[КСК 2012] Английски език

Архив от КСК 2012-2013. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Boromir

Заключено
Аватар
zlatina_dosheva
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Re: [КСК 2012] Английски език

Мнение от zlatina_dosheva »

Bishop написа:
Благодаря ти. А сега и ти ми се издигна в очите след споменаването на Fringe. Явно не всички са заблудени и гледат този невероятен сериал. : )
^_^ Иии сега наваксвам откъм сериала,защото покрай тоя изпит не ми оставаше време . :P А сега - пълен айляк :lol:

Bishop написа:Хаха. Как ми оправихте деня с 35 страница на темата. :)
+1 - Определено беше време за нещо весело :rabbit:
Титлите са украшения за глупаците,на великите хора им е достатъчно тяхното собствено име. [Фридрих II ]
Аватар
ColdHardBitch
Драскач

Мнение от ColdHardBitch »

То неможе само нерви и притеснения! Нека да се забавляваме докато още не са ни приели. :lol:
Aко говориш на Господ си религиозен, ако Господ ти говори си психично болен!!
Аватар
outlander
В началото бе словото

Мнение от outlander »

burnin написа:Някой случайно да има някакви прогнози относно минималните балове за АФ тази година? Има ли вероятност да паднат под 19.50-20.50 колкото са били миналата година?
Реални прогнози като излезнат оценките може да се правят...Моя лична прогноза е че бала за АФ едва ли ще се покачи , но какво знам аз ;d
Аватар
Lidia_
В началото бе словото
Специалност: Международни отношения
Курс: първи

Мнение от Lidia_ »

Чета темата и стигнах до стр. 28 затова не знам дали някой друг го е споменавал след това, но ощетяват ли при задраскване? Аз на есето задрасквах някъде 4,5 пъти.. и на диктовката 1, 2.. е, разбира се теглих елегантна черта, не съм оцветявала върху думата.. но все пак някой знае ли дали отнемат точки и за това? :(
"One cries because one is sad. I cry because others are stupid, and that makes me sad." Sheldon, (The Big Bang Theory)
Аватар
zlatina_dosheva
В началото бе словото

Мнение от zlatina_dosheva »

Lidia_ написа: ощетяват ли при задраскване? Аз на есето задрасквах някъде 4,5 пъти.. и на диктовката 1, 2.. е, разбира се теглих елегантна черта, не съм оцветявала върху думата.. но все пак някой знае ли дали отнемат точки и за това? :(
Не би трябвало,особено щом не е някоя грозна драсканица.Аз на диктовката също задрасках няколко пъти на диктовката,но в движение,докато изписвах думата и се сещах ,че не е така и я поправях.Мисля,че е нормално и няма да направят проблем за това :wink:
Титлите са украшения за глупаците,на великите хора им е достатъчно тяхното собствено име. [Фридрих II ]
Аватар
ColdHardBitch
Драскач

Мнение от ColdHardBitch »

zlatina_dosheva написа:
Lidia_ написа: ощетяват ли при задраскване? Аз на есето задрасквах някъде 4,5 пъти.. и на диктовката 1, 2.. е, разбира се теглих елегантна черта, не съм оцветявала върху думата.. но все пак някой знае ли дали отнемат точки и за това? :(
Не би трябвало,особено щом не е някоя грозна драсканица.Аз на диктовката също задрасках няколко пъти на диктовката,но в движение,докато изписвах думата и се сещах ,че не е така и я поправях.Мисля,че е нормално и няма да направят проблем за това :wink:
В стаята, я която бях ни предопредиха ако сгрешим да теглим както каза ти "елегантна черта". На вас не ви ли четоха упътванията? :lol:
Aко говориш на Господ си религиозен, ако Господ ти говори си психично болен!!
Аватар
antoniakochos
От дъжд на вятър

Мнение от antoniakochos »

И аз да се разпиша. Бях в стая 160(40-45 човека май бяхме).Бях седнала на втория ред до стената и се чуваше идеално диктовката,която беше доста по-лесна от тези в книжките.Текста за четене не беше зле,мисля,че само за едно място имах по-големи колебания.Cloze-а ми се стори доста гаден,нямам прогнози за него.В изречението с Nevertheless съм 100% сигурна,че не писах него,защото ми изплува в главата нещо,което ми каза една от учителките ми по английски-след Nevertheless трябва да има запетая,както при However,например.Както и да е.Error-а беше горе-долу,имаше неща,което искаха повече време,за да се обмислят,други просто отдалече си личаха,че са грешни.Последното упражнение ми е най-лесно винаги и не правя грешки,даже не се замислям,но сега не знам от притеснение или от друго,се замислих,даже не съм сигурна за 1 или 2.За есето имах време,даже писах чернова и белова.Писах по темата за бала,защото бях писала подобна тема наскоро и единия абзац го имах напълно готов в главата си.Мисля,че написах към 310-320 думи ако съм ги преброила правилно.Важното е,че мина и вече можем да си починем :) Вие за къде се борите? Първите ми 4 са Японистика,Скандинавистика,Китаистика и Арабистика(която искам най-много..май) Успех на всички ! :flower:
We are all mad here.

https://www.facebook.com/antoniakochos
Аватар
Hachiko
В началото бе словото

Мнение от Hachiko »

Аз също се боря за японистика, както предполагам... личи. Дано да сме колежки. :wink:
Аватар
Lidia_
В началото бе словото
Специалност: Международни отношения

Мнение от Lidia_ »

Сетих се за един въпрос от рийдинга и ми хрумна да ви питам, защото сега от свободия и от нямане какво да правя все за изпита си мисля. :wink: Та, имаше един въпрос от сорта на, когато отворил писмото от близначките бащата как се почувствал: excluded from his wife's life и другото, за което се колебаех беше нещо за нейната infidelity. Аз оградих последното, ама сега като се замисля май.. не беше то :scratch: кво мислите?
Последно промяна от Lidia_ на 12 Юли 2012, 20:51, променено общо 1 път.
"One cries because one is sad. I cry because others are stupid, and that makes me sad." Sheldon, (The Big Bang Theory)
Nemalp
Да живей словото
Специалност: Публична администрация

Мнение от Nemalp »

Excluded ... wife's life беше верният отговор. По този въпрос сме единодушни.

Ако имаш други въпроси питай, за да не ги търсиш назад, че много страници сме изписали : ) !
Аватар
Bishop
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от Bishop »

Excluded, защото никога не е знаел за тези нейни дъщери и се чувства гадно, че жена му е крила този факт.
Nemalp
Да живей словото
Специалност: Публична администрация

Мнение от Nemalp »

Нямам търпение да излязат оценките, та си мислех днес - 10 места АФ, 10 места ПА, 20 Политология -> 40 места за момчета, та все някъде в тези места трябва да се вместя, уж имам самочувствие, че го знам този език, ама то сигурно всички така си мислим :lol: .

Просто утре отивам на История и знам, че нищо няма да направя, ама не искам да губя годината, дори после да ми се налага да се прехвърлям ...

ПП: Бишъп, ти от къде си ?
johniebg
В началото бе словото
Специалност: Политология

Мнение от johniebg »

Здравейте, драги англоговорящи!
Искам да се допитам до вас, защото от деня на изпита съм се хвърлил в тревога относно правилното администриране на изпита си. Когато трябваше да попълвам темата т.е. вариант 2, квесторът я написа на дъската. Но тъй като аз имам проблем с очите си, въпреки че съм с очила, не видях, че "вариант" е написано с малка буква, а аз го изписах с главна и след това го поправих. Също така чух, че в една от залите квесторът е накарал всички, които са писали юли месец с цифри да си го поправят, за да е с думи. Дали е възможно грешка от подобно естество да бъде счетена като знак и да ми бъде анулиран изпита? Вие имате ли наблюдения и чували ли сте през миналите години за подобно "заяждане" от страна на проверяващите? Изключително притеснен съм, защото кандидатствам единствено в СУ и при евентуално неблагоприятно стечение на обстоятелствата не знам какво бих правил.
Аватар
Bishop
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от Bishop »

Nemalp написа:Просто утре отивам на История и знам, че нищо няма да направя, ама не искам да губя годината, дори после да ми се налага да се прехвърлям ...

ПП: Бишъп, ти от къде си ?
Успех утре! : )

От Варна, а ти?

johniebg написа:Здравейте, драги англоговорящи!
Искам да се допитам до вас, защото от деня на изпита съм се хвърлил в тревога относно правилното администриране на изпита си. Когато трябваше да попълвам темата т.е. вариант 2, квесторът я написа на дъската. Но тъй като аз имам проблем с очите си, въпреки че съм с очила, не видях, че "вариант" е написано с малка буква, а аз го изписах с главна и след това го поправих. Също така чух, че в една от залите квесторът е накарал всички, които са писали юли месец с цифри да си го поправят, за да е с думи. Дали е възможно грешка от подобно естество да бъде счетена като знак и да ми бъде анулиран изпита? Вие имате ли наблюдения и чували ли сте през миналите години за подобно "заяждане" от страна на проверяващите? Изключително притеснен съм, защото кандидатствам единствено в СУ и при евентуално неблагоприятно стечение на обстоятелствата не знам какво бих правил.
Аз доколкото си спомням беше вариант 3 и даже нашата квесторка написа на дъската 2013 година, мислейки си за третия вариант. :) Иначе надали ще има проблем за поправеното ти "в". Не се безпокой чак толкова много.
johniebg
В началото бе словото
Специалност: Политология

Мнение от johniebg »

При нас беше вариант 2, да не би да говориш за миналата година? Ако не дай Боже ми бъде анулиран изпита, ще мога ли да участвам в класирането с оценките от матура?
Заключено

Обратно към “КСК 2012-2013”