[КСК 2012] Английски език

Архив от КСК 2012-2013. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Boromir

Заключено
Аватар
Bishop
Пишете, о, братя
Курс: кандидат-студент
Обратна връзка:

Re: [КСК 2012] Английски език

Мнение от Bishop »

johniebg написа:При нас беше вариант 2, да не би да говориш за миналата година? Ако не дай Боже ми бъде анулиран изпита, ще мога ли да участвам в класирането с оценките от матура?
Не може при вас да е бил един вариант, а при нас друг. :) Сто процента сигурен съм, че беше вариант 3. И не, не говоря за миналата година. Можеш да участваш с матурата само ако си го отбелязал при попълването на желанията.

http://www.uni-sofia.bg/index.php/bul/n ... ijski_ezik - ето тук пише също, че е вариант 3
Аватар
sunny.v.b
Форумозавър Рекс
Специалност: Връзки с обществеността
Курс: първи

Мнение от sunny.v.b »

При анулирана работа не може да се участва в класиранията, мисля, че дори с матура.
"..вечно и свето е само мъртвото,
живото живее в грях."

One more depending on a prayer
And we all look away
People pretending everywhere
It's just another day
burnin
В началото бе словото

Мнение от burnin »

Bishop написа:
johniebg написа:При нас беше вариант 2, да не би да говориш за миналата година? Ако не дай Боже ми бъде анулиран изпита, ще мога ли да участвам в класирането с оценките от матура?
Не може при вас да е бил един вариант, а при нас друг. :) Сто процента сигурен съм, че беше вариант 3. И не, не говоря за миналата година. Можеш да участваш с матурата само ако си го отбелязал при попълването на желанията.

http://www.uni-sofia.bg/index.php/bul/n ... ijski_ezik - ето тук пише също, че е вариант 3

Дааа... и при нас беше вариант 2 или поне това ни казаха да напишем и което също така написаха на дъската :о Оххх... Стана ми доста притеснено сега :/
johniebg
В началото бе словото
Специалност: Политология

Мнение от johniebg »

Човече, ти в коя зала беше?
Аватар
andreana_
В началото бе словото
Специалност: Туризъм

Мнение от andreana_ »

Здравейте : ) Аз бях в тази зала където ни накараха да си поправим месеца, за да не е с цифри (макар че мъжът, който ни обясняваше какво да правим първо ни каза да напишем датата с арабски цифри, съответно ние веднага я написахме и чак след това се сети да спомене, че месеца трябва да е с дума написан...) та въпросът ми е подобен на johniebg - може ли да ми анулират според вас работата заради подобна грешка? Аз лично мисля, че това би била пълна глупост (особено при положение, че всички в залата сбъркахме това с месеца), ама малко се притеснявам... Меко казано ще ме е яд ако отпадна от класиране заради подобно нещо...
burnin
В началото бе словото

Мнение от burnin »

В 41 зала бях аз.
Аватар
sunny.v.b
Форумозавър Рекс

Мнение от sunny.v.b »

На нас като ни казаха, че трябва да е написано с думи, вече бяхме написали датата, защото квесторите нищо не казаха. Като дойде човекът и ни каза да го оставим с цифри, няма да е проблем.
живото живее в грях."

And we all look away
It's just another day
Аватар
zlatina_dosheva
В началото бе словото

Мнение от zlatina_dosheva »

antoniakochos написа: Първите ми 4 са Японистика,Скандинавистика,Китаистика и Арабистика(която искам най-много..май) Успех на всички ! :flower:
Hachiko написа:Аз също се боря за японистика, както предполагам... личи. Дано да сме колежки. :wink:
И моите първенци са - Китаистика, Японистика, Арабистика и Кореистика :P
Айде дано на есен всички сме в ЦИЕК 8)
Титлите са украшения за глупаците,на великите хора им е достатъчно тяхното собствено име. [Фридрих II ]
Nemalp
Да живей словото
Специалност: Публична администрация

Мнение от Nemalp »

И аз си го написах с арабски цифри всичко. Благодаря, Съни, че сподели : ) !
На 1000 изпита ходих и нормално е, като ти дават една и съща книжка всеки път да си мислиш, че на всеки изпит се пише по един и същи начин, ама тука не беше така :lol: .

Та така, оставих си го с цифричките, защото си викам не може от 600+ човека на изпит по АЕ само аз да съм го нахакал с цифри - никакъв шанс. Не може да анулират работите на 30 човека и на още 50 за някакви други неща, просто невъзможно за такава простотия.

Бтв, ако някой от вас си е направил нещо на плика (настъпил, надраскал леко с химикал, смачкал леко) - също не се притеснявайте, не е проблем.
Аватар
andreana_
В началото бе словото
Специалност: Туризъм

Мнение от andreana_ »

Вече започвам да се побърквам за глупости :D Притеснението си оказва влияние... Иначе успех на всички желая! Аз се боря за Туризъм, та дано английския да ми вдигне малко бала и да не се налага да прибягвам до оценката от матурата :)
Аватар
Hachiko
В началото бе словото

Мнение от Hachiko »

zlatina_dosheva написа:Айде дано на есен всички сме в ЦИЕК 8)
Чул те Господ! :cat:

Чл. 16.(9) Кандидати с анулирани работи се лишават изцяло от по-нататъшно участие в конкурса.

Тоест, не може да се използва оценката и от матурата. Но не виждам от какво се притеснявате - било то с цифри или букви, месецът е един и същ, нали? :geek:
Аватар
sunny.v.b
Форумозавър Рекс

Мнение от sunny.v.b »

Само това, че пише различен вариант ме притеснява мен...

Nemalp, аз мисля, че бяхме около 1700+
живото живее в грях."

And we all look away
It's just another day
Аватар
Hachiko
В началото бе словото

Мнение от Hachiko »

sunny.v.b написа:Nemalp, аз мисля, че бяхме около 1700+
Записаните бяхме точно 1804-ма. Друг е въпросът колко са пропуснали да дойдат. А имаше такива, които , за нещастие, са закъсняли и не са ги допуснали - мъчно ми стана за тях...
Аватар
Bishop
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от Bishop »

Много интересно. Възможно ли е в едни зали да е бил един вариант, а в други друг? Мисля, че не. Изтегленият вариант беше 3 и той е за абсолютно всички явяващи се на изпита. Чудно ми е как вече няколко човека казват, че са писали 2 вариант..
Аватар
Hachiko
В началото бе словото

Мнение от Hachiko »

Наистина не е възможно. Вариантът се тегли малко преди започването на изпита, след това го размножават и разпращат по всички стаи. Или квесторите са се объркали, или някои хорца тук не помнят добре. Със сигурност беше номер 3 и това важи за всички стаи.
Заключено

Обратно към “КСК 2012-2013”