[КСК 2012] Журналистика и ВО vol. 2

Архив от КСК 2012-2013. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Boromir

Заключено
Thailand
В началото бе словото

Re: [КСК 2012] Журналистика и ВО vol. 2

Мнение от Thailand »

Аз искам отново да попитам Търговеца за принципа на "викане" на изпита. До колкото разбрах отиваме в зала 272 в 8 сутринта и стоим там докато не ни извикат, което е малоумно, тъй като повечето ще ги извикат след 3-4-5-6 часа ?! :Alvarin_33:
Nemalp
Да живей словото
Специалност: Публична администрация
Курс: първи

Мнение от Nemalp »

Да, миналите години един чичка е теглил напосоки пликове с личните карти и така : ) !
FaolchuGray
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Мнение от FaolchuGray »

Хубавото при задаването на по-общи въпроси е, че ще можем да ги свържем с друга нашумяла тема, като пуснем някакъв паралел от едното към другото. Всъщност, въпросите са общо 3, нали така?
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Мнение от Търговецът на кристал »

Дам, Тай, правилно си разбрал/а. Аз минах към 16:00, така че - за пореден път - пригответе се за доста чакане. То може да минете и след час или два, ама може да минете и след осем.
Давате си личните карти на влизане, нареждат ги на масата и избират измежду тях на случаен принцип. И така някои минават след по-малко от час, а други - на свечеряване. Айде, не на свечеряване, ама след мене останаха едно 25-30 души. Не мога да ви кажа колко кандидати сме били, нямам представа - но и ние бяхме в 272.

Въпросите са 3, ако не броим допълнителните, които могат (и имат правото) да ви зададат. И не са чаааааааааак толкова общи, не се успокоявайте предварително. "Насилието в медиите", да речем, си е общ въпрос, ама не става да говорите за... де да знам... рязането на лентички от Борисов, понеже там се чувствате по-подготвени.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
vasko
Драскач

Мнение от vasko »

Или пък затова, че Фандъкова откриваше асансьор за инвалиди преди изборите за кмет на София или Цветанов пешеходна зона в Бургас или Павлова парк в Ямбол.:D
Denislav
От дъжд на вятър
Курс: кандидат-студент
Обратна връзка:

Мнение от Denislav »

Мен много ми се ще да дадат нещо и относно проблема с бездомните кучета,което също си е сериозен казус.
Аватар
LittleBlackStar
Да живей словото
Специалност: Славянска филология

Мнение от LittleBlackStar »

Има много неща, за които могат да ни питат. Все пак, България далеч не е от "най-безпроблемните" страни. Имаме си доста теми за коментиране или поне почти всеки ден аз се убеждавам в това... :roll:
"Най-щастливият човек на света не е този, който няма проблеми, а този, който се научава да живее с неща - далеч не идеални"

:mrgreen: Славянска филология, 1-ви курс! :mrgreen:
Аватар
Sols
Танцуващия с клавиатури
Специалност: Журналистика
Обратна връзка:

Мнение от Sols »

Добре де,мен в чакането никак не ме бива...Не може ли да си имаме нещичко - книга,квот ще да е,нещо,с което да си губим времето...Аз не мога да седя на едно място половин час да ме подстрижат,представи си ме сега да чакам да ме изпитат...
И още нещо да питам - ако имам 2 например,тази 2ка не ме сваля от класирането,нали. Смисъл ще ми се прибави към бала 2ка и пак ще си участвам в класирането,не е като да ме скъсат и да отпадна изобщо?
“Journalism can never be silent: that is its greatest virtue and its greatest fault. It must speak, and speak immediately, while the echoes of wonder, the claims of triumph and the signs of horror are still in the air.”
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Късат те и не участваш. Няма логика да е другояче, до класиране са допуснати кандидатите, които имат положителни оценки на всички изпити за специалността, а положителните оценки са в диапазона 3.00-6.00.
За книга и прочее - не знам. Аз си лафих през цялото време с едно момиче от Казанлък. После станахме колежки, ама тя пък замина за САЩ след първи курс.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Nemalp
Да живей словото

Мнение от Nemalp »

Sols, за какво ти е книга ?! Ще има над 300 човека в залата. Тръгваш между редовете и се запознаваш - гаранция, докато се запознаеш с всички и си кажете по две-три приказки ще дойде твоят ред :lol: !
Аватар
Sols
Танцуващия с клавиатури
Специалност: Журналистика
Обратна връзка:

Мнение от Sols »

Има логика ;) И в двете...
“Journalism can never be silent: that is its greatest virtue and its greatest fault. It must speak, and speak immediately, while the echoes of wonder, the claims of triumph and the signs of horror are still in the air.”
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Е, двойка на изпит означава, че си скъсан. Скъсаните на който и да е изпит от КСК не участват в класирането за специалностите, за които се кандидатства със съответния изпит. Все едно кандидат за право да пита дали участва в класирането, ако има 2 на изпита по история, примерно.
В края на ноември
Nemalp
Да живей словото

Мнение от Nemalp »

http://www.facebook.com/groups/183392901791962/

Който иска да налазва : ) !
Аватар
dismisstorka
Живее, за да пише
Специалност: PR

Мнение от dismisstorka »

Охх, аз се чудя дали има смисъл да се натоварвам този уикенд и да ровичкам из разни статии...пламна ми главата през изминалата седмица и ми се ще да си почина, но пък ми се струва, че не е зле малко да си рефрешна информацията за актуалните събития... какво ще ме посъветвате?

П.П. докато чакаме, има ли вариант да палваме по цигарка отвън? :)
Serendipity. Look for something, find something else, and realize that what you've found is more suited to your needs than what you thought you were looking for.
Аватар
LittleBlackStar
Да живей словото
Специалност: Славянска филология

Мнение от LittleBlackStar »

И на мен ми се иска да я има тая опция, защото иначе ще откача :), но.... Няма, до колкото знам. :roll:
"Най-щастливият човек на света не е този, който няма проблеми, а този, който се научава да живее с неща - далеч не идеални"

:mrgreen: Славянска филология, 1-ви курс! :mrgreen:
Заключено

Обратно към “КСК 2012-2013”