Архив от КСК 2012-2013. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
ColdHardBitch написа:pleasedontgo напълно съм съгласна с теб. Аз живея на 10 минути от СУ и пак гледам да тръгна възможно най-рано. Незнам как ги мислят тея неща нащте връсници.. Ако за изпит закъсняваш какво остава когато започнеш работа (ако се стигне до тоя момент..)?! Всеки луд с номера си.. някой с цели представления..
А относно преписването: матурата по АЕ и при мен имаше едно подобие на момиче, което деликатно ми прегледа листчето на няколко пъти.. За какво губят времето на хората да им проверяват работите след като знаят, че НИЩО не знаят..
sunny.v.b написа:А глагол имало ли е към него, защото ако е имало не знам как съм го пропуснала ;д
нямаше глагол в самият вариант... ама горе в изречението си имаше is и none of идваше точно пред is ... аз затова се чудих защо на neither и nor са им сложили is, като горе в изречението имаше is, а ние трябваше да трансформираме частта точна до думата преди is..
Значи изобщо не съм го огледала тоя въпрос...
"..вечно и свето е само мъртвото,
живото живее в грях."
One more depending on a prayer
And we all look away
People pretending everywhere
It's just another day
ani_ani написа:А някой писал ли е в желанията си "Биология и английски език" ?
Аз,но ми е бая надолу в списъка с желанията и живея с надеждата,че няма да вляза това. Не ме питай защо го писах. Иначе някой зн ли за коя дата са обявени резултати?
“Journalism can never be silent: that is its greatest virtue and its greatest fault. It must speak, and speak immediately, while the echoes of wonder, the claims of triumph and the signs of horror are still in the air.”
ani_ani написа:А някой писал ли е в желанията си "Биология и английски език" ?
Аз,но ми е бая надолу в списъка с желанията и живея с надеждата,че няма да вляза това. Не ме питай защо го писах. Иначе някой зн ли за коя дата са обявени резултати?
same here, на мен ми е на 16-то място чак. А на този етап се надявам, че вече под 2-ро не би трябвало да падна.
Maeve написа:Няма конкретна дата, но най-вероятно е да излязат около 25-ти.
Защо чак около 25-ти? За изпитите по история и български език дават срок от около десет дни за обявяване на резултатите. По английски защо да е по - различно? Все пак би следвало компютър да провери теста.
Maeve написа:Няма конкретна дата, но най-вероятно е да излязат около 25-ти.
Защо чак около 25-ти? За изпитите по история и български език дават срок от около десет дни за обявяване на резултатите. По английски защо да е по - различно? Все пак би следвало компютър да провери теста.
10 работни дни, т.е. без да броим Събота и Неделя => около 25-ти.
Madness, as you know, is like gravity. All it takes is a little push!