За Деца-екстремистчета: Пейнтбол
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
- Joyride
- Пишеща машина
август месец
иначе по-добре на по-голям терен ,защото като гледам само от форума ще им запълним пространството
и аз като боромир имам няколко познати, които ще се навият със сигурност .. на голямо, на голямо и супер забава
иначе по-добре на по-голям терен ,защото като гледам само от форума ще им запълним пространството
The sun is gonna keep on shining.On brighter days,on the horizon.My love for you will always keep on rising
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
- nrggirl
- Легендарен флуудър
- Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
- Обратна връзка:
абе Берс, а нали можеш да си играеш докато си свършиш топчетата?!? в смисъл, че ако трябва да е до първо уцелване, аз ще си замина скоропостижно, и само ще ме е яд за парите, без да съм си направила купона
...
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.
Щастливо безработна!!!
Щастливо безработна!!!
- Berserker
- Легендарен флуудър
- Специалност: MO, Master
- Курс: завършил
играе се на рундове, игрите са 2 типа: deathmach (последния оцелял) и capture the flag, убитите вдига ръка и сядат настрани, чакайки да свърши рунда, после всичко почва отначалоnrggirl написа:абе Берс, а нали можеш да си играеш докато си свършиш топчетата?!? в смисъл, че ако трябва да е до първо уцелване, аз ще си замина скоропостижно, и само ще ме е яд за парите, без да съм си направила купона...
- Berserker
- Легендарен флуудър
Таксата е 16 (а не 15)лв, срещата най-вероятно ще остане за 22-23 юли, на последната спирка на авт. 213,214,76- самата игра ще е от 10 примерно, желаещите да ми пишат ЛС или да отговрорят тук!!!
Колкото до въпроса на кака, правилата си ги правят играещите, винаги може да определем respawn time - който е убит се връща в базата за 2 или 3 минути, там си има служител които почиства екипа, и като изтече наказателното време "убитият" възкръсва.
Колкото до въпроса на кака, правилата си ги правят играещите, винаги може да определем respawn time - който е убит се връща в базата за 2 или 3 минути, там си има служител които почиства екипа, и като изтече наказателното време "убитият" възкръсва.
Последно промяна от Berserker на 15 Юли 2006, 19:26, променено общо 1 път.
- Berserker
- Легендарен флуудър
Първата игра ще бъде със сигуност или в събот аили неделя, съответно 22 или 23 Юли. Час не сме определили защото скаме да видим на кого кога е удобно, самата игра обикновено продължава 2-3 часа, пишете ако сте свободни и имате възможност, казвайте и кога ви е удобно, за да определим и час. Ако имате въпроси вижте сайта дето дадох, или питайте тука 
"Елате вие да не идваме ние!"
"Елате вие да не идваме ние!"