Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
Някой може ли да ми каже ако на ансар шита сам запълнил едно кръгче и после сам го задраскал че се обърках и попълних тоя отговор които според мене е верен, и въпроса ми е ще ми зачетат ли отговора ако е верен? става дума за изпита по английски във ВТУ на 14ти
и мен ме притеснява,че на едно място обърках,ама не бях запълнила кръгчето докрай и го задрасках. надявам се да гледат внимателно тея проверяващи. иначе една грешка от невнимание
то и аз така на 2 пъти задрасках отговора койот вече бях попълнила и попълних друг...ама споко, квесторката каза че уж можело...в крайна сметка ако си сбъркал ще си поправиш естествено!
Дори и да си на верен път, ако просто седнеш на пътя ще те прегазят...
Picklenose написа:той беше за филологийте,аз не ходих ще ходя на другия
Picklenose, не е само за филологиите, за всички специалности става...а иначе и аз ще ходя и на втория вариант...just in case
ами аз на брошурката,която имам за унито..пише,че се кандидатства с този изпит за философи англ филилогия и т.н. ...2рия вариант е за маркетинг,туризъм и т.н....надявам се не съм се объркал