[КСК 2012] Английски език

Архив от КСК 2012-2013. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Boromir

Заключено
Аватар
ColdHardBitch
Драскач
Курс: кандидат-студент

Re: [КСК 2012] Английски език

Мнение от ColdHardBitch »

pleasedontgo напълно съм съгласна с теб. Аз живея на 10 минути от СУ и пак гледам да тръгна възможно най-рано. Незнам как ги мислят тея неща нащте връсници.. Ако за изпит закъсняваш какво остава когато започнеш работа (ако се стигне до тоя момент..)?! Всеки луд с номера си.. някой с цели представления.. :shock: :lol:

А относно преписването: матурата по АЕ и при мен имаше едно подобие на момиче, което деликатно ми прегледа листчето на няколко пъти.. За какво губят времето на хората да им проверяват работите след като знаят, че НИЩО не знаят.. :lol:
Aко говориш на Господ си религиозен, ако Господ ти говори си психично болен!!
Аватар
Maeve
Легендарен флуудър

Мнение от Maeve »

... Изображение
Не свършва нещото, което непрекъснато започва.
Dplayer
От дъжд на вятър
Специалност: Право
Курс: първи

Мнение от Dplayer »

johniebg написа:Здравейте, драги англоговорящи!
Искам да се допитам до вас, защото от деня на изпита съм се хвърлил в тревога относно правилното администриране на изпита си. Когато трябваше да попълвам темата т.е. вариант 2, квесторът я написа на дъската. Но тъй като аз имам проблем с очите си, въпреки че съм с очила, не видях, че "вариант" е написано с малка буква, а аз го изписах с главна и след това го поправих. Също така чух, че в една от залите квесторът е накарал всички, които са писали юли месец с цифри да си го поправят, за да е с думи. Дали е възможно грешка от подобно естество да бъде счетена като знак и да ми бъде анулиран изпита? Вие имате ли наблюдения и чували ли сте през миналите години за подобно "заяждане" от страна на проверяващите? Изключително притеснен съм, защото кандидатствам единствено в СУ и при евентуално неблагоприятно стечение на обстоятелствата не знам какво бих правил.
Пич, спокойно, гарантирам ти, че за такива дреболии няма да ти направят проблем. Напоследък обаче взех да се притеснявам, че може би аз съм застрашен от такова нещо... Както вече бях споменал, на втората страница от диктовката начертах полето отдясно, вместо отляво. Още тогава го видях, но по някаква причина бях убеден, че няма да се заядат и просто оставих 2 пръста разстояние отляво, без да коригирам нищо. В последствие като се позамислих, има вероятност да ми го отчетат като знак :bounce: ... Ако ми анулират работата, направо си режа вените :shock: ! Не ми е толкова за английския, колкото за задоволителните оценки от предварителните по история и БЕЛ . А лошото е, че и аз кандидатствам само в СУ :? .
Madness, as you know, is like gravity. All it takes is a little push!
pleasedontgo
В началото бе словото
Специалност: EG

Мнение от pleasedontgo »

Dplayer написа:
johniebg написа:Здравейте, драги англоговорящи!
Искам да се допитам до вас, защото от деня на изпита съм се хвърлил в тревога относно правилното администриране на изпита си. Когато трябваше да попълвам темата т.е. вариант 2, квесторът я написа на дъската. Но тъй като аз имам проблем с очите си, въпреки че съм с очила, не видях, че "вариант" е написано с малка буква, а аз го изписах с главна и след това го поправих. Също така чух, че в една от залите квесторът е накарал всички, които са писали юли месец с цифри да си го поправят, за да е с думи. Дали е възможно грешка от подобно естество да бъде счетена като знак и да ми бъде анулиран изпита? Вие имате ли наблюдения и чували ли сте през миналите години за подобно "заяждане" от страна на проверяващите? Изключително притеснен съм, защото кандидатствам единствено в СУ и при евентуално неблагоприятно стечение на обстоятелствата не знам какво бих правил.
Пич, спокойно, гарантирам ти, че за такива дреболии няма да ти направят проблем. Напоследък обаче взех да се притеснявам, че може би аз съм застрашен от такова нещо... Както вече бях споменал, на втората страница от диктовката начертах полето отдясно, вместо отляво. Още тогава го видях, но по някаква причина бях убеден, че няма да се заядат и просто оставих 2 пръста разстояние отляво, без да коригирам нищо. В последствие като се позамислих, има вероятност да ми го отчетат като знак :bounce: ... Ако ми анулират работата, направо си режа вените :shock: ! Не ми е толкова за английския, колкото за задоволителните оценки от предварителните по история и БЕЛ . А лошото е, че и аз кандидатствам само в СУ :? .
oxxx, стискам палци да не стане нещо...

И мен ме е много страх от нещо подобно да ти кажа... щото и аз изкарах отлична оценка на предварителния по История и само при мисълта нещо да стане и да сметнат някоя глупост за знак ми идва да УМРА!
~~~

...Besame, frena el tiempo, haz crecer lo que siento... <3
http://www.youtube.com/watch?v=biUYbAk-S1w

...When you get you want, but not what you need ~
http://www.youtube.com/watch?v=JI-o25K6B-E

Lights will guide you home~
Аватар
zlatina_dosheva
В началото бе словото

Мнение от zlatina_dosheva »

sunny.v.b написа:На нас си ни казаха 3, имах предвид, че се притеснявам дали на тези, писали 2, няма да им го зачетат за нещо като знак или знам ли... Но ако си е грешка на квестора, те какво са виновни?
При грешка на квестора кандидат-студентите дефакто вина нямат, но на изпита зад мене стоеше едно момиче, което разказа, че на пробния изпит по БЕЛ квесторът написал номера й в онова празното местенце, което стърчи извън малкото пликче .. и хоп - работата й анулирана. Не знам относно забрана за участиее в класирането -в смисъл тя не спомена,пък и щом се явява на АЕ :?: ,иначе по правилник знам ,че е така.
Титлите са украшения за глупаците,на великите хора им е достатъчно тяхното собствено име. [Фридрих II ]
Аватар
MissB
В началото бе словото

Мнение от MissB »

А някои помни ли нещо от трансформациите? Мен лично ми се сториха кофти някои, а не очаквах...
Мими
В началото бе словото

Мнение от Мими »

MissB написа:А някои помни ли нещо от трансформациите? Мен лично ми се сториха кофти някои, а не очаквах...
Всички помним последната с hadn`t been и wasn`t ..., щото и тука имаше колебание кой какво писал... :)
Аз помня и един въпрос където някакво момче взело две книги, ама нито едно от двете не му била в помощ..имахме да избираме между none of, neither is, nor is(четвъртото не го помня)...Другите въпроси са ми мъгла...Вече се радвам, че изпита почва да ми избледнява и с него и притеснението ...след 3-4 дни ще ми е все едно и кога ще излязат резултатите ... :)
pleasedontgo
В началото бе словото
Специалност: EG

Мнение от pleasedontgo »

Споко, времето минава бързо. Аз цяла година чакам този момент, в който вече е лято и изпитите са минали, и мога да спя цял ден, да се разхождам всяка вечер с приятели и изобщо да си живея като хората живота. Притеснението до обяд на 10-ти, на този етап вече само може да чакаме, което за мен е супер.
И сега аз отново си лягам да спинкам... :D
~~~

...Besame, frena el tiempo, haz crecer lo que siento... <3
http://www.youtube.com/watch?v=biUYbAk-S1w

...When you get you want, but not what you need ~
http://www.youtube.com/watch?v=JI-o25K6B-E

Lights will guide you home~
Аватар
sunny.v.b
Форумозавър Рекс
Специалност: Връзки с обществеността

Мнение от sunny.v.b »

Аз пък изобщо не си спомням да е имало none of на това с книгите. То от трансформациите единствено ме затрудни. Мисля, че имаше no one is, но не none of. Ако го е имало, значи сигурно съм го объркала - аз написах neither is.
"..вечно и свето е само мъртвото,
живото живее в грях."

One more depending on a prayer
And we all look away
People pretending everywhere
It's just another day
Мими
В началото бе словото

Мнение от Мими »

sunny.v.b написа:Аз пък изобщо не си спомням да е имало none of на това с книгите. То от трансформациите единствено ме затрудни. Мисля, че имаше no one is, но не none of. Ако го е имало, значи сигурно съм го объркала - аз написах neither is.
Сто процента имаше none of щото аз пък него писах :)
Аватар
sunny.v.b
Форумозавър Рекс
Специалност: Връзки с обществеността

Мнение от sunny.v.b »

А глагол имало ли е към него, защото ако е имало не знам как съм го пропуснала ;д
"..вечно и свето е само мъртвото,
живото живее в грях."

One more depending on a prayer
And we all look away
People pretending everywhere
It's just another day
Мими
В началото бе словото

Мнение от Мими »

sunny.v.b написа:А глагол имало ли е към него, защото ако е имало не знам как съм го пропуснала ;д
нямаше глагол в самият вариант... ама горе в изречението си имаше is и none of идваше точно пред is ... аз затова се чудих защо на neither и nor са им сложили is, като горе в изречението имаше is, а ние трябваше да трансформираме частта точна до думата преди is..
ani_ani
В началото бе словото

Мнение от ani_ani »

За кой специалности искате да кандидатствате с изпита по Английски език ?
Аватар
Lidia_
В началото бе словото
Специалност: Международни отношения

Мнение от Lidia_ »

Nemalp написа:И аз си го написах с арабски цифри всичко. Благодаря, Съни, че сподели : ) !
На 1000 изпита ходих и нормално е, като ти дават една и съща книжка всеки път да си мислиш, че на всеки изпит се пише по един и същи начин, ама тука не беше така :lol: .

Та така, оставих си го с цифричките, защото си викам не може от 600+ човека на изпит по АЕ само аз да съм го нахакал с цифри - никакъв шанс. Не може да анулират работите на 30 човека и на още 50 за някакви други неща, просто невъзможно за такава простотия.

Бтв, ако някой от вас си е направил нещо на плика (настъпил, надраскал леко с химикал, смачкал леко) - също не се притеснявайте, не е проблем.
:lol: аз като си чертах полето и неволно съм докоснала прясно начертаната линия, след което съм си пипнала пък плика за материалите и то се е отбелязало малко хаххаха :lol: Щом казваш, че няма повод за притеснение- вярвам ти : )
"One cries because one is sad. I cry because others are stupid, and that makes me sad." Sheldon, (The Big Bang Theory)
Аватар
MissB
В началото бе словото

Мнение от MissB »

ani_ani написа:За кой специалности искате да кандидатствате с изпита по Английски език ?
Аз за МО на първо място :)
Заключено

Обратно към “КСК 2012-2013”