Така че си е напълно нормално да искам да оставя някви книги и учебници
Въпроси относно общежитията !!!!, vol. 2
- The_Viper
- Легендарен флуудър
- Курс: трети
Re: Въпроси относно общежитията !!!!, vol. 2
Ххм, не е така. последното изречение не съм съгласна с него! Аз затова се изнасям, защото има едно изречение в заповедта, което е подчертано и което казва, че на есен задължително се настаняваме в същата стая в която сме били досега, стига да сме изявили желание в съответното заявление.
Some nights I still can't sleep
And the voices pass with time
And I keep...
And I keep...
На теория може да не успееш да се класираш. Последната година настаниха всички, ама пък преди години такава опасност си имаше. Или пък, представи си, че по някаква причина изтървеш срока за кандидатстване...
Да, все неща, които надали ще се случат, но са възможни.
Да, все неща, които надали ще се случат, но са възможни.

-
mimikrmvr
- В началото бе словото
- Специалност: Софтуерно инженерство
- Курс: първи
Също така може някой да се настани през лятото в твоята стая! Казвам го от опит, мислех си, че лятото са забранени местенията, но преди 1 седмица при мен дойде нова съквартирантка, така че не знам до колко ще имаш късмета да си запазиш стаята без да плащаш лятото. 
- The_Viper
- Легендарен флуудър
Значи казвам това което съм чула от човек от комисията и това което ми каза той няма нищо общо с това, което вие говорите. И мисля, че на него вярвам повече от колкото на хората от този форум, защото той ми е помогнал, а вие не помня с нещо да сте ми помагали
Може да Viktoria, винаги има и лош шанс, но на ТЕОРИЯ имам достатъчно висок успех за да се класирам, освен това досега не съм изпускала срокове така че този аргумент пък беше абсолютно смехотворен! Срока е близо 20 дни ... как по точно смяташ че ще го изпусна, dearie?
Както и да е , доста се отклонихте от темата, ясно е че адекватен отговор на моите питания няма да получа точно тук. Ще го потърся другаде.
Благодаря!
Може да Viktoria, винаги има и лош шанс, но на ТЕОРИЯ имам достатъчно висок успех за да се класирам, освен това досега не съм изпускала срокове така че този аргумент пък беше абсолютно смехотворен! Срока е близо 20 дни ... как по точно смяташ че ще го изпусна, dearie?
Както и да е , доста се отклонихте от темата, ясно е че адекватен отговор на моите питания няма да получа точно тук. Ще го потърся другаде.
Благодаря!
And I keep...
And I keep...
Е, всичко това са си мои теории, може да нямат общо с действителността, но са достатъчен фактор, който да възпрепятства нещата.
А срока за кандидатстване може да го изтървеш по ред причини... После имаш и срок за настаняване, който също може да пропуснеш (ако не си в България, примерно). А СБО няма гаранция, че това няма да се случи. Ти сигурно знаеш за себе си, но няма как да им го докажеш.
Както и да е, приключвам дискусията, тъй като наистина не е необходима. Успех.
А срока за кандидатстване може да го изтървеш по ред причини... После имаш и срок за настаняване, който също може да пропуснеш (ако не си в България, примерно). А СБО няма гаранция, че това няма да се случи. Ти сигурно знаеш за себе си, но няма как да им го докажеш.
Както и да е, приключвам дискусията, тъй като наистина не е необходима. Успех.

-
Spookyy
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Здравейте :] Тази година кандидатствам в СУ и имам въпрос относно разпределението по социален критерии (един родител). От кога до кога е срокът за подаване на молбите? И наемът за общежитията същият ли е, понеже някъде прочетох, че студентите с неизвестни или починали родители плащат 30%, но не ми стана ясно има ли намаление при един родител? Предварително благодаря. :]
- thegirl
- Легендарен флуудър
- Курс: семестриално завършил
Няма, плащаш си същия наем и консумативи както всички.
Предимството ти е, че 100% ще си настанен на общежитие.
Новоприети студенти подават документи онлайн от 1.09 до 10.09.2012г.
Това е заповедта: http://uni-campus.net/editor/files/Zapo ... iavane.pdf
Предимството ти е, че 100% ще си настанен на общежитие.
Новоприети студенти подават документи онлайн от 1.09 до 10.09.2012г.
Това е заповедта: http://uni-campus.net/editor/files/Zapo ... iavane.pdf
Бъди себе си, има достатъчно други хора. 
- iprodanov
- Пишете, о, братя
- Специалност: КН у ФМИ
- Курс: втори
Ако се запиша с 2ма приятели, дали ще ни настанят и 3мата в 1 стая? 
- The_Viper
- Легендарен флуудър
А кви пари ще ми искат когато ида на касите, за да си платя всичко /при положение че ще напускам лятото, да уточня/?
And I keep...
And I keep...
- thegirl
- Легендарен флуудър
- Курс: семестриално завършил
Ако има свободна стая и като попълвате документите, ако сте посочили, че искате да сте заедно, може. Но не е 100% сигурно.iprodanov написа:Ако се запиша с 2ма приятели, дали ще ни настанят и 3мата в 1 стая?
Плащаш си всичко, което не си платила, включително и наем и консумативи до деня, когато напускаш.The_Viper написа:А кви пари ще ми искат когато ида на касите, за да си платя всичко /при положение че ще напускам лятото, да уточня/?
Бъди себе си, има достатъчно други хора. 
-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
Не е и 5% сигурно, аз от три години си пиша с кого искам да бъда и после ходя по 5 пъти да искам да ни местят в една стая и три години не съм дочакал този звезден моментthegirl написа:Ако има свободна стая и като попълвате документите, ако сте посочили, че искате да сте заедно, може. Но не е 100% сигурно.iprodanov написа:Ако се запиша с 2ма приятели, дали ще ни настанят и 3мата в 1 стая?
Кой е най-хубавия блок? Разбрах че 51ви е в най-добро състояние. Може ли отнякъде да ми покажете снимки на стаите и блока отвътре че ми е интересно 
До колкото разбрах може да посочиш в кой блок искаш и като имаш висок бал се класираш за него. Ще съм много благодарен ако някой сподели снимки
До колкото разбрах може да посочиш в кой блок искаш и като имаш висок бал се класираш за него. Ще съм много благодарен ако някой сподели снимки
-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
Това, дето хората с висок бал трябвало да се класират където искат, го има като пожелание от години, надявам се скоро да стане и реалност. За 51 блок - във фейсбук групата има снимки и др. информация: http://www.facebook.com/groups/314901836200/ 18 блок също е ремонтиран.
Е че кво е това нещо бе не е справедливо така :/
Искам да си платя общежитието през ePay или eBG(тук си регистрирах картата,но се оказа че в момента не могат да изпълнят услугата ,поради някакви несъгласия със СУ
).Искам да попитам някой дали има дебитна карта на банка ДСК,която е регистрирал в ePay и е успял да си плати,понеже аз я регистрирах на банкомат на банка ДСК,но ми показва,че наличната сума в момента е 0.00 лв ,което съвсем не е така.