И аз, човек! Трябваше НИЕ да сме ТЕЗИ, които са отворили ТЕМАТА.FloWersOfEviL написа:НИМОА да повярвам, че някой пусна тази тема преди мен!!! Участвала съм в 2 чата с такова заглавие, по дяволите! Не е честно, НИМОА!!!
НИМОА БЕ
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
И аз, човек! Трябваше НИЕ да сме ТЕЗИ, които са отворили ТЕМАТА.FloWersOfEviL написа:НИМОА да повярвам, че някой пусна тази тема преди мен!!! Участвала съм в 2 чата с такова заглавие, по дяволите! Не е честно, НИМОА!!!
Нямах идея, че форонците са такива фенове на туриЗЪМА. Кога ще организираме групи до Нимоа? Лодки ли ще ползваме или самолет? Как ще се разпределим по бунгалата? Толкова много въпроси, толкова малко време. Хайде.Nimoa is one of the most prosperous islands and provides quite a lot of different facilities. Aside from Misima Island Nimoa is the only island with a hospital. Nimoa's hospital was set up by the Catholic Mission and can be found in the main village in the Southwest of the island. It also has a Secondary School, a College and a dormitory for students from other islands. Nimoa also sports a netball court and a full-sized soccer green thanks to the local soccer enthusiast Steven.
За кво са ми яйца, аз си имам!fak написа:значи, когато христо почне да снася цветни яйца, и аз ше престана да мога..
Не знам тя откъде го е научила, ама не съм го научила от нея, а ние двете със съвместни усилия култивирахме НИМОА-културата и изготвяхме плана за интегрирането й във форумната общност, включително и отварянето на тема с тва заглавиеМила написа:Ети, не че нещо, ама откъде мислиш, че го е наиучила тоя лаф Диана?
Ни моа си е мое!
Ни моа да повярвам,че се опитвате да ми го присвоите!