И аз да се разпиша. Бях в стая 160(40-45 човека май бяхме).Бях седнала на втория ред до стената и се чуваше идеално диктовката,която беше доста по-лесна от тези в книжките.Текста за четене не беше зле,мисля,че само за едно място имах по-големи колебания.Cloze-а ми се стори доста гаден,нямам прогнози за него.В изречението с Nevertheless съм 100% сигурна,че не писах него,защото ми изплува в главата нещо,което ми каза една от учителките ми по английски-след Nevertheless трябва да има запетая,както при However,например.Както и да е.Error-а беше горе-долу,имаше неща,което искаха повече време,за да се обмислят,други просто отдалече си личаха,че са грешни.Последното упражнение ми е най-лесно винаги и не правя грешки,даже не се замислям,но сега не знам от притеснение или от друго,се замислих,даже не съм сигурна за 1 или 2.За есето имах време,даже писах чернова и белова.Писах по темата за бала,защото бях писала подобна тема наскоро и единия абзац го имах напълно готов в главата си.Мисля,че написах към 310-320 думи ако съм ги преброила правилно.Важното е,че мина и вече можем да си починем

Вие за къде се борите? Първите ми 4 са Японистика,Скандинавистика,Китаистика и Арабистика(която искам най-много..май) Успех на всички !