Архив от КСК 2012-2013. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
Някой от вас застана ли на страната на протестите, поне един?
Въпросът ми няма нищо общо с това как сте се представили, а само с личното ми любопитство на завършваща ФЖМК, която редовно ходи на тези протести.
Иии, някой иска да учи Книгоиздаване? Браво, страхотна специалност е това!
Аз не застанах на нито една страна и обясних защо. Но честно казано бях повече против протеста срещу закона за горите специално. Но разбира се протестиращите имаха право, просто не мисля, че може да се погледне само от една страна.
Последно промяна от sunny.v.b на 16 Юли 2012, 16:23, променено общо 1 път.
"..вечно и свето е само мъртвото,
живото живее в грях."
One more depending on a prayer
And we all look away
People pretending everywhere
It's just another day
Шепот, тъкмо от твоя блог и блога на Мила взех информация за специалността и 'клъвнах' За протестите даже не знам какво говорих. Чувствам се, сякаш тъкмо съм победил Пениуаиз от едноименния роман на С. Кинг - колкото повече време минава от изпита, толкова по-малко си спомням какво говорих и какво се случи.... (-.-)
Аз също бих записала Книгоиздаване, но не се учи задочно, а аз редовна студентка да ставам - не, мерси!!!
Serendipity. Look for something, find something else, and realize that what you've found is more suited to your needs than what you thought you were looking for.
И аз бях от последните..пред предпоследна във 2ра комисия..във 2 и нещо влязох,блазе ви на тези,които са влезли в 11-12..Бях буквално умряла-главата ме болеше и цялата се бях схванала,пък възможностите ми да мисля си бяха отишли някъде 2 квесторки ни извикаха мен и още една госпожица при 2ра комисия и казаха,че била най-готината..ще видим Не ми се сториха заплашителни,те и те бяха изморени..Мисля,че ще разберат защо не съм била много в час след 6 и половина часа.
Така като чета, съвсем вероятно е да качат оценките днес. На нашия изпит бяхме с 1/3 по-малко от вас, продължи до значително по-късно (както казах, аз минах малко преди 16:00, а след мен имаше още 20-30 души) и пак качиха оценките същата вечер (между 20:00 и 23:30, не мога да ви кажа час - малко след 8 вечерта още ги нямаше, а в 11 и половина вече ги бяха качили). Така че да, ако няма някакъв проблем, би трябвало да ги научите след няколко часа.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..." В края на ноември
Аз да похваля пичовете дето ни взимаха да ни водят до комисиите. Тия,дето от нас последните отнасяха аплодисментите,пича с тениската на Rainbow и другия с него. Супер готини и печени,опитваха се всякак да ни развеселят и ни вкарваха шегички докато ни водеха,че да ни разпуснат. Евала на момчетата (мъжете,фту)! Много готини!
“Journalism can never be silent: that is its greatest virtue and its greatest fault. It must speak, and speak immediately, while the echoes of wonder, the claims of triumph and the signs of horror are still in the air.”
Хахахааааааа, бъзикаш ли се... вчера я слушах в едно фен-клипче на Criminal Minds: http://www.youtube.com/watch?v=gNnA6-qtWbo. Изобщо не е изпипано, но го оставих докрай, защото песента ме кефи. И бях много сигурна, че я бяха използвали в една от сериите, но нещо съм в грешка, понеже не намерих нищо подобно. А ми звучи супер позната и то от сериал, който гледам. Драми, драми... хАбен мозък... Може да е била от някое фен-видео на Хаус, примерно.
А клипът е супер!
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..." В края на ноември
На мен ми напомня на Grey's Anatomy (<3) като звучене и текст, но е малко вероятно да е от там.
А кавъра е страхотен наистина. Затова и съм ги follow-нал във youtube-то.
“The only way out of the labyrinth of suffering is to forgive.”
Ъъъъъъъх, и да е от "Анатомията на Грей", няма никакъв шанс да я знам точно пък оттам. Гледала съм няма и две серии (и то оттук-оттам) Ама да не спамя, че не ви е до сериали (а би трябвало да е, като се замисля).
Горещо ти го препоръчвам - отвъд целия лекарски сюжет има много сълбока линия за хората, чувствата, идеалите, морала и т.н. Освен страхотна сюжетна линия и невероятен саундтрак, има страхотни цитати като:
At the end of the day faith is a funny thing. It turns up when you don't really expect it. It's like one day you realize that the fairy tale may be slightly different than you dreamed. The castle, well, it may not be a castle. And it's not so important happy ever after, just that its happy right now. See once in a while, once in a blue moon, people will surprise you , and once in a while people may even take your breath away.
Maybe we like the pain. Maybe we're wired that way. Because without it, I don't know; maybe we just wouldn't feel real. What's that saying? Why do I keep hitting myself with a hammer? Because it feels so good when I stop.
Иииии болна тема ми е този сериал, затова спирам с рекламата
“The only way out of the labyrinth of suffering is to forgive.”
Мен ми зададоха само един въпрос за екология, говорихме 90% за медиите, защото това ми беше силния въпрос Мисля, че се получи добре. После ме хвана яд, че не говорих за шистов газ, там съм богиня!
Една неистова любов, обсебване, зараза на душата, от която никъде не можеш да се скриеш, от която никога не можеш да избягаш. Любов по-страшна от страха, по-жива от живота. Няма думи, свещи, комплименти. Няма тела. Нито цветя и усмивки. Няма аз и ти, ние двамата. Любов, в която аз съм ти.
Sols написа:Аз да похваля пичовете дето ни взимаха да ни водят до комисиите. Тия,дето от нас последните отнасяха аплодисментите,пича с тениската на Rainbow и другия с него. Супер готини и печени,опитваха се всякак да ни развеселят и ни вкарваха шегички докато ни водеха,че да ни разпуснат. Евала на момчетата (мъжете,фту)! Много готини!
Да,напълно съм съгласна!Момчетата (мъжете,фту) , бяха страшно готини,и симпатични
Най-много ми хареса въпроса "а успокоителни носите ли си?" , бях по-отпред и го чух
Бъди промяната,която искаш да видиш в света!М.Ганди
FaolchuGray написа:Слънчогледке, именно тези неща ми минаваха през главата, докато си пътувах към родния град, но мен не ме е яд, че съм казал малко. Аз си знам, че за 1 минута няма да измисля нищо съществено да им кажа. Яд ме е, че при оценка 5.25 на писмения и първо желание "Книгоиздаване" ми трябва едната 3-ка, за да вляза, а предвид представянето ми изобщо не съм сигурен дали успях да я изкарам....
Горе-долу и аз се чувствам така. И сега размишлявам дали заради мнoгoто хора няма да им такива с по-ниски оценки на този изпит. http://www.youtube.com/watch?v=Ac_87o0UWUg
btw, не виждам какво лошо има докато чакаш пред вратата да ти кажат въпросите и да размишляваш няколко минути, за да си кажеш всичко ясно и стегнато. Малко от главата за краката е цялата тази работа. Много хора и имаш време да си помислиш и няма и минута. И този писмен изпит може да го сложат за 14:00, защото се предполага, че трябва да "раждаме" идеи, а в 09:00 не си толкова деен и т.н.
Последно промяна от vasko на 16 Юли 2012, 18:31, променено общо 1 път.