А някой да има информация за мин. балове от мин. година щото тея от МУ са мн потайни и нищо не мога да намеря! Даже не знам кога ще ми излезнат резултатите!
Изпита по биология в Медицинския университет от днес
Модератори: svetlio.varna, Boromir
- Angelina_Jolie
- В началото бе словото
то тва за момчетата е пределно ясно! ама пак хубу че има там някъв минимален бял щото иначе.. мн лошо! мин. година определено бяха мн по-лесни темите! ясно е че и сега третата тема ще е решаваща, мн е дълга, иначе не е мн трудна!
А някой да има информация за мин. балове от мин. година щото тея от МУ са мн потайни и нищо не мога да намеря! Даже не знам кога ще ми излезнат резултатите!
- Morning Star
- От дъжд на вятър
Ооо направо не вярвам на очите си! Темите са били супер лесни! По някаква случайност са се паднали теми, които бях назубрила много добре и дори още ги помня. А пък тая тема за гаметогенезата дори беше последната тема,която научих преди да спра с подготовката по биология.Вече почвам да съжалявам що не се явих на изпита 
- Angelina_Jolie
- В началото бе словото