[КСК 2012] Журналистика и ВО vol. 2

Архив от КСК 2012-2013. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Boromir

Заключено
Аватар
Sols
Танцуващия с клавиатури
Специалност: Журналистика
Курс: първи
Обратна връзка:

Re: [КСК 2012] Журналистика и ВО vol. 2

Мнение от Sols »

Ралинка написа:
Sols написа:Аз да похваля пичовете дето ни взимаха да ни водят до комисиите. Тия,дето от нас последните отнасяха аплодисментите,пича с тениската на Rainbow и другия с него. Супер готини и печени,опитваха се всякак да ни развеселят и ни вкарваха шегички докато ни водеха,че да ни разпуснат. Евала на момчетата (мъжете,фту)! Много готини!

Да,напълно съм съгласна!Момчетата (мъжете,фту) :) , бяха страшно готини,и симпатични :oops:
Най-много ми хареса въпроса "а успокоителни носите ли си?" , бях по-отпред и го чух :lol:
Аз докато слизах по стълбите бях позеленяла сякаш отивам да ме колят и те ме бъзикнаха такива,викат ми 'Спокойно де,дишай,мокрим те с маркуча,пускаме ти ток и ако оцелееш си тръгваш,не е трудно'. После пред стаята този с ризата се спря,попита откъде сме с момичето,което също чакаше и почна да обяснява,че от нашия край са най-хубавите моми :) Ако не бях точно в такава обстановка бих решила,че направо си ни сваляше ;) Накрая след като излязох другия с тениската на Рейнбоу много усмихнато и топло ми пожела успех и каза,че мога вече да дишам...Изобщо страшни пичове ;)
“Journalism can never be silent: that is its greatest virtue and its greatest fault. It must speak, and speak immediately, while the echoes of wonder, the claims of triumph and the signs of horror are still in the air.”
FaolchuGray
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Мнение от FaolchuGray »

Васко, ти не беше ли един доста висок dude с жълта тениска? Защото си спомням, че бяхме останали съвсем малко и извикаха Васил, а малко след това и мен... Аз бях един тип с черна тениска и непоносимо изморен/заспал поглед.
Предварително се извинявам за офф-топика.
Аватар
Ралинка
В началото бе словото

Мнение от Ралинка »

Sols написа:
Ралинка написа:
Sols написа:Аз да похваля пичовете дето ни взимаха да ни водят до комисиите. Тия,дето от нас последните отнасяха аплодисментите,пича с тениската на Rainbow и другия с него. Супер готини и печени,опитваха се всякак да ни развеселят и ни вкарваха шегички докато ни водеха,че да ни разпуснат. Евала на момчетата (мъжете,фту)! Много готини!

Да,напълно съм съгласна!Момчетата (мъжете,фту) :) , бяха страшно готини,и симпатични :oops:
Най-много ми хареса въпроса "а успокоителни носите ли си?" , бях по-отпред и го чух :lol:
Аз докато слизах по стълбите бях позеленяла сякаш отивам да ме колят и те ме бъзикнаха такива,викат ми 'Спокойно де,дишай,мокрим те с маркуча,пускаме ти ток и ако оцелееш си тръгваш,не е трудно'. После пред стаята този с ризата се спря,попита откъде сме с момичето,което също чакаше и почна да обяснява,че от нашия край са най-хубавите моми :) Ако не бях точно в такава обстановка бих решила,че направо си ни сваляше ;) Накрая след като излязох другия с тениската на Рейнбоу много усмихнато и топло ми пожела успех и каза,че мога вече да дишам...Изобщо страшни пичове ;)
Е,този пич с ризата (е,те бяха двама с ризи,де),стоеше пред вратата на комисия 1 :)
Бъди промяната,която искаш да видиш в света!М.Ганди
vasko
Драскач

Мнение от vasko »

Не, не, Аз минах рано.
Аватар
Иван Попов
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Иван Попов »

Другари, ако има съфорумци от онази последната група от 30 души, които минахме накрая - пуснете едно ЛС.

Иначе аз проблеми с чакането нямах никакви, беше ми приятно през цялото време - много положителни емоции даже бих казал :)
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Мнение от Търговецът на кристал »

McDreamiell написа:...има страхотни цитати като:
...
Иииии болна тема ми е този сериал, затова спирам с рекламата :D
О, за мен няма сериал, който да бие "Criminal Minds" по отношение на цитатите. А тая реч беше нещо уникално (ама ако се хванеш да я слушаш, я чуй цялата - финала си го бях направила на cover photo във Фейса).
А ето това (oт 05:50) ме е разплаквало неколкократно. В тая сцена я принуждават да напусне и я местят. В момента тренирам финалните думи на финалната й реплика - от 06:51 ("...because I finally understand there are things we don't want to happen but have to accept; things we don't want to know but have to learn and people we can't live without but have to let go.") да ми станат мантра. Налага се. И песента е страхотна, а мацката е уникално красива, колкото и да не си падам по руси.

Стига, стига офтопик. Препоръчвам сериала, ама си има тема за тая работа във форума.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Аватар
Sols
Танцуващия с клавиатури
Специалност: Журналистика
Обратна връзка:

Мнение от Sols »

Аз се запознах с няколко страшни сладура,а даже на една мацка дължа една цигара ;) Момичето,което се се ослушваше за буквата 'К' :D
Иначе Елена ако не ме лъже паметта четеше 'Осъдени души',а покрай нас щъкаха още едно високо момче с адски много къдрици и дълбок глас,още един висок пич,който блудкаво си мисля,че се казваше Иван - имаше леко дълга обемна коса. Иии още един майтапчия,чието име така и не хванах,но пък разказваше сносни вицове за Мечо Пух :D
“Journalism can never be silent: that is its greatest virtue and its greatest fault. It must speak, and speak immediately, while the echoes of wonder, the claims of triumph and the signs of horror are still in the air.”
Denislav
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от Denislav »

Въпреки дългото,маратонско чакане (само последните знаем какво беше хаха) аз си се забавлявах,което за такъв сериозен изпит звучи странно,но наистина ми беше много приятно.Запознах се със страхотни хора и си говорихме сякаш се познаваме от години..Пичовете,които викаха редичките са адски веселяци,особено брадясалият ,още на първата сесия си имаме закачка да пием бира хаха.Темите бяха лесни,аз минах обаче сравнително бързо,което ме тревожи.Очаквах да ме държат по-дълго.Допълнителните въпроси,които ми бяха зададени ми харесаха също много..абе един шашав,леко изтощителен и приятен ден си беше :)

И успех на всички !!

П.С. въйй,че готини колежки (живот и здраве) ще имаме ние мъжките екземпляри :lol: :lol:

П.С. 2 -6 часа и 22 минути,да се запише някъде ! :D
Аватар
Enough
В началото бе словото

Мнение от Enough »

Аз бях при комисия 4... неше ужасно ... Казаха ми : "Погледни темите и започни, когато си готов", След 5 секунди започвай ...!!!
Прочетох си 1та тема на глас преди за започна и коментар: "Това ли ти е най-силния аргумент" >,<. След този момент ми отиде цялото настроение и надъханост ... отвратителен ден ... бях подготвен по тези теми .. уви споменах 1/5та от нещата, които можеш ... сякаш искаха възможно най-бързичко да ме разкарат ... в комисия 4 ... нямаше препитване над 5 мин... адски съм разочарован
McDreamiell
В началото бе словото

Мнение от McDreamiell »

В 11-та на 4-тия - точно обратното. Леко и спокойно - сякаш имаме цял ден на разположение да си лафим. ^^
“The only way out of the labyrinth of suffering is to forgive.”
Denislav
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от Denislav »

Enough написа:Аз бях при комисия 4... неше ужасно ... Казаха ми : "Погледни темите и започни, когато си готов", След 5 секунди започвай ...!!!
Прочетох си 1та тема на глас преди за започна и коментар: "Това ли ти е най-силния аргумент" >,<. След този момент ми отиде цялото настроение и надъханост ... отвратителен ден ... бях подготвен по тези теми .. уви споменах 1/5та от нещата, които можеш ... сякаш искаха възможно най-бързичко да ме разкарат ... в комисия 4 ... нямаше препитване над 5 мин... адски съм разочарован
И аз не успях да си кажа всичко,много идеи ми хрумнаха още като прочетох темите,но всичко свърши доста бързичко.В моя случай го отдавам на факта,че и самата комисия вече беше поизморена,пък и най-вероятно главите на клетите хорица са станали на тупан .Да не бързаме със заключенията,все пак тези хора преподават и имат опит с подобни изпити от много години,така че може и от няколко изречения да добият представа за дадения кандидат .
Сега остава само да чакаме и да се надяваме,пък каквото сабя покаже.

http://www.youtube.com/watch?v=tbNlMtqrYS0 хайде един поздрав за унилите ;)
Аватар
shannna
В началото бе словото
Специалност: -

Мнение от shannna »

А случайно да са питали някого дали в семейството му има журналисти? Защото мен ме питаха и ми замириса леко на връзкарство... :)
Аватар
Сънчо
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Сънчо »

Въпреки че чаках и аз близо 6ч., останах с много положителни впечатления от всички готини хора,които внасяха настроение до изпитващите, които се държаха много добре. Епичен край преживяхме на кандидатстудентския сезон и определено ще спя много сладко довечера ^_^
... а колко е очарователен хаосът на пеперудите <3
Denislav
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от Denislav »

Сънчо написа:Въпреки че чаках и аз близо 6ч., останах с много положителни впечатления от всички готини хора,които внасяха настроение до изпитващите, които се държаха много добре. Епичен край преживяхме на кандидатстудентския сезон и определено ще спя много сладко довечера ^_^
Хахахах,не само ти :) Наистина си беше епос,но пък повечето се запознахме и си прекарахме хубаво .
Ер Малка
Вазов
Специалност: Връзки с обществеността
Курс: втори

Мнение от Ер Малка »

Sols написа:Иначе Елена ако не ме лъже паметта четеше 'Осъдени души'
Аз бях с "Осъдени души" :) Някъде около мен ли си била? :D
MadlenP написа:Мен ми зададоха само един въпрос за екология, говорихме 90% за медиите, защото това ми беше силния въпрос :) Мисля, че се получи добре. После ме хвана яд, че не говорих за шистов газ, там съм богиня!
И мен много ме е яд. А и си вкарах автогол като казах, че съм от Русе, защото ме пираха за събитията от 1989 в Гюргево и аз казах, че не знам. После се сетих, че знам, баси. И за шистовия нищо не казах :/

Шепот написа:Някой от вас застана ли на страната на протестите, поне един? :lol:
Въпросът ми няма нищо общо с това как сте се представили, а само с личното ми любопитство на завършваща ФЖМК, която редовно ходи на тези протести.

Иии, някой иска да учи Книгоиздаване? Браво, страхотна специалност е това! :)
Аз застанах твърдо зад протестите =) И книгоиздаване съм писала, само ВО и книгоиздаване, а след като от комисията ме питаха и им отговорих, бяха много изненадани. =д
"Quiero hacer contigo lo que la primavera hace con los cerezos."
Заключено

Обратно към “КСК 2012-2013”