете извън темата....
Трета ръка:
- fluffy cloud
- Легендарен флуудър
Я, Силвето почервеня. Мисията изпълнена
.
Аз винаги съм си мислела, че си трябва трета ръка, с която спокойно да можеш да се почесваш по гърба по цялата му дължина. А не да се кълчиш, за да достигнеш труднодостъпните местенца. А и по време на душ ще е хубаво да има достъп до целия гръб , въпреки че си има своя чар някой друг да ти изтрие гърба. Зависи кой, де...
Аз винаги съм си мислела, че си трябва трета ръка, с която спокойно да можеш да се почесваш по гърба по цялата му дължина. А не да се кълчиш, за да достигнеш труднодостъпните местенца. А и по време на душ ще е хубаво да има достъп до целия гръб , въпреки че си има своя чар някой друг да ти изтрие гърба. Зависи кой, де...
I wanna fall from the stars straight into your arms
- fluffy cloud
- Легендарен флуудър
Че как, три е толкова симетрично число. Две в края и една по средата. Липсва ви въображение! 
I wanna fall from the stars straight into your arms
- clinical_dead
- Вазов
- Специалност: Биология и химия
- Курс: втори
- Адрес в галерията на СУ: clinical_dead
Приятелят ми смята, че между циците трябва да има още цици! Пък и според мен не е място за ръце ( не и моите ). 

- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Аз всъщност бих агитирала за една хубава, гъвкава опашка. Хем ще е донякъде естетически издържана, хем ще е симетрична, хем ще служи добре за почесване на гърба.